arkadaşlar dış ticaret dersi için yeni ihracat pazarlarıyla ilgili ödevim var.yeni bir pazar bulup o pazara en uygun ürün/hizmet ihracatı yapmam lazım.bu konuda bir fikriniz varmı?ben yakın zamanda en popüler pazar olan afrika pazarından Gana'yı seçtim sizce ne ihraç edebilirim?şimdiden yardımınız için çok teşekkürler..
Soğan
niçin soğan?
?
yabancı dilin iyi değilse hiç bulaşma bu dış ticaret mevzusuna. yabancı dilin yoksa sen bir hiçsin demektir bu işte
yabancı dil var.
aga bende gümrük müşaviri olmak istiyorum. senin bi bilgin varmı la bu gümrük müşavirliği ile ilgili ? sağlam para var diyorlar o işte?
yahu bu benım ödevim ihracatçı olmıcam.hangi ülkeye ne ihraç edebiliriz konu bu
Ben de dış ticaret okudum. Türkiye'ye özgü şeyler olabilir. Lokum, baklava, fındık, çay, tekstil v.s Yani biz de olan, onlarda olmayan veya az olan şeyler satılır.
kıyafet felan yiyecek olabilir
çocuk bezi .. biz yapıyoruz
haiti'de şu an kolera salgını var.temiz su satmak için çok uygun bir yer,temiz su kaynakları çok azalmış.
yardımlarınız için çok teşekkür ederimm..temiz su ve çocuk bezini dğerlendirmeye karar verdim
ayakkabı
yosun,kurbağa,kapari
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme