Şimdi Ara

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü CREA Kalitesini Tercih Etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü CREA Kalitesini Tercih Etti!

CREA''dan Milletvekillerine Meteoroloji Televizyonu

Çevre ve Orman Bakanlığı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, TBMM''ne anlık hava durumunu il ve ilçelere ait hava tahminlerini, karayollarındaki meteorolojik durumları, uydu görüntülerini, radar görüntülerini gösteren CREA plazma televizyonları, iktidar ve muhalefet kulislerine kurdu.

Meteorolojinin bu projesinde CREA TİERRA 40M model ürün tercih edildi.

Milletvekilleri, hava durumunu gösteren televizyonların kendileri için çok faydalı olduğunu belirtirken, oldukça fazla seyahat ettiklerini, dolayısıyla önceden hava durumunu öğrenerek gidecekleri yerler için hazırlık yapmalarının işlerini kolaylaştırdıklarını ilettiler.

Mecliste hava durumunu gösteren televizyonların çok faydalı olduğunu belirten milletvekilleri seyahatlerinden önce ekranlara bakarak hazırlık yaptıklarını söylediler.

Milletvekilleri arabalarını ve kıyafetlerini gidecekleri yerin hava durumuna göre düzenledikleri gibi ağır hava koşuları görülen yerlere ise ziyaretlerini iptal edebilecekler.

Bu projenin devamında, Başbakanlık Çevre ve Orman Bakanlığı olmak üzere tüm bakanlıklar yer alacak.

• Crea kalitesimi ? bi pc alayım dedim kredi kartını destekleyen avmden içini bi açtım dünyada en kötü markalar hangileriyse adı duyulmamış hepsini bulunup doldurulmuş içine ramler uyduruk marka psu uyduruk anakart desen atx kasaya mini atx için olan en uyduruk anakartı takmışlar ekran kartı zaten çöpe atsan almazlar bin pişman oldum aldığıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 25 Ocak 2009; 20:07:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.