Şimdi Ara

Dış Ticaret mi Lojistik mi !!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ticaret Lisesi Mezunuyum Ve 2 yıllık Hakkımı Kullanıcam Dış Ticaret mi Yoksa Lojistikmi Benim İçin Daha İyi Olur Benim İçin Derken Genel Düşünelim Fikirleriniz Önemli Olacaktır Benim İçin Teşekkürler

• Bi Fikri Önerisi Olan Yokmu??
  • Gelecekte iş bulabilmek için ideal dış ticaret. Dünya küçüldü artık bizim mahallede ki rüstem amca bile ihracat yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demi Düşünceler Hep O Yönde Ama Ne Bilim İleri Düşünmek Lazım Bu Tür İşlerden Ben Bide ' Senelık Oldugu İçin Korkuyorum Gercı 4 e Tamamlamak nıyet ama hayırlısı
  • Geçen yıl bende bu ikilem içindeydim. Açık öğretim lojistik yazdım ve çıktı. Bu yıl tercihlerimi dış ticaret yönünde yaptım. Hemen hemen aynı işi yapıyorlar hangisi içine siniyorsa onu yaz
  • İstanbulda vakıf üniversitelerinde 4 yıllık yüksekokullar var. Bende orada uluslarası lojistik ve taşımacılık okuyacağım . Bence ikisininde iş alanı çok geniş. Lojistik hemen hemen her fabrikada lojistik bölümü vardır. Lojistik müdürleri çalışanları vs. Olmazsa olmazlardandır lojistik. Çünkü fabrika mallarını dışarıdan alacak buda lojistiğin alanıdır.
  • Eywallah ustalar saolun düşüncem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.