Şimdi Ara

Dış ünitesi olmayan, serinletici bişey arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evin dışına herhangi bir şey montaj edilmeden kullanılan.

soğuk buhar üfleyen serinletici bir şey varmı ?

• ufo yu araştırdım ve vazgeçtim.

önünden çıkan buhar soğuk buhar değilmiş.
    Nem yapıyormuş ( kuru sıcak olan bölgeler için iyi ama nem olan yerler için kötü deniyor )
    Kireçli su kullanılmaması gerekiyormuş. vs

Yani normal vantilatör almak daha iyi en azından nem arttırmaz.

ben bişeyler buldum gerçi.

bacalı klimalar var. ( dış ünite yok ) 1 yada 2 delik açıyorlar duvara sadece.

ama baca deliğide olmasa iyi olur bakalım öyle bişeyler bulabilecekmiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 11 Ağustos 2008; 22:50:41 >
  • Merhaba,
    aradıgınız cihaz budur ama Fiyatı yüksek olabilir.
    http://www.relax-air.com/9000_BTU_Made_In_Hollanda_Portatif_Seyyar_Mobil_Klima.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: loko

Merhaba,
    http://www.relax-air.com/9000_BTU_Made_In_Hollanda_Portatif_Seyyar_Mobil_Klima.htm

Arkadaşım bu ürün Türkiye de zaten var daha önceleride yazdık çizdik,Zibro portatif klima P125 (9 000 btu sadece soğuk) Zibro Türkiye nin sitesinden inceleyebilirsiniz.
  • bacalımı bu zibro dediğiniz cihaz. ? bacalı ise bacasız bir model biliyormusunuz.

Baca deliği açıldıktan sonra mobil klima olmasının bir anlamı kalmıyor.

balkonlu odada oturduğumdan baca çıkışı için iki tane duvara delik açmak zorundayım ( bir bakona çıkış + bakondan dışarı çıkış için )

bacasızı olursa çok iyi olacak. ve istediğim odaya da götürebileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 12 Ağustos 2008; 15:47:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

quote:

Merhaba,

Arkadaşım bu ürün Türkiye de zaten var daha önceleride yazdık çizdik,Zibro portatif klima P125 (9 000 btu sadece soğuk) Zibro Türkiye nin sitesinden inceleyebilirsiniz.

Bende yurtdışında satılıyor demedimki.Dikkat ederseniz sadece Made in Holland yazıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bageera

bacalımı bu zibro dediğiniz cihaz. ? bacalı ise bacasız bir model biliyormusunuz.

balkonlu odada oturduğumdan baca çıkışı için iki tane duvara delik açmak zorundayım ( bir bakona çıkış + bakondan dışarı çıkış için )

Öyle bir soğutma sistemi mümkün değil.Soğutma yapabilmek için sıkıştırdığınız gazın ısısını atabilmeniz şart.Başka yolu yok malesef
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Bende yurtdışında satılıyor demedimki.Dikkat ederseniz sadece Made in Holland yazıyor.

Pardon yanlış anlamışız.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bageera

bacalımı bu zibro dediğiniz cihaz. ? bacalı ise bacasız bir model biliyormusunuz.

Öyle bir soğutma sistemi mümkün değil.Soğutma yapabilmek için sıkıştırdığınız gazın ısısını atabilmeniz şart.Başka yolu yok malesef

Ewt başka çare yok

• demek günümüz teknolojisi ile bu mümkün değil . ama inanıyorumki onuda yaparlar bir kaç seneye yakın.

neyse bende zaten gittim kim marketten aldım 29ytl ye zamanlı bir vantilatör onu kullanıyorum şimdilik.

rubenis midir nedir markası güzel bir şey . tavsiye ederim.

ilginize teşekkür ederim.
  • bu başlık benimde çok işime yaradı, teşekkürler. mbirol bey bu taşınabilir klimalardan elinizde mevcut mu? mevcutsa ne kadar fiyatı var ve yeriniz nerde görmek istiyorum. yaklaşık 18m2 arakat bir evi soğutmaya yeterli midir ve yer diğer odalara taşıma gibi bir durumda zor bir işlemi mevcut mu?
  • praktikerde dataylıca inceleme fırsatı buldum mobil klima diye satılan klimaları.çok büyük alanlarda klima gibi bir soğutma beklemeyin.kesinlikle bir baca çıkışı ayalamanız lazım çünkü arkasındaki borudan atş gibi sıcak hava üflüyor.ve kullanacağınız yerede bir yerden temiz hava gelmesi gerekiyor.ben daha 2 bacalı olanını(1 baca temiz hava almak diğer bacada sıcak hava üflemek için) internet dışında görmedim.eğer yeriniz müsayitse split alın derim çünkü duvara delik açıınca mobillikten çıkıyor cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.