< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamactiJun -- 22 Aralık 2020; 1:37:52 > |
DIŞARDA KIZLARI GÖRÜNCE PSİKOLOJİM BOZULUYOR YARDIM (4. sayfa)
-
-
bi sss at bakalım gerçekten tipsiz misin yoksa sen mi öyle sanıyorsun çünkü bazı senin gibi eski nesil doğulu çocukları tarz yapıp kıro olabiliyor sende onlardan biri olmuşsundur da senin haberin yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konunun cevabını bu arkadaşımız vermiş. Kimse boşuna dertlenmesin. Yapacak birşey yok yani.quote:
Orijinalden alıntı: SM01_VXG
Kızlar kendini hapise bir tür kafese almış durumda
Erkekler kızlara saldırıyor elde etmek için, kız ise upraşmada bile ayağına geliyor ve en iyisini arıyor. İncellik oranı artıyor böylece.
Model olacak cinsten erkek arkadaşlarım bile boştaydı. Kızlar resmen umursamıyorlar erkekleri. Ayaklarına bekliyorlar o da en iyisi ayaklarına gelmek şartıyla.
24 yaşındayım 24.. Bir tane kızdan ilgi görmedim. Bir tane mesaj almadım. Bir tane istek almadım sosyal medyada. İnstadan kızlara istek attım. Basit bir takip isteğini bile kabul etmiyorlar. Umursamıyorlar. Kimbilir kaç kişi yazıyor. Kız ve erkek ilişkileri aşk ilişki fırsatı bakımından dengesiz.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
moralini yüksek tut kardeşim, yaşım 33 lise yıllarımda bi kaçamak haricinde hayatıma hiç kadın girmedi, öyle öldüm bittim, psikolojim bozuluyor durumlarına girme hayat devam ediyor.
-
Her zaman derim tipsiz biri için hayat bir işkencedir çabalarsın ama çabaladıkça daha kötüye gider bir yerden sonra artık hiç bişeyi umursamazsın ölümü beklersin...
Valla öyle hayatım o kadar boş ki sıkıldım böyle yaşamaktan yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyorum kendimi hazırladım buna
yirmili yaşlarımda o gördüğünüz cıvırlarların alayı ile yattım.
işin olacak. hatun işte bulunur. kafede cafede karı kız tavlanmaz.
iyi görünümlü motosikletin veya otomobilin olacak. buluşmaya izbanla gidersen akşama vermez emin ol.
en az 2 işi mükemmel yap. çok iyi araç kullan, işinde en iyisi ol veya çok iyi gitar çal. kadınlar maskülen görünümlü ve başarılı erkekleri severler. yeteri kadar vakit geçirdikten sonra özüne dönersin. böylesini daha çok severler. kalbini bana açtı derler çıldırırlar.
yıllarca çağrı merkezinde çalıştım. büyük çağrı merkezi kum gibidir. en fazla 1 ay içinde manita çözersin.
tip sorana: gayet sıradan buğday tenli ortadoğulu tipim var. mevzu %100 tip değil. fark yaratmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 12 Ocak 2021; 1:43:27 > -
Doğaldır kardeş bende milli olmadan önce bu haldeydim ne zaman milli oldum psikolojim düzeldi, şu korona illeti bi bitsin hemen milli ol
-
Bir söz vardı insan insana aşık olmaz insan paraya olur diye eğer tr de bi erkek isen tr kızlarından bi beklentin olmayacak bir çoğu tipe paraya bakıyor çok nadir diğerleri -
quote:
Orijinalden alıntı: Keira-Hocam takınca değişen bir şey olmuyor ki? 23 yaşındayım şuan. Şimdi sayacaklarımı 2-3 sene önce yaptım: Aylarca spor yaptım salonda, vücut yaptım, üç yüz liralık hakiki parfüm kullandım mis gibi koktum, kıyafetleri tarz giyindim, ayakkabı da en pahalılarından giydim ama hayatımda değişen zerre bir şey olmadı zerre. Benim de hevesim kırıldı vazgeçtim bu işlerden. Ayrıca bütün kızlardan nefret ediyorum. Boyum 175 ve tipsiz olduğum için bana bakmadı hiçbiri. Kendi ateşimde kavruldum ben sana öyle söyleyeyim. Sonra dedim ki: "ulan ben bunlar için mi uğraşıyorum? Bana zerre değer vermeyen, umursamayan, sallamayan tipler için mi kendimi geliştirmeye çalışıyorum?" dedim ve kız işlerinden tamamen elimi eteğimi çektim. Yazık, çok yazık. En azından bir şans verebilirlerdi bana ama onu bile çok gördüler. Kızlara olan nefretim o kadar büyük ki hiçbir kızı insandan saymıyorum artık, sanki onlar yokmuş gibi yaşıyorum hayatımı. Çarşıda pazarda görsem de görmemezlikten geliyorum kızları. Tabii bu kafaya ulaşmak için gerçekten derinden acı çekmiş olmanız gerekiyor, sonra da nefret etmeye başlıyorsun işte.
Çok uzun ; okumadım: "baktım olacak gibi değil, ne yaparsam yapayım hiçbir kızın beni sevmediğinden / sevme ihtimalinin olmadığından emin olduktan sonra ben de saldım, odamda çürüyüp ömrümü tamamlamaya karar verdim, intihar da etmek istemiyorum ama birisi hayatımı sonlandırsa da fena olmazdı hani"
la olm ben 1.70 im tipsizim zayıfım özgüven zerre yok ama bana bile nadiren de olsa yürüyen oluyo hatta hoşlanmadıgım birinin önünü kesmek için sevgilim var diye yalan bile söyledim siz napıyonuz da kızlar kaçıyo sizden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçmişte Instagram da info kısmında ülkenin en ünlü Holdinglerinden birindeki ondan önce de yine büyük bir Amerikan firmasındaki durumum üç sene boyunca durdu ekstra bir iki bişey daha vardı uzatmıyım (artık yok). fotoğraf desen o biçim. Hesap 1200 civarı takipçi 240 takip edilen.
Size çok samimi söyleyim üç senede dışardan ekleyen tanımadığım kız sayısı 10-12 falandır. Çoğu da dandik tiplerdi. Bi kız ne zaman ekler? Ben onu eklersem ekliyor (meraktan) profili açıksa resimlerini like atmışsam (o da bazen 1 yetiyor bazen 4-5 tane like gerekiyor) ekliyor
Tictoc ta zirzopta twitch te maymun olduysanız kapınızda 1000 tane kız bekliyor. İşte karı kafası bu şekilde çalışıyor arkadaşlar. Yani bu kız takımının radarina bir şekilde girerseniz farkına varıyor. Geçen sırf dubai de yaşıyor diye ankaradan kalkıp dubai de bir maymuna(Türk) (resmini de gördüm) vermeye giden bi kızla tanıştım(masraflar adamdan) Nerde gereksiz boş beleş adam varsa bunlar kapısında bekliyor. İnstagramda pantolonunun içine hıyar koyup fenomen olan adam var. Onun dışında bunların hepsi kendi aleminde takılıyor. Bu kafayı sen ben anlayamayız. Karı kafası bu. Zaten onlar da yaşları 30 a gelince anlıyor merak etmeyin. Zeki olanları 25 lerde kapıyor birini.
Yani "Kimse beni eklemiyor diye üzülmeyin" Geçen bir abimize tiktok ta yayın yapan 66 bin takipçili eleman sponsor olması için başvuru yaptı. Elemanın günlük kazancı 2500 lira olarak beyan etmiş. Abimiz ticarette biraz gerizekalı olduğu için detayını sormamış. Sponsor da olmamış. Yine geçen hafta gençliğini hızlı yaşayan 33 yaşındaki bir taş ablamız süper zengin avukat arkadaşa evlenmeyi düşünürsen evlilik sözleşmesi yaparım nafaka da istemem beyanında bulundu fakat tabi çok geç. Bunların hepsi bu ablamız gibi olacaklar. Medya maymunlarının kapısında yatmaya devam etsinler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sioux
Geçmişte Instagram da info kısmında ülkenin en ünlü Holdinglerinden birindeki ondan önce de yine büyük bir Amerikan firmasındaki durumum üç sene boyunca durdu ekstra bir iki bişey daha vardı uzatmıyım (artık yok). fotoğraf desen o biçim. Hesap 1200 civarı takipçi 240 takip edilen.
Size çok samimi söyleyim üç senede dışardan ekleyen tanımadığım kız sayısı 10-12 falandır. Çoğu da dandik tiplerdi. Bi kız ne zaman ekler? Ben onu eklersem ekliyor (meraktan) profili açıksa resimlerini like atmışsam (o da bazen 1 yetiyor bazen 4-5 tane like gerekiyor) ekliyor
Tictoc ta zirzopta twitch te maymun olduysanız kapınızda 1000 tane kız bekliyor. İşte karı kafası bu şekilde çalışıyor arkadaşlar. Yani bu kız takımının radarina bir şekilde girerseniz farkına varıyor. Geçen sırf dubai de yaşıyor diye ankaradan kalkıp dubai de bir maymuna(Türk) (resmini de gördüm) vermeye giden bi kızla tanıştım(masraflar adamdan) Nerde gereksiz boş beleş adam varsa bunlar kapısında bekliyor. İnstagramda pantolonunun içine hıyar koyup fenomen olan adam var. Onun dışında bunların hepsi kendi aleminde takılıyor. Bu kafayı sen ben anlayamayız. Karı kafası bu. Zaten onlar da yaşları 30 a gelince anlıyor merak etmeyin. Zeki olanları 25 lerde kapıyor birini.
Yani "Kimse beni eklemiyor diye üzülmeyin" Geçen bir abimize tiktok ta yayın yapan 66 bin takipçili eleman sponsor olması için başvuru yaptı. Elemanın günlük kazancı 2500 lira olarak beyan etmiş. Abimiz ticarette biraz gerizekalı olduğu için detayını sormamış. Sponsor da olmamış. Yine geçen hafta gençliğini hızlı yaşayan 33 yaşındaki bir taş ablamız süper zengin avukat arkadaşa evlenmeyi düşünürsen evlilik sözleşmesi yaparım nafaka da istemem beyanında bulundu fakat tabi çok geç. Bunların hepsi bu ablamız gibi olacaklar. Medya maymunlarının kapısında yatmaya devam etsinler.Kanka kızların kafasını gerçekten anlamıyorum dediğin gibi radarlarına girmen lazım ve oraya girmek çok çok zor kafayı birilerine takıyolar ve onun dışına çıkartamıyosun onla orayla devam ediyor aynı iş yerinde çalıştığıyla evlenende var komşusuyla evlenende var asgari ücretle çalışan kızda var ama sosyal medyadan yazıyosun 2-3 mesaj sonra mubabbeti kesiyor bakmıyor bile senin ne olduğuna tipine
-
quote:
Orijinalden alıntı: sioux
Yani "Kimse beni eklemiyor diye üzülmeyin" Geçen bir abimize tiktok ta yayın yapan 66 bin takipçili eleman sponsor olması için başvuru yaptı. Elemanın günlük kazancı 2500 lira olarak beyan etmiş. Abimiz ticarette biraz gerizekalı olduğu için detayını sormamış. Sponsor da olmamış. Yine geçen hafta gençliğini hızlı yaşayan 33 yaşındaki bir taş ablamız süper zengin avukat arkadaşa evlenmeyi düşünürsen evlilik sözleşmesi yaparım nafaka da istemem beyanında bulundu fakat tabi çok geç. Bunların hepsi bu ablamız gibi olacaklar. Medya maymunlarının kapısında yatmaya devam etsinler.Kanka kızların kafasını gerçekten anlamıyorum dediğin gibi radarlarına girmen lazım ve oraya girmek çok çok zor kafayı birilerine takıyolar ve onun dışına çıkartamıyosun onla orayla devam ediyor aynı iş yerinde çalıştığıyla evlenende var komşusuyla evlenende var asgari ücretle çalışan kızda var ama sosyal medyadan yazıyosun 2-3 mesaj sonra mubabbeti kesiyor bakmıyor bile senin ne olduğuna tipine
-
Kanka senin tip gene iyimiş ki yürüyen olmuş ben uzayliya benziyom boy 175 kız için artık umursamiyomda kendime bakınca mutlu olmak istemiştim ama maalesef
quote:
Orijinalden alıntı: Ferid4444444Kanka senin tip gene iyimiş ki yürüyen olmuş ben uzayliya benziyom boy 175 kız için artık umursamiyomda kendime bakınca mutlu olmak istemiştim ama maalesef
knk bence kendinize çok bakmıyosunuz belki saç sakal giyimle biraz toplarsınız onu deneyin
şu model olacak kısmına katılıyorum. 190 20 cm lik herifile bile sevgili aşamasına geçmiyorlar. ankaralı namığın bir sözü var "omzumda hala .. diyor" diye. durum o vaziyet oluyor fakat kızlar yine de ipini bi yere bağlamak istemiyor. koca adama bunu yapan benim gibi ortalama bir herifle sevgili olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Avatarın ağır çekim olsaymış çok güzel olurmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X