Arkadaşlar dışarı bi çıkıyorum her taraf güzel kızlarla dolu ama benim yok diye aşırı kötü hissediyorum kendimi sizdede oluyor mu bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DIŞARDA KIZLARI GÖRÜNCE PSİKOLOJİM BOZULUYOR YARDIM
-
-
sen yine eyüsün
ben erkek partneri ile ulu orta yiyişenleri göryom
-
Bana da çok oluyor artık bıktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
-
Yemin ederim aynısını hissediyorum aşırı kötü bir his
-
Hiç evden çıkmıyorum desem
Keşke tipsiz olmasaydık
quote:
Orijinalden alıntı: Keira-
Hiç evden çıkmıyorum desemKeira senle en son konustuğumuzda kabullendim takmıyorum diyordun nasıl başardın bunj sokaklar fırsat ve kadınlarla dolu tipsizlsd bile bulmuş
up
-
Tipsiz oldugumu ogrendigim an eski nesem kalmadı evden çıkmıyorum mutlu insanları görünce imreniyorum
Hocam takınca değişen bir şey olmuyor ki? 23 yaşındayım şuan. Şimdi sayacaklarımı 2-3 sene önce yaptım: Aylarca spor yaptım salonda, vücut yaptım, üç yüz liralık hakiki parfüm kullandım mis gibi koktum, kıyafetleri tarz giyindim, ayakkabı da en pahalılarından giydim ama hayatımda değişen zerre bir şey olmadı zerre. Benim de hevesim kırıldı vazgeçtim bu işlerden. Ayrıca bütün kızlardan nefret ediyorum. Boyum 175 ve tipsiz olduğum için bana bakmadı hiçbiri. Kendi ateşimde kavruldum ben sana öyle söyleyeyim. Sonra dedim ki: "ulan ben bunlar için mi uğraşıyorum? Bana zerre değer vermeyen, umursamayan, sallamayan tipler için mi kendimi geliştirmeye çalışıyorum?" dedim ve kız işlerinden tamamen elimi eteğimi çektim. Yazık, çok yazık. En azından bir şans verebilirlerdi bana ama onu bile çok gördüler. Kızlara olan nefretim o kadar büyük ki hiçbir kızı insandan saymıyorum artık, sanki onlar yokmuş gibi yaşıyorum hayatımı. Çarşıda pazarda görsem de görmemezlikten geliyorum kızları. Tabii bu kafaya ulaşmak için gerçekten derinden acı çekmiş olmanız gerekiyor, sonra da nefret etmeye başlıyorsun işte.
Çok uzun ; okumadım: "baktım olacak gibi değil, ne yaparsam yapayım hiçbir kızın beni sevmediğinden / sevme ihtimalinin olmadığından emin olduktan sonra ben de saldım, odamda çürüyüp ömrümü tamamlamaya karar verdim, intihar da etmek istemiyorum ama birisi hayatımı sonlandırsa da fena olmazdı hani"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boşver o an asıl çavuşa -
quote:
Orijinalden alıntı: Keira-Hocam takınca değişen bir şey olmuyor ki? 23 yaşındayım şuan. Şimdi sayacaklarımı 2-3 sene önce yaptım: Aylarca spor yaptım salonda, vücut yaptım, üç yüz liralık hakiki parfüm kullandım mis gibi koktum, kıyafetleri tarz giyindim, ayakkabı da en pahalılarından giydim ama hayatımda değişen zerre bir şey olmadı zerre. Benim de hevesim kırıldı vazgeçtim bu işlerden. Ayrıca bütün kızlardan nefret ediyorum. Boyum 175 ve tipsiz olduğum için bana bakmadı hiçbiri. Kendi ateşimde kavruldum ben sana öyle söyleyeyim. Sonra dedim ki: "ulan ben bunlar için mi uğraşıyorum? Bana zerre değer vermeyen, umursamayan, sallamayan tipler için mi kendimi geliştirmeye çalışıyorum?" dedim ve kız işlerinden tamamen elimi eteğimi çektim. Yazık, çok yazık. En azından bir şans verebilirlerdi bana ama onu bile çok gördüler. Kızlara olan nefretim o kadar büyük ki hiçbir kızı insandan saymıyorum artık, sanki onlar yokmuş gibi yaşıyorum hayatımı. Çarşıda pazarda görsem de görmemezlikten geliyorum kızları. Tabii bu kafaya ulaşmak için gerçekten derinden acı çekmiş olmanız gerekiyor, sonra da nefret etmeye başlıyorsun işte.
Çok uzun ; okumadım: "baktım olacak gibi değil, ne yaparsam yapayım hiçbir kızın beni sevmediğinden / sevme ihtimalinin olmadığından emin olduktan sonra ben de saldım, odamda çürüyüp ömrümü tamamlamaya karar verdim, intihar da etmek istemiyorum ama birisi hayatımı sonlandırsa da fena olmazdı hani"
Hocam 2 gün önce 25 tane kızla tanıştım sadece 2 kişi tanışmak istedi kilolarını diyorum 88 90 tesadüfmü bu sence tanusmak isteyenler sadece kilolular
-
quote:
Orijinalden alıntı: Keira-Hocam takınca değişen bir şey olmuyor ki? 23 yaşındayım şuan. Şimdi sayacaklarımı 2-3 sene önce yaptım: Aylarca spor yaptım salonda, vücut yaptım, üç yüz liralık hakiki parfüm kullandım mis gibi koktum, kıyafetleri tarz giyindim, ayakkabı da en pahalılarından giydim ama hayatımda değişen zerre bir şey olmadı zerre. Benim de hevesim kırıldı vazgeçtim bu işlerden. Ayrıca bütün kızlardan nefret ediyorum. Boyum 175 ve tipsiz olduğum için bana bakmadı hiçbiri. Kendi ateşimde kavruldum ben sana öyle söyleyeyim. Sonra dedim ki: "ulan ben bunlar için mi uğraşıyorum? Bana zerre değer vermeyen, umursamayan, sallamayan tipler için mi kendimi geliştirmeye çalışıyorum?" dedim ve kız işlerinden tamamen elimi eteğimi çektim. Yazık, çok yazık. En azından bir şans verebilirlerdi bana ama onu bile çok gördüler. Kızlara olan nefretim o kadar büyük ki hiçbir kızı insandan saymıyorum artık, sanki onlar yokmuş gibi yaşıyorum hayatımı. Çarşıda pazarda görsem de görmemezlikten geliyorum kızları. Tabii bu kafaya ulaşmak için gerçekten derinden acı çekmiş olmanız gerekiyor, sonra da nefret etmeye başlıyorsun işte.
Hocam 2 gün önce 25 tane kızla tanıştım sadece 2 kişi tanışmak istedi kilolarını diyorum 88 90 tesadüfmü bu sence tanusmak isteyenler sadece kilolular
-
quote:
-
Merak ediyorum bu ''kızlar bana bakmıyor.'' diyen arkadaşların kaçı bakire olmayan biriyle evlenir? Buna verdiğiniz cevaba göre neden kız bulamadığınızı size detaylı bir şekilde açıklayacağım. (Ömrü boyunca sadece kısa aralıklarla sevgilisi olmayan, kalan zamanlarda her zaman bir kız arkadaşı olan bir kardeşinizim.)
-
quote:
Orijinalden alıntı: rochendolMerak ediyorum bu ''kızlar bana bakmıyor.'' diyen arkadaşların kaçı bakire olmayan biriyle evlenir? Buna verdiğiniz cevaba göre neden kız bulamadığınızı size detaylı bir şekilde açıklayacağım. (Ömrü boyunca sadece kısa aralıklarla sevgilisi olmayan, kalan zamanlarda her zaman bir kız arkadaşı olan bir kardeşinizim.)
ben evlenirim hocam güzel olsun beni sevsin sadık olsun yeter seçme şansımız yok tipim iyi bu arada
-
zimbardonun bitik erkekler kitabinda anlattığı erkekligin vücut bulmuş hali bu forumdur. Kızlar o kadar yalnız ki hamle yapacak konuşacak sorumluluk sahibi kendine bakan ilgili görgülü erkege o kadar ihtiyaçları varki anlatamam sizlere. Fakat erkekler kendj kendini tatmin etmekten öteye gidemiyor, bu gercekleri bilmedikleri ve online haremlerini terk etmedikleri içinde 2 tarafda yalnız kalıyor
Hocam bende sizin gibi takmayacam diyorum ama insan takmadan da edemiyor dışarad sevgilileri falan görünce insan üzülüyor bEnim suratım tipsizliği gectim deforme takmamaya çalışcaz artık );
Hocam takınca değişen bir şey olmuyor ki? 23 yaşındayım şuan. Şimdi sayacaklarımı 2-3 sene önce yaptım: Aylarca spor yaptım salonda, vücut yaptım, üç yüz liralık hakiki parfüm kullandım mis gibi koktum, kıyafetleri tarz giyindim, ayakkabı da en pahalılarından giydim ama hayatımda değişen zerre bir şey olmadı zerre. Benim de hevesim kırıldı vazgeçtim bu işlerden. Ayrıca bütün kızlardan nefret ediyorum. Boyum 175 ve tipsiz olduğum için bana bakmadı hiçbiri. Kendi ateşimde kavruldum ben sana öyle söyleyeyim. Sonra dedim ki: "ulan ben bunlar için mi uğraşıyorum? Bana zerre değer vermeyen, umursamayan, sallamayan tipler için mi kendimi geliştirmeye çalışıyorum?" dedim ve kız işlerinden tamamen elimi eteğimi çektim. Yazık, çok yazık. En azından bir şans verebilirlerdi bana ama onu bile çok gördüler. Kızlara olan nefretim o kadar büyük ki hiçbir kızı insandan saymıyorum artık, sanki onlar yokmuş gibi yaşıyorum hayatımı. Çarşıda pazarda görsem de görmemezlikten geliyorum kızları. Tabii bu kafaya ulaşmak için gerçekten derinden acı çekmiş olmanız gerekiyor, sonra da nefret etmeye başlıyorsun işte. Çok uzun ; okumadım: "baktım olacak gibi değil, ne yaparsam yapayım hiçbir kızın beni sevmediğinden / sevme ihtimalinin olmadığından emin olduktan sonra ben de saldım, odamda çürüyüp ömrümü tamamlamaya karar verdim, intihar da etmek istemiyorum ama birisi hayatımı sonlandırsa da fena olmazdı hani" |
zimbardonun bitik erkekler kitabinda anlattığı erkekligin vücut bulmuş hali bu forumdur. Kızlar o kadar yalnız ki hamle yapacak konuşacak sorumluluk sahibi kendine bakan ilgili görgülü erkege o kadar ihtiyaçları varki anlatamam sizlere. Fakat erkekler kendj kendini tatmin etmekten öteye gidemiyor, bu gercekleri bilmedikleri ve online haremlerini terk etmedikleri içinde 2 tarafda yalnız kalıyor
|
Ben kızların profillerine bile girip bakmayın diyorum. Mesaj atmak bana göre büyük bir hata. Birincisi, siz ne kadar çok aynaya bakarsanız. Kendinizle o kadar ilgili olur, kendinizi o kadar sever ve benimsersiniz. Bunun tersi ise kızların profillerine bakmak, sokakta gördüğünüz kızlara odaklanmaktır. Bu durumda kendinizi görmez, hatta unutursunuz. Özgüven yerle bir olur. Hayat yavanlaşır, anlamsız olur. Sonunda intihara kadar gider Kızların durumuna bakalım. En çirkini bile hergün aynaya bakıyor, makyaj yapiyor vs. En çirkininin bile özgüveni yüksek. Güzel kıza 100 kişi mesaj atıyorsa çirkine de 10-20 mesaj geliyordur. Ama erkeklerin durumu resmen acınası. Yani doktorlar bile instagramdan yazıyor kızlara. Kızlar ne yapsın, hangi birine cevap versin. Kendisini zaten inanilmaz bir noktada görüyor. Erkeklerden bu kadar talep olunca psikolojileri bozuluyor onların da. Yabancı kızların Türkiye 'ye gelip yerleştiği ve videolarda Türkiye 'yi anlattığı youtube yayınlarında izledim. Kızın birisi diyor ki, buradaki erkekler çok farklı. Sokakta sürekli bakıyorlar. Bir kere, iki kere değil. Siz onun görüş alanından çıkana kadar bakıyorlar. Caddenin sonuna gidipte kavşağı dönene kadar, gözden kaybolana kadar bakıyorlar diyor. Hayatı bu şekilde yaşadığını düşünsene. Hergün 20 farklı kızdan mesaj gelse instagramdan. Sokakta yürürken sürekli birileri sana baksa. İnan ki sen de cevap vermezdin. Türk kızlarının psikolojisi bu yüzden normal değil ve malesef sebebi de Türk erkekleri. Sen önce kendine değer vermelisin, örnek veriyorum aynada kendine 1 saat bakıyorsan. Kızlara o gün azami 30dk bakmalısın. Daha fazlası senin özgüvenini bitirir yok eder. Mesaj attın ve cevap gelmedi, deliye dönmen normal. Çünkü değersizleştin. Hiç tanımadığın bir kıza yazdıysan eğer, cevap gelmeme olasılığı çok yüksek. O zaman bunu yapma, yazma kesinlikle. Çünkü cevapsız ya da ters cevap verilen her mesajda değerini yitiriyorsun. Özgüven ve kendine olan saygın yitip gidiyor. |
Endüstri kızları tarihte hiç olmadığı kadar güzelleştirdi. Makyajlar, saçlar, giyim vs.
Kadın zaten erkek için çekici kılındı diyor Kur'anı Kerim'de. Sokakta gördüğünüz kızların hemen hemen hepsi fiziksel kusurlarını biliyor ve ona uygun giyinip, makyajını yapıp çıkıyor sokağa. Bu duruma düşmemek için, kendinizi üzmemek için şunu çok iyi bilmeniz gerekiyor arkadaşlar. Siz hepsinden daha değerlisiniz. Yaşamak, sağlıklı bir nefes almak bile bütün kızlardan daha değerli. Kendinizi sevin. Kendinize değer verin. Dönüp tarihe bakın, daha yakın geçmişte kurtuluş savaşı vermiş ataların torunlarıyız. 16-18 yaşında, daha gencliklerini yaşayamadan şehit olmuşlar. Dünya 'da aşktan, meşkten daha önemli şeyler var. Mutluluktan daha önemli şeyler var. Yukarıdaki arkadaşın yaptığını yapıyorum ben de. Kızlara sokakta ya da karşılaştığım yerde kesinlikle bakmıyorum. Ne face ne de insta da profillerine girmeyin. Değer verip baktıkça sizin değeriniz kendi gözünüzde düşer. Ve yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi, birisi beni öldürse umrumda olmaz gibi cümleler kurmaya başlarsınız. Tekrar söylüyorum, hayatın tadını çıkarın. 2020 yılında yaşıyorsunuz. İmkanlar çağındasınız. Bundan 50 yıl önce bir fabrikatörün bile elinde olmayan teknolojiye ve yaşam standartlarına sahipsiniz. Kendinizi sevin, size verilmiş bir beden, bir ömür var. Elinizdekilerin kıymetini bilin. Bir ömrü kadınsız yaşasanız ne çıkar sanki. İnanın hiç bir şey kaybetmezsiniz. 2 yıllık bir ilişkim bitti. Bu tecrübeye de sahip olarak diyorum ki, sevgilinizin olmasının iyi yönleri olduğu kadar kötü tarafları da var. Yani burada ikisini de yazsam. %50 ye %50 sonuç çıkar. |
O güzel, kusursuz aşk hikayeleri ancak filmlerde arkadaşlar. Şuan bir sevgiliniz olsa, bir o kadar da sorununuz var demektir. Kolay değil, ne maddi boyutu ne de uyum sağlamak zorunluluğunuz kalmıyor sevgiliniz yoksa. Ve hayat daha özgür oluyor. Kızlar uzaktan güzeller, sevgili olunca binbir türlü dertleri ile sizi boğabilirler. El ele tutuşmuş bir çifti gördüğünüzde şunu iyi bilin ki hiç birşey göründüğü gibi değil. Aralarında pekçok husûmet ve anlaşmazlıkta vardır. 2020 yılındayız ve ilginizi verecek o kadar çok şey varken. Kendileriyle ilgilenmemiz için 24 saat uğraşan. Oldukları gibi görünmeyen kızlardan uzak durduğunuz vakit, aslında hayatı yakaladığınızı göreceksiniz. Ve siz istemiyorken, kızlar sizi ister. Kızlar, kızlara bakmayan, onlarla ilgilenmeyen, kendi hayatlarıyla meşgul, kendi hedefleri ve amaçlarıyla meşgul erkeklere bakarlar. O yüzden sanki hiç yoklarmış gibi yolunuza devam edin. Ve asla bakmayın. Ben bubyüzden İnstagram ve facebook kullanmıyorum. |
Kızlar kendini hapise bir tür kafese almış durumda
Erkekler kızlara saldırıyor elde etmek için, kız ise upraşmada bile ayağına geliyor ve en iyisini arıyor. İncellik oranı artıyor böylece. Model olacak cinsten erkek arkadaşlarım bile boştaydı. Kızlar resmen umursamıyorlar erkekleri. Ayaklarına bekliyorlar o da en iyisi ayaklarına gelmek şartıyla. 24 yaşındayım 24.. Bir tane kızdan ilgi görmedim. Bir tane mesaj almadım. Bir tane istek almadım sosyal medyada. İnstadan kızlara istek attım. Basit bir takip isteğini bile kabul etmiyorlar. Umursamıyorlar. Kimbilir kaç kişi yazıyor. Kız ve erkek ilişkileri aşk ilişki fırsatı bakımından dengesiz. |
Hiç evden çıkmıyorum desem
|
Keşke tipsiz olmasaydık |
Benzer içerikler
- zor kelimeler
- ellam ne demek
- günde kaç şınav çekilmeli
- kursa yazıldım iptal etmek istiyorum
- söylenenleri geç algılama
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X