< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Disarida ucuza beslenmek? (2. sayfa)
-
-
Gecen 1.5 iskender yedim, doymadim 😭😭😭quote:
Orijinalden alıntı: YotundaşiMenünün içinde zaten küçükte olsa iki tane hamburger var ayrıca küçük boy patates ve içecek var yani tek menü doyuruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Suriyeli etinden yapılma 10 liralık döner ye
Çok ilginç kaç kilosun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani ?
Ucuz dönerlerle dalga geçiyorum hocam
84 kilo hocam. Ama soyle gunde 1 kere doysam gun boyu acikmiyorum. Ayrica doymasam da yemek aramiyor bunyem yaninhic yemesem de acikmam genelde. ^_^quote:
Orijinalden alıntı: YotundaşiÇok ilginç kaç kilosun ?
boy kaç ? 185ten azsa GG
-
Az hocam :,(
Boy kac brom
Sanirim sen bir şişgosun ha ha ha
Siskoyum xdquote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Boy kac brom
Sanirim sen bir şişgosun ha ha ha
big king xxl yi yarım ekmek arasına sar ye
84+2=86 ₺quote:
Orijinalden alıntı: abboww
big king xxl yi yarım ekmek arasına sar ye
en son lisedeyken 30 liraya yemiştim o kadar olmuş mu yav o :D
-
Hocam big king xxl bu, yemek icin normal insanin 3 gun ac gezip iyice acikmasi lazim xdquote:
Orijinalden alıntı: onemlibirisidegilen son lisedeyken 30 liraya yemiştim o kadar olmuş mu yav o :D
Kardeşim bende eskiden 2017 yılına kadar 132 kiloydum ve senden fazla yiyordum ta ki 2017 yılında İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hastanesinde mide küçültme ameliyatı oldum ve tam 36 kilo vererek çok şükür 96 kiloya düştüm bu yüzden midem küçüldüğü için fazla yemek yiyemiyorum
Hocam ben ac durmayi seviyorum, bir de kilom cok fazla degil :/ bu arada ben de cerrahpasa tip mezunuyum ^_^quote:
Orijinalden alıntı: YotundaşiKardeşim bende eskiden 2017 yılına kadar 132 kiloydum ve senden fazla yiyordum ta ki 2017 yılında İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hastanesinde mide küçültme ameliyatı oldum ve tam 36 kilo vererek çok şükür 96 kiloya düştüm bu yüzden midem küçüldüğü için fazla yemek yiyemiyorum
Burdaki menüleri diyorum tek kişi için 2 adet sipariş edersen tıka basa doyarsın diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 13 Haziran 2022; 14:49:27 >
Dışarıdan ucuza besleneceğine yemek yapmayı öğren, kaliteli ve ucuza beslen. Tıpkı bir DH ölücüsü gibi.
-
2li citir tavuk guzel gorunuyor 32 lirayaquote:
Orijinalden alıntı: MeticulousBurdaki menüleri diyorum tek kişi için 2 adet sipariş edersen tıka basa doyarsın diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X