Şimdi Ara

Dışarıdan testosteron almak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
11.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dışardan alınan testosteron yani eksojen testosteron uzun dönem kullanımlarda testiküler atrofiye neden olabilir. Siz dışardan alırsanız vücudunuzda testisleriniz: nasıl olsa var ben neden üreteyim diye işini yapmaz ve gitgide küçülmeye başlar. Eğer spor için yapacaksanız bunları dengeleyen kürler var ama müsabakaya katılmayacaksanız sırf iri vücut için değmez. Güzel bir vücudunuz olabilir ama sağlıksız olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdogan79 -- 24 Ekim 2017; 13:23:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

quote:

Orijinalden alıntı: mkara2014

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Merhaba :

Sana 27 yaşında lisanslı vücut geliştirme sporcusu olarak yazıyorum. Belli dönemlerde bende testosteron ile birlikte farklı ilaçlar kullanarak kürler yapıyorum.

Doktor kontrolünde kullanılan testosteron (düşük mg diye tahmin ediyorum) bir yan etkisini görmezsin.

Hocam doktor kontrolünde kullanıyorum. Herhangi bir yan etkisini dahi görmedim şuana kadar aksine daha iyi geldiğini söyleyebilirim. İnternette okuduğumda kısırlık falan diyor biraz tırstım açıkçası

Onlar abartı yorumlar ve aslı yok. Ama açıklayayım.

Lisanslı sporcuların ya da o gördüğün dev vücutlu adamlar testoyu hiç kesmezler. Vücut uzun süre dışardan testo alırsa belli bir süre sonra kendi doğal üretimini azaltır. Ama bu da herkeste olmaz. Rahat olabilirsin. Sadece az doz kısa bir süre kullanacaksın. Söylediğin gibi iyi hissettirir ve libido artışı yapar. Sana bir tavsiye, ilacı kullandığın süre boyunca çok ağır olmayacak şekilde spor yap, bir salona da yazılabilirsin. Daha iyi gelişirsin ve bol protein tüket

İnsanların yüzden kaçında oluyormuş bu doktor bey? Hangi araştırmaya göre?

Konuya gelince git doktora sor burdaki vücutculara niye soruyorsun manyak mısın?

Birincisi muhtemelen bu işten anlamayan birisin bana imalı imalı yorum yapma... Bu konu doktora tezimdi benim, akademik kadrodayım normalde konulara göz gezdirir geçerim yardımcı olmak için yazdım. Koyarım kitabın kaynak linkini sabaha kadar okursun.

İkincisi doktorların çoğu bu ürünlerin yan etkilerini bilmez. Steroidler hakkında bilgileri yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim işime yaramıyo istersen testosteronumu sana vereyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba :

Sana 27 yaşında lisanslı vücut geliştirme sporcusu olarak yazıyorum. Belli dönemlerde bende testosteron ile birlikte farklı ilaçlar kullanarak kürler yapıyorum.

Doktor kontrolünde kullanılan testosteron (düşük mg diye tahmin ediyorum) bir yan etkisini görmezsin.

Hocam doktor kontrolünde kullanıyorum. Herhangi bir yan etkisini dahi görmedim şuana kadar aksine daha iyi geldiğini söyleyebilirim. İnternette okuduğumda kısırlık falan diyor biraz tırstım açıkçası

Lisanslı sporcuların ya da o gördüğün dev vücutlu adamlar testoyu hiç kesmezler. Vücut uzun süre dışardan testo alırsa belli bir süre sonra kendi doğal üretimini azaltır. Ama bu da herkeste olmaz. Rahat olabilirsin. Sadece az doz kısa bir süre kullanacaksın. Söylediğin gibi iyi hissettirir ve libido artışı yapar. Sana bir tavsiye, ilacı kullandığın süre boyunca çok ağır olmayacak şekilde spor yap, bir salona da yazılabilirsin. Daha iyi gelişirsin ve bol protein tüket

Konuya gelince git doktora sor burdaki vücutculara niye soruyorsun manyak mısın?

Birincisi muhtemelen bu işten anlamayan birisin bana imalı imalı yorum yapma... Bu konu doktora tezimdi benim, akademik kadrodayım normalde konulara göz gezdirir geçerim yardımcı olmak için yazdım. Koyarım kitabın kaynak linkini sabaha kadar okursun.

İkincisi doktorların çoğu bu ürünlerin yan etkilerini bilmez. Steroidler hakkında bilgileri yoktur

Güldüm kardeş helal et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba :

Güldüm kardeş helal et.

Estafurullah. Çocukları eğlendirmek de güzel birşey.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Bu kansızlık testi denilen şey normal verdiğimiz kan tahlili sonucu değil mi ? Daha mı farklı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sustanon uzun süre kullanımda iyidir. Kıllandırır adamı

Kıç ağrısına katlanacaksın artık
  • Doktor hormonal olarak bir sorun yok diyorsa kendi kafana göre almak çok yanlış bir hareket olur.Her şeyin fazlası zarar demişler.Testosteron bir erkeğin gücüdür ama fazlası ise zarar verir.Ne kadar çok olursa o kadar iyi diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 24 Ekim 2017; 3:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Dışardan alınan testosteron yani eksojen tesoesteron uzun dönem kullanımlarda testiküler atrofiye neden olabilir. Siz dışardan alırsanız vücudunuzda testisleriniz: nasıl olsa var ben neden üreteyim diye işini yapmaz ve gitgide küçülmeye başlar. Eğer spor için yapacaksanız bunları dengeleyen kürler var ama müsabakaya katılmayacaksanız sırf iri vücut için değmez. Güzel bir vücudunuz olabilir ama sağlıksız olabilirsiniz.

bu bilgi mi neye göre ihtiyacı yok diyecek ufalacak aletin boyu?
  • Az da olsa sakal var ama kilo 51

Ben de gidicem endokrine

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Atrofiye uğrayacak olan testisler. Bilgi olmasa neden paylaşayım.

http://www.journalagent.com/androloji/pdfs/AND_2014_56_38_43.pdf

Makaleyi okursanız görebilirsiniz.

Dışarıdan testosteron almak?

• Bi dizide adam testesteron aliyordu once cok erkk oluyordu sonradan testesteron fazlasi ostrojene donusmus. Kari gibi davraniyordu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.