Şimdi Ara

Dışarıya Kapı Açmak Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bir dükkan kiraladım iş hanı içinde iş yerinin yan duvarı yaya yolundadır. 2 adet dükkan yan duvarlarını yıkıp kapı açmış. 2 side gıda işiyle uğraşıyıor hatta 1 tanesi 8 tane kadarda masa dışarıya açmış. Hanın çizimini yapan mimar ile görüştüm yan duvarın taşıyıcı olmadığını kolonlara fazla yaklaşmadan yıkıp kapı açılmasında kendince bir sıkıntı olmadığını belirtti. Belediye ile görüştüm hanın komple projesini çizdirmeden tadilat izni veremiyeceklerini belittiler.Belediyeden bir tanıdıkta ruhsatı al 1 gecede duvarı yık kapıyı tak dedi. Diğer dükkanlar kapıyı kaçak açmış bende açsam bide zabıta gelip duvarı ördürmesinler diyede düşünüyorum. Bu arada iş merkezi 1970 senesinde inşa edilmiş. Açacağım kapı 3metre genişlikte 2 metre gibide yükseklikte olacaktır. Taşıyıcı olmayan duvarla ilgili mimardan yazı alsam bu kapıyı açmam için bir kolaylık sağlar mı? Çünkü komple proje çizdirmek demek dükkanı satın almaktan pahalıya çıkacaktır. yardımcı olabilirseniz ya da bir yol gösterirseniz sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.