Şimdi Ara

DİŞÇİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün sonra dişçiye gideceğim hiç gitmedim bu güne kadar arka dişlerimden çekecekler canınız acıyor mu çekerken iğne yaparken çok acır mı ?

• Fıstıklı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğne yaparken acımıyor rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğne yaparken acımaz. Ağızın içinde yanağa batırıyor iğneyi ve fısfıs sıkıyor. İğneden biraz miden bulanıyor kusacak gibi oluyorsun başka bir şeyi yok.

• ilk fısfıs sıkıp iğneyi mi yapıyor ? ozaman acıtmaz heralde fısfıs uyuşturur
  • 6-7 yaşlarındaki küçücük çocukların dişlerini gülerken çekiyolar korkma bişe olmaz. Sen refleks olarak ağzını falan kapatma, elinle doktorun eline temas etme hissetmezsin bile.
  • ne yalan söylüyeyim korku var içimde hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20lik diş ameliyatı ücreti?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diş çekiminde en fazla acı sadece iğnede vurulurken olur ki iğnede acıtmaz
  • İki tane vurdur kanal olurken iki tane vurduruyorum beton gibi oluyor ne ağrı kalıyor ne sızı

• şimdi iğne vurdururken acımıyor demi eminsiniz bazıları hassas yer çok acıtıyor falan diyolar birde damaktan mı vuruyolar yanaktan mı
  • Diş iltihaplıysa vay haline. Ama normal çürükse bir sorun olmaz. Sadece biraz sızlar ona da çocuklar dayanıyor. Dur ben bir anımı anlatayım için rahatlasın. Bir keresinde damağımın iç kısmında yirmilik dişler çıktı. Yamuk yani. Ondan sonra çürüdüler. Doktora gittim iltihap var dedi. Hap 100 mg antibiyotik verdi. İçtim bir hafta sonra geldim iğne yaptı çekerken çığlık attım. Sonra 200mg 500 mg 1000 mg diye gittik. Sonunda antibiyotik iğne verdi o da fayda etmedi. Çok canım yanıyordu. Sonra doktor dedi dişinin arasında kırmızı bir şişlik var. Ben seni çapaya sevk edecem diye. Sevk etti. Gittik. Ağzını aç dedi doktor. O şişmiş kırmızı yere bir iğne yaptı Atabildiğim kadar çığlık attım ağladım. Çok canım yandı iğneyi yaparken ama iğne bitince en ufak bir acı hissetmedim. Doktor kolayca çekti. Umarım için rahatlamıştır.
  • İğne çok kötü acıtıyor nere olursa olsun. Bide iğne etki etmezse ayvayı yedin. Acıdan elimdeki peçeteyi sıkmıştım. Kaç o dişçiden sakın gitme.

Şaka la şaka. Bişe olduğu yok. Git çektir. İğne vurulurken biraz sızlayabilir o kadar.

• Hiçbirşeyden korkmuyorum da iğneden korkuyorum ya İlk defa böyle oldu normalde daha 1 ay önce kaşımdan ameliyat oldum 3 iğne yedim hiç bir endişe yoktu içimde ama dişçi diyince gitmeye korkuyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: die7777777

Hiçbirşeyden korkmuyorum da iğneden korkuyorum ya İlk defa böyle oldu normalde daha 1 ay önce kaşımdan ameliyat oldum 3 iğne yedim hiç bir endişe yoktu içimde ama dişçi diyince gitmeye korkuyorum şuan

Rahat olun hic acitmiyor iltihap yoksa. 20den fazla igne yemisimdir agzima maalesef disciyle cok isim oldu.

• hadi bakalım yarın gidicem
  • Arkadaşlar dişçiye gidiceklere sesleniyorum korkacak hiçbirşey yok hiçbir acı hissetmiyorsunuz
  • Sırf bu yüzden dişçi fobim var benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Dead Angels Lie -- 28 Ocak 2016; 13:43:58 >
  • gerçekten hiç bir acı hissetmiyorsun elimden gelse tüm dişlerimi çektirirdim o derece zevk verici
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.