Şimdi Ara

20lik diş ameliyatı ücreti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 tane çekilmesi gereken yamuk çıkan 20lik dişim vardı birini devlette çektirdim fakat diğer ikisi için randevu alamıyorum hiç boşluk olmuyor neredeyse. Özelde çektirmek istesem ne kadar ücret öderim? Diş teli taktıracağım için bu 20liklerden kurtulmam gerekiyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tanesi 100 ile 150 lira arasındaydı galiba.

• Hocam bu diş çekimi değil de ameliyata giriyor. Bildiğin ağzını kesip dikiş falan atıyorlar. Yani fiyat daha yüksek olabilir diye düşünüyorum..

• Haklısın. Bu gördüğüm fiyat diş çekimiydi. En iyisi telefondan bilgi almak. Hemen söylüyorlar.

• Ben geçen sene 1 tanesini 500 e çektirdim özelde. Gömülüydü benimki ve çok ağrı yapıyordu. Devlet bana 2-3 ay sonraya randevu veriyordu mecbur çektirdim

• 400 olması lazım

• 4 taneyi de çapa tıp fakültesinde aldırmıştım zamanında. Hey gidi günler hey..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece cerrah yapabiliyor, diş biraz olsun diş etinden görünür ise 500 600, hiç gözükmüyor ise ki bende biri öyle olmuştu ciddi bir operasyon gerekir ve 1500 lira gibi bir rakam çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupgucluer -- 24 Ağustos 2020; 8:39:6 >
  • eyupgucluer kullanıcısına yanıt
    Gözüküyorlar hocam. Sanırım ben 2k ayarlasam iyi olacak yine. Bu sene para biriktireyim de yazın halledeyim şu dişleri. Bi insanın her yeri mi bozuk olur.. Biyerden başlayıp kendimi düzelticem işte yavaş yavaş

• 3 sene önce 250 ye çektirmiştim..gömülüydü.yarıp çıkarttı.

3 tane daha var çekilecek ilkinin ağrısından dolayı kaçıyorum.
    15 gün çektirdi.. Gömülü ve rahatsız etmiyor ise hiç bulaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 24 Ağustos 2020; 9:12:24 >
  • bende 20likler çıktı ama küçük olarak umarım ilerde sorun çıkarmaz diş fırçalarken o taraflarıda fırçalıyorum

• Ben geçen ay yamuk çıkan 20'lik dişimi 400 liraya çektirdim.

Gömülü olmadığı için çok rahattı, 1 dakika sürmedi doktorun çekmesi. Anestesi falan toplam 10 dakika sürdü.

• Acilen kurtulmaya bakın, 2 ayrı cerrahı ameliyat oldum ve bunda çektiğim acının 10'da birini çekmedim

Hocam aslında en yamuk ve sıkıntılı olan dişimi devlette bi doktora çektirdim adam o kadar mükemmel yaptı ki neredeyse hiç ağrım olmadı. Ağzımı kesip biçti ama ağrı falan olmadı. Kaliteli doktor kendini fark ettiriyor gerçekten.

Diğer ikisini aynı anda çektirmeyi düşünüyorum hocam çünkü bıktım artık bu dişlerden. Bi an önce tel taktırmak istiyorum

Herhangi bi ağrı vs yok sadece kurtulmak için çektiriyorum ilkini de öyle yapmıştım.

• :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    Hocam gömülü diş demek hiç gözükmeyen diş mi demek? Benimkiler gözüküyor böyle en arka kısımda yığılmış taş topluluğu gibi duruyorlar.

• Yanı bende ağrı derken çektirme acısını kastetmedim. Aylarca uzattım süreci ilaçlarla geçirmeye çalıştım. Sonrasında ilaçlar fayda etmeyince ve anında da randevu alamayacağın için randevu gününe kadar mahvediyor kişiyi. Bir gecede 2 kere acile gidip iğne vurdurtugum zamanlarım olmuştu

Anladım hocam. Neyse ki atlatmışsınız o zamanları. Geçmiş olsun.

• Sagolun hocam, hayatin gercekten çok güzel olduğunu anlıyorsunuz çekim sonrasında 😀

• Gömülü dişlerinizi çektirin yoksa baskı yapıp alt dişlerinizin birbirine geçer yamuk yumuk dişleriniz olur 400 lira olması lazım cene cerrahi çekiyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.