Şimdi Ara

Dişçi Olup Ayda 10k Kazanacağını Sanmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
12.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayıp be ayıp! Yok dişçi olmuş ayda 10K kazanacağını sanıyormuş yok dün mühendislik düşünen adam bugün meslektaşlarım demiş... Ayıp ulan! Her birimiz zorlu bir süreçten geçtik, birbirinize hayırlı olsun demek yerine gelmiş burda birbirinizin mesleğine sataşıyor, küçük görüyorsunuz. Nasıl insanlarsınız siz!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hasetlik yapmaya gerek yok kazanıyorlar işte Yok kazanmıyorlar diye kendinizi avutmayın

• Istanbul beyoğlunda tanıdığın bir dişçi var günde en kötü 15-20 kişi gelir ayda 2 gün tatil etse 22 gün çalışsa 440 kisi ile ilgilenmis olur en kötü ayda her birinden 500 tl kalsa 220 k eder bunun 70 bini masraf temiz 150 bin

• Xyzt1 kullanıcısına yanıt
    konularımın hepsine anca hakaret yazabiliyorsun 1 tane karşıt argüman yok. belli ki baya kudurmuşum seni. kudurmaya devam
  • Leidolf kullanıcısına yanıt
    “Ayrıca devlet bile tıp hekimlerine emekli maaşı zammı yaparken, dişçilere herhangi bir zam yapmadı.” demişsin ama yanılıyorsun. Uzman tabipler ve diş tabipleri yaklaşık 5.2K, uzman olmayan tabipler ve diş tabipleri 4.5K emekli maaşı alıyor. İkisinin emekli maaşına da zam yapıldı ve miktarları aynı.

• Hocam düşüncen yanlış benim annem de babam da diş hekimi ve ikisi de emin ol 0 dan geldiler eğer iyi iş yaparsan ve kendine iyi bir hasta portföyü yakalayıp kendini güncel tutarsan 10k ya para bile demeyebilirsin ama kafam rahat olsun uğraşmayayım dersen hastanelerdeki genel maaşa tabi olursun

• Konu sahibi arkadaşa cevap verecek olursam şöyle diyim. Şu anda ADSM lerde uzman olmayan diş hekimi maaşları dönerle birlikte yaklaşık batıda 6-7 bin, doğuda ise 8-9 bin arası değişiyor. Uzmanlığa gelecek olursak özellikle revaçta olan uzmanlıklardan biri (ortodonti, periodonti, ağız-çene cerrahisi vs.) yapılırsa özelde kazanılabilecek paraları hayal bile edemezsin. Tabiki sadece parası için bir meslek tercih edilmemeli ama günümüz gerçekleri göz önüne alınınca diş hekimliği gayet mantıklı ve önümüzdeki 15 sene de aynı popülaritesini devam ettirecek. Sana gelecek olursak başkalarının hayallerini küçümseyerek girdiğin bu tavırlar ne kadar ezik ve yıkık bir karakterde olduğunu gösterir.

• 10-100k arasi mi dhwgdhahshqhsda sen dişçi ol 5 senede 10k yı gör bir 10k da ben vereceğim sözüm olsun

• Sakin olun beyler bu konu hakkinda baya bir kisiyle görülmüştüm sizide aydinlatayim

Okul bitince kura ile atanirsiniz atamaniz yapilana kadar ozel bir yerde çalisirsaniz ortalama 2 bin alırsniz

Devlette batıda 6-8k arasi doguda 8-10k araso alirsiniz

Uzmanlik yapip ozelde calisirsaniz 8-15k arasi alirsiniz

Kendi yerinizi açmayi ise bosuna dusunmeyin kontejanlar son 3 yilda 3 kat artti adsm sayısı baya artti suanda bile ozel yer acacak bos yer yok gibi

• İbre 20k maaşa kaydı.

• EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Sana bir kez ters cevap vermiştim, hataya düştüm. Hakkını helal et.

• Cok sukur dededen kalma bi sürü arsa/parselimiz var diş hek. Okuyup ilerde yurt disina gitmezsem buyuk ihtimal arsalardan birini satıp kendime yer açacağım ve sen o zamanlarda kendini gelistirmekle uğraşırken ben para kazanacam ama %70 ihtimalle kuzenlerimin yanina ingiltereye gidecegim onceden giris cikisim var bi sürü akrabam da yurt dışında (almanya/avusturya/abd/ingiltere) ingilizcem cok sukur iyi

Almamcaya heves sardım bakalim artık

Ilerde bu konuya yazdiklarini sana soylemeye firsat bulurum inş..

Sen anca benim milletin agzini koklayacagimi sanarak keyif catmana bak ;)

Bak kendini gelistir ha mazallah gelecegin steve jobs u ozguvenine sahipsin anlasilan yani acikta kalip aglama uhu uhu diye ağlayıp asgari ucretle calistirmaya basladilar deme

• anti-white-sheep A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim baba parası yiyeceksen zaten çiğ köfteci bile açsan iyi para kazanırsın dişçiliğe gerek yok. Kendimi tabi ki geliştirecem ve bunu zevkle yapacam. Sen sanırım kendini geliştirmeden iyi bir dişçi olacağını sanıyorsun :) Senin geleceğin ya çiğ köfteci dükkanı ya da merdiven altı dişçiliği. 20 liraya suriyelilerin dişini çekersin artık.
  • Sen benden tavsiye istemiştin yardımcı olduğuma pişmanım.Yıkık sen rüyanda bile boun cmpeyi göremezsin xd
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    Nereye karar kıldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E7F3725B2

Sana bir kez ters cevap vermiştim, hataya düştüm. Hakkını helal et.
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 25 Ağustos 2018; 23:56:5 >
  • Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    Berberin yaptığu dişi kerpetenle çekmek gören de sancakki kanal tedavisi ve implant falan yapıyor

• Tyt ayt T kullanıcısına yanıt
    Mis gibi

• hocam arkaraş binlerde ceng arasından sıyrılacak sen de 10 tane dişçinin arasından mi sıyrılacaksın ? Binlerce dişçi yuzde 90 ı özel klinik acarım aga düşüncesinde. dişin avantajları olabilir ama serbest piyasa konusunda siz mezun olana kadar cengten farkı kalmayacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.