Şimdi Ara

Dişçi Olup Ayda 10k Kazanacağını Sanmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
12.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar galeyana gelmeyin herkes sevdiği mesleği icra etsin elbette her mesleğin olumlu ve olumsuz yanları var burada butthurt bazı insanlar hedefine ulaşamayınca yok efendim tıpa laf atayım yok dişe laf atayım der dururlar hiç kafaya takmayın
  • Hiçbir diş hekimi 5k gibi komik bir rakam almaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HedefBounCmpE13 kullanıcısına yanıt
    Hehe baba parasi varsa yeriz bu firsati kacirmak olmaz ha birde nerden biliyon kendimi gelistirmicem yurt dışına neden gitmeyi dusunuyorum kus beyinli doktora yapacam iyicene dil ogrenecem mavi diploma seysini almak icin elimden ne geliyorsa yapacam benim hedefim aylik 10bin almak degil benim gozum parada da degil cok şükür maddi durumumuz iyi hedefim iyi bir dis hekimi olmak benim 1. Siniftan beri hayalimdi dis hek. Sen biliyor musun zaten tercihlerimde bilgisayar müh. De var yani dis gelmezse ceng olacam hayirlisiyla bi bok bilmeden atıp tutma

• kardeş dişçim kendine yat aldı geçen de o da 5-6k kazanıyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donsuzlastik

Berberin yaptığu dişi kerpetenle çekmek gören de sancakki kanal tedavisi ve implant falan yapıyor
    Osmanlı döneminde dişinden sıkıntısı olan berbere gidiyormuş.O zaman kanal tedavisi implant falan var mıydı üstün zekalı arkadaşım? Daha dişçilik denen mesleğin olmadığı zamanlar.Ha o dediklerin olsa büyük ihtimal onları da berber yapardı.32 tane kemiksi çıkıntıyı öğrenmek için 5 yıl okumaya gerek olmadığı ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galeksus4 -- 25 Ağustos 2018; 22:43:56 >
  • Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    Diş hekimliğinin müfradatını bilmeden atıp tutma bi haber olduğunuz konulara insan neden yorum yapar anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Helium

kardeş dişçim kendine yat aldı geçen de o da 5-6k kazanıyor sanırım
    Benim de marangoz tanıdığımın son model Mercedes’i var. Akıl olmadan fikir olması kötü şey. Bir kişiye bakarak tüm dişçilerin aynı kazancı olduğunu düşünmek de öyle.

• Yanit verip silmissin bide komedi ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dönerle birlikte 7-8 k alan asistan var neyin kafası lan bu

• Parayla oynayanlar var.4 tane implant dise 7bin lira verilen yerler var.Adam bir populer olur basarili olursa kazanci ucabilir.

Parasindan ziyade onemli olan is garantisi.

Disci vs mühendis yapsak,hangisinin is bulmasi garanti diye sorsak.Tartismasiz distir cevabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 26 Ağustos 2018; 0:24:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Parayla oynayanlar var.4 tane implant dise 7bin lira verilen yerler var.Adam bir populer olur basarili olursa kazanci ucabilir.

Parasindan ziyade onemli olan is garantisi.

Disci vs mühendis yapsak,hangisinin is bulmasi garanti diye sorsak.Tartismasiz distir cevabi.
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 26 Ağustos 2018; 0:27:45 >
  • Mek. kullanıcısına yanıt
    4.5-5 olsun yine 4 civarı
  • Mbatuy44 M kullanıcısına yanıt
    Dogru bu,ben digerleri gibi inkar etmiyorum zaten.

• Tercih yapacak arkadaslar cahilce tercih yapmasin diye yaziyorum. Yeni mezun dis hekimiyim.

Yeni tercih yapmis arkadaslarin biseyden haberi olmamasi normalmidir yoksa yeterli arastirmamakmidir bilemem ama bunca emegi cahilce bi cirpida arastirmadan harcamakta ayri bi salaklik. Neyse ..

Bugunku piyasaya gore mezun oldugunuzda devlete atanamazsiniz hemen. Atanirsiniz ama ilcelere veya doguya. Cunku tum sehir merkezleri dolu. Atama nasil oluyor ; hastanede 3 kisilik bosluk aciliyor diyelim oraya 100 kisi basvuruyor. Kurayla 3 kisi seciliyor. Sehir merkezlerini herkes tercih ettigi icin atanmak imkansiza yakin. Buyuk sehirde calismak istiyorsan ozel de calisirsin. Herkes boyle yapiyor. Maas cok degisken, 3.5 alan arkadaslarimda var 6 ya anlasmis olanida. Ama 6 nin ustu yeni mezun icin Ozelde imkansizdir nokta.

Devlete girersen (ilceler veya cok sansliysan merkez ) 7-8 alirsin.

Simdi sizin kafanizdaki sorular , e benim tanidigim dis hekimin su arabasi var bu evi şu yatı var. Nasil oluyo bukadar dusuk maas. Arkadaslar isin kaymagini yiyen yedi. 10 sene once mezun olan adamla suanda mezun olan arasinda DAGLAR var. Artı simdi mezun olanla 5 sene sonra yani siz mezun oldugunuzdada arada daglar olacak. Ben iki uc yerde yazdim tercihlerden once. Yazmayin tip dis artik devir degisti. Bitti dedim. Dinleyen dinlemistir akilli tercih yapmistir. Simdi yazanlara gecmis olsun. Abartmiyorum veya karamsar konusmuyorum piyasayi soyluyorum.

10 kazanamazmisin veya 20. Tabiki kazanirsin. Mezun olursun uzmanligini kazanirsin. 10 a cikar maasin. Turkiyede ilk 100 e super uzmanlik kazanirsanda 20 e cikar maasin. Ama bunun olasiligini ve zorlugunuda anlarsiniz sanirim. Her baba yigidin harci degil.

Muayenehane acmak icinse babadan zengin olmaniz gerek. Kenarda 500 bininiz yoksa MİNİMUM muayenehane hayaldir. 500 e acacaginiz muayenehanede batar zaten oyle 40-50 kazanacak premium yerler 3-4 milyonluk yerler. Bunun icinde havalandirma sistemi var rontgeni var cadcami var uniti var. . Bunlarin herbiri 100 binlik aletler.

Moralinizin icine etmis olabilirim ama seneye tercih edecek arkadaslardan belki 3-5 arastiran kisi bunlari okurda dogru tercih yapar.

Zaten en basitinden eskiden 10-15 binle alan bolum simdi 27 lere gerilemisse heryer doktor kaynicak demektir dolayisiyla alcagin maas duser.

Hayirlisi olsun yazanlar icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnson22

Tercih yapacak arkadaslar cahilce tercih yapmasin diye yaziyorum. Yeni mezun dis hekimiyim.

Yeni tercih yapmis arkadaslarin biseyden haberi olmamasi normalmidir yoksa yeterli arastirmamakmidir bilemem ama bunca emegi cahilce bi cirpida arastirmadan harcamakta ayri bi salaklik. Neyse ..

Bugunku piyasaya gore mezun oldugunuzda devlete atanamazsiniz hemen. Atanirsiniz ama ilcelere veya doguya. Cunku tum sehir merkezleri dolu. Atama nasil oluyor ; hastanede 3 kisilik bosluk aciliyor diyelim oraya 100 kisi basvuruyor. Kurayla 3 kisi seciliyor. Sehir merkezlerini herkes tercih ettigi icin atanmak imkansiza yakin. Buyuk sehirde calismak istiyorsan ozel de calisirsin. Herkes boyle yapiyor. Maas cok degisken, 3.5 alan arkadaslarimda var 6 ya anlasmis olanida. Ama 6 nin ustu yeni mezun icin Ozelde imkansizdir nokta.

Devlete girersen (ilceler veya cok sansliysan merkez ) 7-8 alirsin.

Simdi sizin kafanizdaki sorular , e benim tanidigim dis hekimin su arabasi var bu evi şu yatı var. Nasil oluyo bukadar dusuk maas. Arkadaslar isin kaymagini yiyen yedi. 10 sene once mezun olan adamla suanda mezun olan arasinda DAGLAR var. Artı simdi mezun olanla 5 sene sonra yani siz mezun oldugunuzdada arada daglar olacak. Ben iki uc yerde yazdim tercihlerden once. Yazmayin tip dis artik devir degisti. Bitti dedim. Dinleyen dinlemistir akilli tercih yapmistir. Simdi yazanlara gecmis olsun. Abartmiyorum veya karamsar konusmuyorum piyasayi soyluyorum.

10 kazanamazmisin veya 20. Tabiki kazanirsin. Mezun olursun uzmanligini kazanirsin. 10 a cikar maasin. Turkiyede ilk 100 e super uzmanlik kazanirsanda 20 e cikar maasin. Ama bunun olasiligini ve zorlugunuda anlarsiniz sanirim. Her baba yigidin harci degil.

Muayenehane acmak icinse babadan zengin olmaniz gerek. Kenarda 500 bininiz yoksa MİNİMUM muayenehane hayaldir. 500 e acacaginiz muayenehanede batar zaten oyle 40-50 kazanacak premium yerler 3-4 milyonluk yerler. Bunun icinde havalandirma sistemi var rontgeni var cadcami var uniti var. . Bunlarin herbiri 100 binlik aletler.

Moralinizin icine etmis olabilirim ama seneye tercih edecek arkadaslardan belki 3-5 arastiran kisi bunlari okurda dogru tercih yapar.

Zaten en basitinden eskiden 10-15 binle alan bolum simdi 27 lere gerilemisse heryer doktor kaynicak demektir dolayisiyla alcagin maas duser.

Hayirlisi olsun yazanlar icin

Hocam dediklerinizi ben yazınca troll dediler en azından işin içinde birine inanırlar umarım. Bir tek uzmanlık maaşlarını abartmışsınız gibi geldi. İyi ünide ortodonti veya cerrahi bitirdikten sonra 15 olabilir belki ama ortalama uzmanlık maaşı 8 10dur diye biliyorum.

• HedefBounCmpE13 kullanıcısına yanıt
    Suanda bi uzman 10-15 arasi alir. Ortocu cerrahda 20 bin fix arti prim calisir yani 30 u bulur maaslari. Ama bunlar bugun icin gecerli. 5 sene sonra cok fazla doktor uzman vs olacagi icin biraz duser maaslar sanirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.