Font sorunu olduğundan yamayı kaldırmak istiyorum var mıdır yöntemi yoksa illa oyunu silmek mi lazım ? |
Disco Elysium TÜRKÇE YAMA [TRANSLATE] (Yayınlandı) (4. sayfa)
-
-
Hocam selamlar oyunun Final Cut hali var bende ama türkçe yama olmuyor nasıl düzeltirim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: adilmert21Hocam selamlar oyunun Final Cut hali var bende ama türkçe yama olmuyor nasıl düzeltirim?
aynen..steam klasörü falan yok..oyunun kurulu oldugu dizine atıyorum türkce olmuyor..zaten hedefteki dosyayı değiştir falan da demiyor öyle bir dosya yok..nasıl yapabiliriz_?
-
Disco Elysium: The Final Cut bu sürüme yama uymuyor uygulamayın
Kürek versiyonda plazanın Build 4290106 sürüm
yaptığına oluyor yama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servotxz -- 26 Nisan 2021; 12:39:34 > -
Final Cut'a uygulanabilir mi acaba ümit var mı böyle bir şahsesere
-
Onu nasıl yapabilirim acaba ?
-
Final Cut güncellemesi ile gelir mi?
-
Hayatımda ilk defa izometrik oyun oynamaya heveslendim, kaliteli bir yama görürüz umarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam yamanın son durumu nedir?
Hala font sorunu var mı?
Açıkçası yaptığınız çalışma kesinlikle çok değerli keşke devamı gelseydi.
Çünkü yapımcıların destek vereceği falan yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef ki çeviri ile alakalı bir gelişme yok, yapımcı firmaya gönüllü olarak çevirmek istediğimize dair e-posta da atmamıza rağmen geri dönüş alamadık.
Anketten de 1.lik ile çıkmamıza rağmen bunca zamandır resmi çeviri yayınlamayan ZA/UM Studio hatta ve hatta Makine Çeviri Discord topluluğu adına gönüllü olarak da yapmak istediğimizi söylememize rağmen hiç umurlarında olmadık.
Artık ümitlenmeye gerek yok diye düşünüyorum, ne kadar ümitlendirmek istemesem de yakın bir zamanda olmamak şartıyla oyunun dil dosyalarına ulaşmamız ve font sorununu çözmemiş durumunda çok ufak bir ihtimal tekrardan elden geçirebiliriz.
GPT-3 çevirisi de yapılabilir ve mantıksız, anlamsız çevirileri kontrol ederek düzeltebiliriz ancak kesinlikle şuan için sadece bunlar olabilir dediğim şeyler.
-
Aynen hocam gelmeyeceğine eminiz artık, bari gpt 3 mümkünse onla oynayalım, şu sanat eserini her türk oyuncusu oynaması gerek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oynamak istediğim oyunların başında geliyor ama gerçekten çok karışık İngilizcesi ya:(. Keşke birgün yapılsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde Translate çevirilerin yapılmasından yanayım. Mesela Hitman 1-2 hala bekliyorum sonuçta konunun çokta önemli olmadığı yönlendirmelerin anlaşılabilmesi açısından yararlı oluyor. Ama bunun gibi şiirsel anlatıma sahip RPG nin çevirisi malesef olmamış. 15 dakika sonra yamanın oyunu mahvettiğini anladım. 3-5 yıl sonra bir cengaverin çevireceği umuduyla kenarda beklesin oyun.
-
İngilizcem fena değildir. Oturur milletle rahat rahat konuşurum.
Ama şu oyunda hiçbi şeyi kaçırmak istemediğimden, başlayamıyorum. Yok mu hakkatten bi bababiyiğit; çevirse de oynasak. Aldık, kütüphanemizde çürüyo oyun. :D
-
Resmi Türkçe Yama Yayınlanana Kadar Oyunun Orjinali Alınmaz. Anlamadan oynanılabilecek bir oyun değil.
-
Asıl bu zaman alacaksın ben 30 lira civarına aldım her an kur güncellemesi gelebilir bunu aklınıza kazıyın burası Türkiye ! 20 liralık oyun 150 lira oluyor sonra şaşırmayın gücünüz varsa alın ! Alın ki böyle gudubet yamalar yerine en azından oyunlar resmi Türkçe yamalı gelir !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamzaSas -- 3 Haziran 2022; 20:13:43 > -
Yama çalışmıyor :/
-
sevinerek söylüyorum resmi Türkçe çeviri yayınlandı. ^^
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X