Şimdi Ara

Disconnect sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onixion marka adsl modem aldım ve oyuna girdim ama ironforge'un önüne gelince oyun bir müddet sonra düsüyor ama tek basına düsük levellı charımla yaratık keserken tenha bir yerde sorun yok düsmüyorum ,kalabalık bi yere gidince oyun düsüyor ama düsüne kadar lag ping yüksekselmesi yok .Raide summon ettiler orda da düstüm hemen .

Port ayarlarındandır dedim pek de anlamıyorum bi arkadas yardımıyla yaptım galiba ,anlamadıgım icin yapıp yapamadıgımı bilemiyorum,yine sonuc degismedi.
    Daha once loopcomn modemle giriyordum sorun yoktu ,2.makina ile paylastırırken sorun oldugu icin Onixion aldım ,boyle bi sorun oldu

Sorun ne olabilir ,port ayarlarını anlatabilir misiniz cok iyi olur .

• PC'nin ram'inden kaynaklanıyordur 512'den aşağı oyunu oynama
  • cevabın icin saol ama ram 1gb ,diger modemle düsmüyor ama bunla düsüyor sistemden degil yani.
  • sorun ekran kartındanda kaynaklana bilir.if önü kalabalık olduğundan frame baya düşer.kaliteli bi ekran kartın yoksa sorun çıkarır.detail lerini biraz düşürerek dene istersen..
  • Modemin Firewall' unu devre dışı bırakmayı denesene bi belki çözer sorununu Port açmayı ise bilmiyorum ama bi bakıcam bendede Disconnect oluyo arada.....

World of Warcraft communicates on port 3724 with the TCP protocol. The patching process requires port 3724, 6112, and 6881-6999. Once again to download the patches for World of Warcraft you should forward the following ports.

3724 TCP 6112 TCP 6881-6999 TCP

If you can not forward ranges of ports and are only planning on having one computer playing WoW, just forward ports 3724 TCP and 6112 TCP. The 6881-6999 port range is mainly used where multiple computers on a network may be trying to play WoW at the same time.

Diye Bişey buldum ama anlamadım port açmayı bilen bi arkadaş buna göre bize ne yapacağımızı anlatabilirmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErosRamazotti -- 22 Temmuz 2006; 12:00:40 >
  • baglantının fırewall unu kapat ag baglantılarından yerel ag baglantısı guvenlık duvarlı ıse onu kapat ve oyuna gırerken tum portların acık olsun kı gırelım bılgısayarına :D saka bı yana tumportların acık olsun baglantının fırewall ı kapalı olsun devamlı bı onemı yok kullandıgın bı fıre wall varsa onuda oyuna gırerken kapat ve proxy ayarlarınada bı goz at bılıyosan bılmıyosan bılen e baktır duzellttır soorunun gecmezse gel:D
  • arada dısconnect herkezde oluyo tt kaynaklı bı problem bu o numaralı portlarla oyuna gırıyomussun sanırım ve patchlerı yenıden yuklersen duzelbılıcegı soylenıyo cok ıyı degıldır ıngılızcem yanlıs olabılır bole sorunlara genel cozum arakdaslar format ::::-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    IP Sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyundaki problemin çoğu blizz den kaynaklanıyor ---USA serverlarda hiçbir sorun yok ---ama eu serverların çoğunda var
    türk telekomdada problem oluyor oda abuk sabuk nedenlerle kablo koparsa :D

Hangi server da oynuyorsun?
    ekran kartında durumu etkliyor --Markası ve modeli ney?
  • Abi Orjinalde Bende Sw,Ironforge girinede kasıo Tüm effectleri Kapadım yok bana mısın demio
  • EU-Burning Legionda oynuyorum ,ekran kartı 6800 Le idare ediyor ,ağ baglantılarımda kapalı firewall kısmı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.