Şimdi Ara

Discovery 16GB Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 7.günüm telefondan bahsetmek istiyorum alacaklara ve almak isteyenlere yardımcı olucak şekilde fikirlerimi sunacağım ,

-İlk başta telefonun tasarım gayet müthiş özellikle etrafınızdaki insanlar tarafından çok hoş karşılanacak bu yüzden duvar kağıdına nazar boncuğu koyarsanız iyi olur :)
    -Dokunmatiği ve menü akıcılığı gerçekten çok iyi
    -Wifi bence kötü değil iphone 3s ile karşılaştırdık açık alanda iphoneden daha iyi çektiğini söyleyebilirim
    -Kameradanpek fazla bişey beklemeyin ama en azından hatıra fotoğrafları çekersiniz fena değil , video hakkında böyle diyemeyeceğim bence videosu fotoğrafından çok kaliteli
    -Soketlerinden bahsetmek isteyeceğim kutudan çıkan kulaklık beş para etmez üstelik kulaklık soketini uymuyor temassızlık ediyor ben bu yüzden samsung kulaklık kullanıyorum gayet iyi bir şekilde .
    -Şarj Soketi çok hassas gerçekten dikkatli kullanmak gerekiyor canınızı biraz sıkabilir bu durum ama halledilmeyecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
    -Telefonda ısınma sorunu yok gerçekten iyi bir performans sergiliyor.
    -İnternet Akıcılığı çok üst düzey diyebilirim.
    -Bazen Kamera açıkken alt taraftaki galeri tuşu aktif olmuyor ama güncellemeler ile düzeleceğini düşünüyorum

Sonuç : Bu Fiyata bu Donanım ve performans yok arkadaşlar şunu söylemek istiyorum telefon zevk veriyor kullanıcıya umarım sıkıntısız telefon alırsınız şansınıza Yardımcı olduysam ne mutlu bana ... Teşekkürler

• Gecmıs olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyak02

Evet arkadaşlar 7.günüm telefondan bahsetmek istiyorum alacaklara ve almak isteyenlere yardımcı olucak şekilde fikirlerimi sunacağım ,

-İlk başta telefonun tasarım gayet müthiş özellikle etrafınızdaki insanlar tarafından çok hoş karşılanacak bu yüzden duvar kağıdına nazar boncuğu koyarsanız iyi olur :)
    -Dokunmatiği ve menü akıcılığı gerçekten çok iyi
    -Wifi bence kötü değil iphone 3s ile karşılaştırdık açık alanda iphoneden daha iyi çektiğini söyleyebilirim
    -Kameradanpek fazla bişey beklemeyin ama en azından hatıra fotoğrafları çekersiniz fena değil , video hakkında böyle diyemeyeceğim bence videosu fotoğrafından çok kaliteli
    -Soketlerinden bahsetmek isteyeceğim kutudan çıkan kulaklık beş para etmez üstelik kulaklık soketini uymuyor temassızlık ediyor ben bu yüzden samsung kulaklık kullanıyorum gayet iyi bir şekilde .
    -Şarj Soketi çok hassas gerçekten dikkatli kullanmak gerekiyor canınızı biraz sıkabilir bu durum ama halledilmeyecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
    -Telefonda ısınma sorunu yok gerçekten iyi bir performans sergiliyor.
    -İnternet Akıcılığı çok üst düzey diyebilirim.
    -Bazen Kamera açıkken alt taraftaki galeri tuşu aktif olmuyor ama güncellemeler ile düzeleceğini düşünüyorum

Sonuç : Bu Fiyata bu Donanım ve performans yok arkadaşlar şunu söylemek istiyorum telefon zevk veriyor kullanıcıya umarım sıkıntısız telefon alırsınız şansınıza Yardımcı olduysam ne mutlu bana ... Teşekkürler

hayırlı olsun. bende salı günü aldım 16 lığından özellikle ekranı çok hoşuma gitti. renkler çok canlı. arkadaşın s3 ünü ezdi geçti bu konuda :)

• umarım sıkıntı çıkarmaz rahat ve güzel bir şekilde kullanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Gecmıs olsun

Allah akıl fikir versin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Gecmıs olsun

Sanada bendeki bılgıyı versın,kı fıkır sahıbı olabil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Gecmıs olsun

Sanada bendeki bılgıyı versın,kı fıkır sahıbı olabil.

Aman Allah korusun uzak dur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gecmıs olsun

sebep?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.