Şimdi Ara

Discovery 4.4.2 Custom ROM Geldi - SS - TESPİT EDİLEN SORUNLAR - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
7
Favori
9.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelcekse harbiden adamları takdir etmek lazım
  • ÖZÜR DİLİYORUM

EMEĞE SAYGI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 19 Mayıs 2014; 20:34:35 >
  • Arkadaşlar link paylaşımı yapmasak pm üzerinden yollayin yollayacaksanizda burak göncü o kadar uğraşıp emek verdi yavaşda olsa adamin sunucusundan indirin emeğe sayginiz olsun biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ilk izlenimim şunlar rom çok akıcı geçişler süper hızlı çok akıcı menüler eksikliklere gelince titreşim çalışmıyor usb bağlantısı açılıp hemen kapanıyor bazı uygulamalarda takılmalar var mc4 açılmıyor depolamada sanki skıntı var gibi tabiki bu ilk sürüm hataları bulup düzeltilmesi için bence günlük kullanmayı düşünenler şimdilik yüklemesinler hataların düzeltilip daha stabil ve güzel olmasını beklesinler. antutu puanları hiç fena değil:)
  • Ahmtcnars A kullanıcısına yanıt
    hacımhttps://www.facebook.com/octacode
    octacode sayfasının paylaşılması kaydıyla paylaşıma izin verdi pittechte konuyu takip edebilirsin.
  • Bol ss atin yukleyenler antutu scoru falan.

• recep288 kullanıcısına yanıt
    Oyun sorunu hafızalar ters döndüğü için oluyor sanırım telefon sd kartı dahili olarak dahili hafızayıda sd kart gibi görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Çok yavaş iniyor.
     Discovery 4.4.2 Custom ROM Geldi - SS - TESPİT EDİLEN SORUNLAR -

Hocam o bildirim panelindeki internetle ilgili olan modun ismi nedir ?
  • atp96 kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim ondan kaynaklanıyor. arkadaşlar orjinal rom bu romun düzenlenmiş hali ile gelecekmiş burakgon reis öyle dedi. bence yüklemeyin romu hataların düzeltilmesini bekleyin
  • ColorOS ROM'da var hocam program olarak var ise bilemiyorum.
  • Ss leri bekliyoruz

• Wifi çekim kuvveti felan sıkıntılı diyen bi kaç kişi görmüştüm elimde bir tane script var.

Dokunmatik,bluetooth,wifi,şebeke gibi şeyleri iyileştiriyor bataryaya katkısıda var bu scripti deneyip işe yarayıp yaramadığını söylerlerse sevinirim ben kendi MT6572 telefonumda kullanıyorum iyi geldi gibime geldi

http://www.dosya.tc/server29/LQHKMU/OSMANTELLICEPNOLOJIOZELCALISMAM.zip.html

Bu arada dahiliyi sd kart,sd kartı dahili görme olayını çoğu kişi istiyor ama yapamıyor,sizin hazır ayağınıza gelmiş Bendeki MT6572 cihazdada öyle mesela, 4 GB ROM var onu SD Kart görüyor, 16 lık SD Kart takıyorum onuda dahili görüyor uygulamaları ona kuruyor,aslında discoverynin orjinal romunda olan uygulamaları karta kurma olayının çok daha iyisi bana göre

• buyur hocam
     Discovery 4.4.2 Custom ROM Geldi - SS - TESPİT EDİLEN SORUNLAR - Discovery 4.4.2 Custom ROM Geldi - SS - TESPİT EDİLEN SORUNLAR - Discovery 4.4.2 Custom ROM Geldi - SS - TESPİT EDİLEN SORUNLAR - Discovery 4.4.2 Custom ROM Geldi - SS - TESPİT EDİLEN SORUNLAR -
     Discovery 4.4.2 Custom ROM Geldi - SS - TESPİT EDİLEN SORUNLAR -
     Discovery 4.4.2 Custom ROM Geldi - SS - TESPİT EDİLEN SORUNLAR - Discovery 4.4.2 Custom ROM Geldi - SS - TESPİT EDİLEN SORUNLAR - Discovery 4.4.2 Custom ROM Geldi - SS - TESPİT EDİLEN SORUNLAR - Discovery 4.4.2 Custom ROM Geldi - SS - TESPİT EDİLEN SORUNLAR -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep288 -- 19 Mayıs 2014; 21:05:50 >

• Mesajlar bolumu nasıl

• recep288 kullanıcısına yanıt
    Hocam izin verirsen fotoğrafları ilk mesaja editliyorum
  • Ahmtcnars A kullanıcısına yanıt
    tabi buyur kardeş:)
  • Gerçekten tebrik ediyorum yapanları :) büyük iş başardılar hele gerçekten kendileri gm ile bağımsız yapmışlarsa
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    belki cevap vermek bana düşmez ama bu sıfırdan yapılmadı gione nin verdiği rom bu üzerinde bir kaç değişiklik yapılmış zaten yayınlayan hocamız gmde çalışıyor gmde bu romun hatalarından arındırılmış halini verecek diye söyledi kendisi rom gione romudur yanlış olmasın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep288

belki cevap vermek bana düşmez ama bu sıfırdan yapılmadı gione nin verdiği rom bu üzerinde bir kaç değişiklik yapılmış zaten yayınlayan hocamız gmde çalışıyor gmde bu romun hatalarından arındırılmış halini verecek diye söyledi kendisi rom gione romudur yanlış olmasın:)

gione kitkatı verdimi ? O.o haha genaral mobile yazılımcıları derhal işten kovsun birşeyden anlamadıkları apaçık belli bu kadar uzun sürmemeliydi yapacakları fazla bir değişiklik yok :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.