Şimdi Ara

Discovery 4.4.2 Custom ROM Geldi - SS - TESPİT EDİLEN SORUNLAR - (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
7
Favori
9.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu yapamıyorum bu olmuyo şu şöyle demenize gerek yok, zaten paylaşılırken hataları yazıldı ve deneme sürümü olduğu da söylendi neyin peşindesiniz?
    Kurun deneyin hevesinizi alın, zaten önümüzdeki haftalarda düzenlemeler yapılıp en son sorunsuz hali verilecek.
  • GM bu sefer akıllıca davranıp kitkatı saman altından piyasaya sürüp millete test ettiriyor. Benim kobay olmaya niyetim yok ama gönüllü kobay olan arkadaşlara kolay gelsin
  • Zamanında Kitkat gelmeyecek diyenlere küfür edildiğini gördüm. Resmi olarak gelmesi çok zor. Bu saatten sonra gelse de geç kalınmış hamle olur. Gerçi 4.4 gözle görülür bir artı katmayacaktır Discovery kullanıcılarına. Telefonun orijinal üreticisi 4.4 yayımlarsa emin olun Discovery'e de gelir ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54ADEM

Zamanında Kitkat gelmeyecek diyenlere küfür edildiğini gördüm. Resmi olarak gelmesi çok zor. Bu saatten sonra gelse de geç kalınmış hamle olur. Gerçi 4.4 gözle görülür bir artı katmayacaktır Discovery kullanıcılarına. Telefonun orijinal üreticisi 4.4 yayımlarsa emin olun Discovery'e de gelir ;)

Kitkat gelcek ve senin gibi cahiller bu dediklerini yutacak

• ibrahim1004 İ kullanıcısına yanıt
    Aynen.Bunlara kalsa hiç gelmeyecekti.kobay filan yazmışlar kullanma arkadaşım ozaman.bunlara kalsa gm güncelleme vermiyecekti bakın görünkü kk görüyoruz.neymiş efenim discoverye bişey katmazmış 16k antutu eski değeri 14k gözle görülür performans artışı ney? Asphalt 8 full grafikte kasım kasım kasılırken şimdi banamısın demiyor o neolacak?
    Boşverin hocam bunları başta kk gelmiyecek dediler baktılar geliyor buseferde bişey değişmez diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 20 Mayıs 2014; 1:31:59 >
  • Cok haklisin kardesim bunlar 600 yerine 1000 verip guncelleme alamayan kisiler

• quote:

Orijinalden alıntı: pallo

Farkedersen ben kotu anlamda söylemedim. Ayrıca bedavaya yapıyorsa eyvallah ama para alıyorsa bırakda yapsın dimi

+1
  • Ya bu fixler burada paylaşırsanız iyi olur orachi usta....
    Bende yükledim ama discovery customizerle bir türlü IMEI atamadım tekrar yedeklediğim stock roma döndüm
    Zira ben bir türlü pittech foruma üye kaydı yaptıramıyorum

• fixleri konusundan indrebiliersiniz
    ben yinede aşağıya ekliyorum
    imei yedeğini neden atıyorsun onu anlamadım rom atınca imeimi silindi ?
    eğer silindiyse cwm den fazladan işlem yapıyorsun

KURULUMU CWM den aşağıdaki gibi yaparsan imei silinmez

Dokunmatik olmayan cwm kullanmıyorsan
    ANA menuden Wipe data factory ve Wipe Cache
    Mount And Storage menusunden Format System
    Advanced menusunden Wipe dalvik cache yapıp Romu Yüklet

Dokunmatik CWM kullanıyorsan
    WIPE Menusunden = Wipe Data factory Reset - Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache
    Mount And Storage Menusunden = Format System yapıp Romu Yüklet

CYBERHAKAN'DAN ALıntıdır
    quote:

Root işini ve varsayılan hafızayı sd kart ayarlamayı tekrar söylüyorum;

Bu işlemler için CWM 6.0.2.8 ve üzerini kullanmanızı tavsiye ederim;

CWM 6.0.2.8[ Her cihazda çalışmayabilir , bu sürümü kendim uzun zamandan beri kullanıyorum kendim portlamıştım zaten.fakat paylaşmıyordum ]

http://yadi.sk/d/Vay13Jt_Qke3m

Nasıl yükleneceği forumda mevcut.

Root Fix

1. Adım:Burdan root dosyamızı indiriyoruz;http://yadi.sk/d/DSbtBxI2QZ8c9
    2. Adım:CWM den dosyamızı yüklüyoruz.
    3. Adım:Reboot System Now dedikten sonrak karşımıza çıkan Disable Recovery Flash sorusuna ve Fix Root Sorusuna Her cwm den çıkarken NO Diyoruz.Ve cihazımız rootlu kalıyor.Korkmayın CWM silinmez.

Hafıza Fix
    Bu yamayı sadece uygulamalarını hafıza kartına yükleyenler arkadaşlar kullansın.Bu yama varsayılan hafızayı SDKart yapar.

Sadece Hafıza Düzeltme
    http://yadi.sk/d/DJDfPq3BQaNap

Hafıza Düzeltme + Durum çubuğundaki tüm simgeler beyaz + 3G simgesi kaldırma [Orachi hocam hazırlamıştır teşekkürler]

https://docs.google.com/file/d/0BwXMsRrLOe6qR2pKel9mN1Y0QXM

Durum çubuğundaki tüm simgeler beyaz + 3G simgesi kaldırma

Bu yamayı varsayılan olarak telefon hafızasını kullanmak isteyen, hafıza yamasını kurmayan arkadaşlar kullansınlar.

https://drive.google.com/file/d/0BwXMsRrLOe6qWVFMSzFsM2V2dmc/edit

BusyBox Yükleme[Busybox İsteyen Uygulamalar için] ;

Google Playden indirin;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.busybox.installer&hl=tr

Uygulama açıldıktan sonra install butonuna basın ve busybox yüklensin.

Bu kadar kalan sorunları çözmeye çalışırsınız benden bukadar hadi kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 20 Mayıs 2014; 6:30:18 >

• Hocam eğer gün içerisinde USB bağlantı sorunu için bir fix yayınlayabilirseniz tekrar yükleyecem bugün

• USB bağlantısı işi karışık şuan için ancak sana bi yöntem tarif edeyim işine yarar

Durum Çubuğunu Aşağı Çek ve USB Bağla USB Depolama olarak bağlandı uyarısı gelir ona hemen tıkla çıkan menuden MTP seç
    USB Sökü bi Kaç Kez tak pc içeriğini görür

Bazı arkadaşlarda Ayarlar Erişebilirlikten Hızlı Ön Yüklemeyi açıp USB den Bi Kez MTP ile bağlanıp USB bağlıyken telefonu kapatıp açınca
    USB de sorun Çözülüyormuş

Ben Bu Sorunu Nasıl çözdüğümü yazayım ;
    Durum Çubuğunu Aşağı Çek ve USB Bağla USB Depolama olarak bağlandı uyarısı gelir ona hemen tıkla çıkan menuden MTP seç
    USB Sökü bi Kaç Kez tak pc içeriğini görür
    bu olduktan sonra usb Sök Tak Yine Aynı Şekilde USB depolma uyarısına hemen tıkla MSC seç
    Daha Sonra USB bi Kaç Kez Söküp Tak Ana Ekrana bi uyarı gelicek hızlıca davranıp O uyarıya TİCK koyabilirsen USB de sorun kalıcı olarak çözülüyor ..

Ben Romdaki Sorunlara Dayanamadım ve AOSP GİDGAT ROMUMA döndüm Titreşim - kamera flashı ve En büyük Sorun SD karttan dataların Okunmaması
    Romu Kullanmama Engel Oluyor bu Sorunlar çözülürse Geri Yüklerim

• Sorunsuz çalışan bir rom bulduysanız ondan vazgeçmeyin derim.
  • Valla helal olsun verdiler güncelemeyi .. samsung s3 e bile vermedi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1004

quote:

Zamanında Kitkat gelmeyecek diyenlere küfür edildiğini gördüm. Resmi olarak gelmesi çok zor. Bu saatten sonra gelse de geç kalınmış hamle olur. Gerçi 4.4 gözle görülür bir artı katmayacaktır Discovery kullanıcılarına. Telefonun orijinal üreticisi 4.4 yayımlarsa emin olun Discovery'e de gelir ;)

Tamam İbocum gelecek. Sen beklemeye devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: omer9696

Resmi güncellemeyi bu ayın sonuna yetiştirmeyi planlıyolar bu romdada gmnin parmagı oldugunu dusunuyorum burda gayet akillica olarak kullanicilara romu test ettirip hataları düzeltmeye çalışıyolar eger bulunan hataları hızlıca giderilirse sorunsuz bir guncelleme alırız diye dusunuyorum

+1

• quote:

quote:

quote:

Gorursun canim

• quote:

quote:

quote:

Gmd cihazim var gmdyi hep elstiririm her konuda fakat burak arkadasin gm de calistigini bilmiyorsan bu sekilde sacma fikirlerde olman normal bi durum

• .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    USB için ilk mesajda yazmıştım hocam markette mass storage enabler programıyla MTP seçerek deneyin diye, bendeki cihazın romuda öyle sd kartı hafıza,hafızayı sd kart görüyordu, sorun aslında depolamadan kaynaklı,depolamadaki sıkıntı çözülürse usb problemide çözülmüş olur kanımca
  • 54ADEM 5 kullanıcısına yanıt
    resmi sürüm gelir gelmez orası ayrı ama nasıl gözle görülür bir artı katılmadı bu sorunlu romda bile performansı 13000 lerden 16000lere geldi mantıklı yorum yapalım lütfen.
  • .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    hocam dün ne oldu orda:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep288 -- 20 Mayıs 2014; 13:16:22 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.