Şimdi Ara

Discovery almayı düşünüyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Discovery almayı düşünüyorum ama pek beğenmiyolar telefonu markasından dolayı servisinden dolayı sizin bi sikayetiniz var mı sizce almalımıyım ?

• Almamalisin.

Asus Zenfone 5
    Motorola Moto G
    LG L 90
    Samsung Galaxy S3 Neo

varken hayatta para kaptirilmaz.
  • Butceniz nedir. Daha once 1500 lira butce var diye konu acmissiniz. 1500 mu 700-800 mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır discovery duydum birisi iyi diyor birisi kötü diyor onun için hem fiyatıda uygun
  • burak_g1997 kullanıcısına yanıt
    Aha guzel alternatifleri var discoverynin.
    Asus zenfone 5 iyi bi secim olacaktir.

• Teşekkürler
  • Discovery almayı sadece düşün.Ama alma.Ben hiç bir telefonda bu kadar şikayet görmedim.Kağıt üstünde özellikleri iyiymiş.Bana ne.Ben kağıt üstünde kullanmayacagimki.Çinli cakma telefon gibi dandik kasa yapmışlar.
    Moto g
    S3 neo
    G3 beat
    Bunlar var o fiyat veya o fiyata yakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 4 Kasım 2014; 11:39:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 almayı düşünüyorum?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam arkadaşım
  • manyakmisin kardeşim discovery alipta hergun bu forumda 10 ay güncelleme mi dileneceksin.

• Teşekkürler
  • General 16 gb elden teslim edersem 450 tl gittigidiyor.com sitesi aracılığıyla satarsam 500 tl dir faturası kutusu garantisi ve kutu içi aksesuarları mevcut garantisi devam ediyor(TELPA garantilidir) ve bir senesi kaldı ayrıca kılıfını da hediye olarak vericem ihtiyaçtan değil fazlalıktan dolayı satıyorum DİKKAT:gittigidyor.com sitesinde en fazla on gün satılık ilanı verebiliyorum ikinci el kısmında ilan verdim
  • para kaptırmayın sunlar cesıtlı sıkıntılar...

Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ?

• sunlarda...

muhattap olacagınız servis..

ama servıs pek kullanıcılarla muhattap olmuyor orası ayrı tabi.

Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ? Discovery almayı düşünüyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Almamalisin.

Asus Zenfone 5
    Motorola Moto G
    LG L 90
    Samsung Galaxy S3 Neo

varken hayatta para kaptirilmaz.

+1

• discovery mi bende var uzak dur derim özellik iyi ama kalite zayıf
    bunlara bi bak derim
    http://www.youtube.com/watch?v=bNJiq7WdMKs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.