Şimdi Ara

Discovery Beyaz Nokta sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
6.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı sorun bendede var sadece beyaz ekranda dikkatli bakarsanız anlarsınız ama çok canımı sıkmadı. önemsemedim. zaten 1 noktada var
  • aynı sorun bende var ve etrafımdaki alanlardada var o sorun sanıyorum florosan sorunuymuş pixel degil benımkınde gulucuk seklını aldı.telpaya 3. gonderısım eger bundada sorun düzelmesse para iadesi istiycem bidahada tövbe almam.kaliteli alacaksın bir kere alacaksın kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtyrts -- 15 Mart 2014; 11:59:28 >
  • bu sorundan bende de vardi. Cihazimi tam 3 defa garantiye gönderdim sonunda yeni cihazla degistiler. Yeni cihazi 1 aydir kullanıyorum bi sikinti yoktu bu aksam farkettim ayni sikinti tekrar oluştu. Bi daha general mobileye yanina bile yanasmam. Bu cihaz için ise artik ole servisle falan ugrasamam.. çok yipratici bir süreç.. Çözümü hakem heyetinde arayacagim müsait olduğum bir anda. Yeni cihaz da talep etmeyegim. Para iadesi isteyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercansonmez -- 16 Mart 2014; 22:43:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercansonmez

bu sorundan bende de vardi. Cihazimi tam 3 defa garantiye gönderdim sonunda yeni cihazla degistiler. Yeni cihazi 1 aydir kullanıyorum bi sikinti yoktu bu aksam farkettim ayni sikinti tekrar oluştu. Bi daha general mobileye yanina bile yanasmam. Bu cihaz için ise artik ole servisle falan ugrasamam.. çok yipratici bir süreç.. Çözümü hakem heyetinde arayacagim müsait olduğum bir anda. Yeni cihaz da talep etmeyegim. Para iadesi isteyecem.

aynen kardeş keşke ilk degişimde para iadesi isteseydin.para iadesi akıllıca bu telefonların ekranları hepsi sorunlu kullanıcılar farkında degil beyaz ekranda belli oldugu için fark edilmiyor benimde 3. gönderişim bakalım bu seferde yapamazlarsa tüketici heyetine başvuracagım para iadesi istiyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferadc

quote:

Orijinalden alıntı: ercansonmez

bu sorundan bende de vardi. Cihazimi tam 3 defa garantiye gönderdim sonunda yeni cihazla degistiler. Yeni cihazi 1 aydir kullanıyorum bi sikinti yoktu bu aksam farkettim ayni sikinti tekrar oluştu. Bi daha general mobileye yanina bile yanasmam. Bu cihaz için ise artik ole servisle falan ugrasamam.. çok yipratici bir süreç.. Çözümü hakem heyetinde arayacagim müsait olduğum bir anda. Yeni cihaz da talep etmeyegim. Para iadesi isteyecem.

aynen kardeş keşke ilk degişimde para iadesi isteseydin.para iadesi akıllıca bu telefonların ekranları hepsi sorunlu kullanıcılar farkında degil beyaz ekranda belli oldugu için fark edilmiyor benimde 3. gönderişim bakalım bu seferde yapamazlarsa tüketici heyetine başvuracagım para iadesi istiyecegim

aynen kardeşim ben uğraşmayacağım artık telpayla falan. Çok yıpratıcı. Git gel takip et. İlgi kısımıda biraz zayıf. yazdım dilekçemi. yarın sabah hakem heyetine başvurumu yapacağım. 2-3 ayda anca çıkar sonucu hayırlısı bakalım bi daha da yanaşmam general mobileye. Burada yazılanlarıda dilekçemde hepsini referans gösterecem..

• quote:

Orijinalden alıntı: unal83

telefonu alalı 3 ay oldu. 4 gb lık versiyon.

ekranda noktadan biraz büyük beyaz bir alan oluştu.

beyaz sayfalarda belli oluyor.

bu hatadan başka alan var mı arkadaşlar?

garanti bununla ilgilenmez diye düşünüyorum :/

aynen bendede mevcut bugun farkettim kağıda su damlamış gibi duruyor sanki 3 tane var ama sadece mesajlarda belli oluyor pixel testinde bakıcam birde belki mesaj ekranından kaynaklı olabilir..
  • Ben gittim hakem heyetine, hakem heyeti aynen şunları dedi; Telefonu al telpa ya götür ekranda sıkıntı olduğuna dair bir servis fişi al buraya gel gerisini biz halledeceğiz dediler. (Tabi bu süreç bir seferde servise gitmesiyle olmuyor benim servise 3 ünü gönderişimdi). Gittim telpa servise bir sürü söylendim. Dedim sizden cihaz aldık sıkıntılı çıktı tamir ettiniz. yine başka bir sıkıntı çıktı. yine tamir ettiniz bu sefer ekranında ölü pixel oluştu. En son iade aldınız bana yeni cihaz verdiniz. Yeni cihazı kullandıktan 3 hafta sonra aynı ölü pixel sorunu aynı yerde tekrardan başladı. Bu cihazın tamirini ekran değişimini falan istemiyorum dedim. Servis fişini verin ben sorunu mahkemede arayacam dedim. Beni beklettiler yarım saat yeni kutulu bir cihaz daha verdiler. Bu cihaz sanki diğerlerinden biraz daha farklı daha seri daha net. belkide bana öle geldi. Aldım sonra cihazı geldim. Şu an kullanıyorum bir sıkıntı yok. Eğer ki sıkıntı olursa bir daha. İlk işim tüketici hakem heyetine gidip karar sonucunu bekliyeceğim. General Mobile mide bulandırdı. Ama şu açıdan da yardımcı olup yeni sıfır cihazla değişim yapmaları ilgili davranmaları firmanın artısı. İlgililer yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bu ilgileri cihazlarını aklamıyor..

• ekranın altında kalan hafif bir çıkıntıdan dolayı oluyor çıkıntının lcd ekrana temas etti nokta ışığı fazla yansıtıyor. sanırsam tümünde kronik bir durum, ölü piksele alakası yok! Garantiye gönderilse bile değişeceğini sanmıyorum.

• aynı sorun bendede oldu ayrıca telefonun sarj soketıde bozuldu bugun garantıye verdım telefonu gm olan butun guvenım bıttı bırda asla almayı dusunmuyorum gm marka bı telefon
  • aynı sorun bendede vardı 3 kez telefonumu değiştirdiler 4. kez de yazılım ile çözdüler şimdilik bir sıkıntı yok..ama gerçekten can sıkan bir durum..
  • benimkini sıfırı ile degiştirdiler hemen sattım bida almam ttelefonu kullanamadım
  • aynı sorun bendede oluştu ve beyaz lekeler arttı daha önce garantiye yollayanlar bilgi vereblrmi kaç günde geldi sonuç ne oldu tekrarladımı ? göndermeyenlerin beyaz lekeleri dahada arttı mı ?
    cevap vereceklere şimdiden teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelsior

ekranın altında kalan hafif bir çıkıntıdan dolayı oluyor çıkıntının lcd ekrana temas etti nokta ışığı fazla yansıtıyor. sanırsam tümünde kronik bir durum, ölü piksele alakası yok! Garantiye gönderilse bile değişeceğini sanmıyorum.

Discovery lerin alt size göre sağ kısmında ışık sızması var. Anladığıma göre çoğu telefonlarda bu var. Ölü pixel ya da alan değil bu kozmetik problem. Çoğu telefon markalarında da olabilen bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: redwolf61

aynı sorun bendede vardı 3 kez telefonumu değiştirdiler 4. kez de yazılım ile çözdüler şimdilik bir sıkıntı yok..ama gerçekten can sıkan bir durum..

Yazılım ile nasıl çözdüler

• Arkadaş telefonu garnatiye yollamakdan kullanamıyoruz ki.Yav kasım ayında 16 gb olanını vatandan aldım alır almaz arka kamerada pembemsi görüntü var diye yolladım herkesde var bu sıkıntı zaten.Vatan pc garantisinde de en geç 26 günde gelir diyorlardı bende o en geç süresi 26 gün sürmez dedim 27 günde geldi hayda telefonu aldım ertesi gün direk yolladım taa 1 ay sonra geldi t...mı geçiyonuz benle hiçbir sorun yoksa neden yollamıyorsunuz dedim firma ile alakalı dediler şaka gibi şimdi birdaha yollasak bir 1 ay daha gelmeyecek bu ne böyle 2-3 ay garantide kalsın telefon o zaman arama yapmak istediğimde rica ederim onlar yollarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shoot5

Arkadaş telefonu garnatiye yollamakdan kullanamıyoruz ki.Yav kasım ayında 16 gb olanını vatandan aldım alır almaz arka kamerada pembemsi görüntü var diye yolladım herkesde var bu sıkıntı zaten.Vatan pc garantisinde de en geç 26 günde gelir diyorlardı bende o en geç süresi 26 gün sürmez dedim 27 günde geldi hayda telefonu aldım ertesi gün direk yolladım taa 1 ay sonra geldi t...mı geçiyonuz benle hiçbir sorun yoksa neden yollamıyorsunuz dedim firma ile alakalı dediler şaka gibi şimdi birdaha yollasak bir 1 ay daha gelmeyecek bu ne böyle 2-3 ay garantide kalsın telefon o zaman arama yapmak istediğimde rica ederim onlar yollarlar.

1 gunde halledıyo cıhazları telpa kontrol ettıgınız zaman goreceksınız kargo ve aaracı kurum zaman alıyor oyuzden cıhazı dırek ucretsız kargo ıle telpaya gondermenız yararınıza olacaktır ben ıkı kez basarı bayısı ıle gonderdım 1 er hafta surdu ama sıstemden kontrol ettıgımde telpa urun ellerıne gectıgı gun tamır etmıs

• Bende de o beyaz nokta var, umursamıyorum kronik problem olabilir muadillerine 2-3 katı vermektense 2 sene kullan at yapıp yenisini alırım yine karda olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun var bugun garantıye yolladım vatan bılgısayardan aldım bakalım ne olucak. Musterı temsılcısı kullanıcı kaynaklı hata dedı.
  • telefon garantiden geldı beyaz nokta sorununu duzeltmısler ucret almadılar.
  • redwolf61 R kullanıcısına yanıt
    Telpa nın hangi servisine yollladında değiştirdiler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.