Evet ben de sabahtan beri izliyorum. Dream TV filan da açılmış. Sadece bugüne özel mi acaba?
Alıntıları Göster
Normal çanak antende frekansı nedir?Ve su an izlenebilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: M e t i n
quote:
Orijinalden alıntı: rfssfr
Alıntıları Göster
Valla D-Smart var bende 2 yıldır hiçbir ücret vs. ödemeden saydığınız bütün kanallar açık..
Fakat yeni D-Smart'lılara demek ki paralı olmuş..
quote:
Orijinalden alıntı: tugberk23
Evet ben de sabahtan beri izliyorum. Dream TV filan da açılmış. Sadece bugüne özel mi acaba?
Alıntıları Göster
bu kanallar yayınlıyacakları programların yerıne dogruduzgun reklam alsalarda karasal yayına falan geçseler ne olur acaba sonrada kımse insanımız dızı manyagı olmus dıyemez dızıden bsaka bedava ızlenecek bısey yok tv de bızde sonunda kablo tv aldık ama dıger kanallarda gosterılen belgesellerın reklamlarını görunce ıcım cız etmıyor degıl
quote:
Orijinalden alıntı: YmE17
bu kanallar yayınlıyacakları programların yerıne dogruduzgun reklam alsalarda karasal yayına falan geçseler ne olur acaba sonrada kımse insanımız dızı manyagı olmus dıyemez dızıden bsaka bedava ızlenecek bısey yok tv de bızde sonunda kablo tv aldık ama dıger kanallarda gosterılen belgesellerın reklamlarını görunce ıcım cız etmıyor degıl
Alıntıları Göster
sabahtan beri izliyorum bi b.k yok
quote:
Orijinalden alıntı: YmE17
Alıntıları Göster
türk milleti olarak belgeseli seviyoruz bazı kanallar bir nebzede olsa bu zevki bize veriyor
daha dün açılan tgrt belgesel kanalıda 24 saat belgesel yayını vericek
3a uydusu seyreden arkadaşlara önemle duyurulur güzel bir kanal bence
quote:
11862 Horizantal (yatay) 27500 5/6
quote:
Orijinalden alıntı: spyae
Gündüz pek bişey yok.. Gece Saat 01:00'den itibaren sabaha kadar mükemmel belgeseller oluyor..
quote:
Orijinalden alıntı: HarByDen
quote:
11862 Horizantal (yatay) 27500 5/6
Alıntıları Göster
Teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
quote:
Gündüz pek bişey yok.. Gece Saat 01:00'den itibaren sabaha kadar mükemmel belgeseller oluyor..
ne tür mesela??
quote:
How its made vardı onu izledim bide VW toureg ile mini cooperı modifiye yapmışlardı bi programda güzeldi yani
quote:
Orijinalden alıntı: Merto
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
quote:
ne tür mesela??
Alıntıları Göster
TGRT Belgesel'in frekans bilgileri şöyle:
TÜRKSAT 2A UYDUSU DOĞU (EAST) FREKANS 11981 MHz SYMBOL RATE 5200 POLARİZASYON H (YATAY) FEC 5 / 6
quote:
Orijinalden alıntı: MrGoLd
TGRT Belgesel'in frekans bilgileri şöyle:
TÜRKSAT 2A UYDUSU DOĞU (EAST) FREKANS 11981 MHz SYMBOL RATE 5200 POLARİZASYON H (YATAY) FEC 5 / 6
Aynen bunu yazmak için girdim. tgrt haber sitesinden kopyaladımda aynısını