Merhaba arkadaşlar, geçen gün telefonumu suya düşürdüm kurulama, pirinç gibi önlemleri aldım. 24 saatten fazla pirinçte durdu ve düşüreli 48 saat oldu. Herhangi bir ıslaklık olduğunu düşünmüyorum içinde. Sorunuma gelince, telefonu çalıştırdım ekran geldi şifreyi girdim gayet çalıştı, hatta hoparlörü test etmek için müzik bile açtım, şarja taktım şarjda oldu. Ama ne var ki 2-3 dakika çalıştıktan sonra telefon donup kapanıyor. Ekran gidiyor, garip tepkiler veriyor. 3-4 kere denedim hepsinde aynısı oldu. Telefonu bilgisayara bağlayıp içindeki verileri bile yedekledim. En son denemede telefonun ekranı bildiğiniz kısa devre verdi garip şekiller çıktı ve şuan açılmıyor. Sorunun kaynağını bulamadım sizce nedir ve telefon sizce düzelir mi? Ve telefon tamir olur mu sizce? Fikirlerinizi cevaplarınızı iyi kötü bekliyorum.
Arkadaşlar açmayı denedim çizgili bi ekran çıktı ve yine kapandı. Sadece dikey çizgiler çıktı 10 saniye falan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme