Şimdi Ara

Discovery Elite açılmıyor Bozuldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
43.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Swonz

Para isterlerse şaşırmayın

+1 aynen gmd nin ipligi servise dusene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abim telimi sarja takmış 3 saat kadar kalmış arkadasdaki sorun gibi bendede elite var sarja takıom açılmıyor şarjda degılken acılmıyor hiç açılmıyor ara sıra gelio

• şarjı %15den assağı düştüğünde direk şarja takın ve şarjdayken kullanmayın benimde başıma geldi %10şarjı vardı.şarja taktım oynamaya devam ettim ekran kapandı açılmadı. sonra 1-2saat şarjda beklettim kırmızı ışık felan gitti sonra ekran geldi
  • ÇÖZÜMÜ ANLATIYORUM (en azından bende işe yaradı)

Merhabalar arkadaşlar, dünde benim başıma gelmişti böyle bişey. İnternette araştırdım, herkez şikayet etmiş kimse çözüm yazamamış. Dün şarjım olmasına rağmen telefonu elime aldığımda kapalı görünüyordu ve açma tuşuna basılı tutmama rağmen hiç bi şekilde ekrana herhangi birşey gelmiyordu. Şarja taktığımda şarj ışığı yanmıyordu. Bende telefon gitti diye düşünmüştüm..

Çözüm -

Telefonunuzun açma tuşuna ve ses kapatma tuşuna uzun bi süre basılı tutun, (30-40 saniye kadar) fastboot ekranı gelecektir. fastboot ekranı geldikten sonra tekrardan sadece açma tuşuna basılı tutun telefonunuz reset atıp eskisi gibi açılarak sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz..

En azından bende işe yarayan bi yöntemdi bu arkadaşlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• ysfky54 arkadaşa teşekkür ederim.bendede aynı sorun olmuştu önerdiği yöntemle açtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfky54

ÇÖZÜMÜ ANLATIYORUM (en azından bende işe yaradı)

Merhabalar arkadaşlar, dünde benim başıma gelmişti böyle bişey. İnternette araştırdım, herkez şikayet etmiş kimse çözüm yazamamış. Dün şarjım olmasına rağmen telefonu elime aldığımda kapalı görünüyordu ve açma tuşuna basılı tutmama rağmen hiç bi şekilde ekrana herhangi birşey gelmiyordu. Şarja taktığımda şarj ışığı yanmıyordu. Bende telefon gitti diye düşünmüştüm..

Çözüm -

Telefonunuzun açma tuşuna ve ses kapatma tuşuna uzun bi süre basılı tutun, (30-40 saniye kadar) fastboot ekranı gelecektir. fastboot ekranı geldikten sonra tekrardan sadece açma tuşuna basılı tutun telefonunuz reset atıp eskisi gibi açılarak sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz..

En azından bende işe yarayan bi yöntemdi bu arkadaşlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Cok tsk ettim dediginiz yontemle acmayi basardim

• quote:

Orijinalden alıntı: ysserdar

Arkadaşlar 32 gb elite telefonum 1 ayını doldurmadan bozuldu
    Servise gönderdim 31.05 te telpa kayıt işlemini yapmış bakalım sonuç ne olacak
    Servisten gelince durumu sizlerle paylaşacağım inşallah

Aynısı babada oldu hocam direk aldığım yere götürdüm yazılım atılıp düzeltildi 10kurus masrafsız.

• ysfky54 Y kullanıcısına yanıt
    Peki bunun sebebi nedir yani benim telefonumda 3. kez oluyo bu kapanma olayı? Bi bilginiz var mı sebebine dair?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaunal

Peki bunun sebebi nedir yani benim telefonumda 3. kez oluyo bu kapanma olayı? Bi bilginiz var mı sebebine dair?

Akıllı jestler ile uyumsuzluk var. Akıllı jestleri şimdilik kapatın. Bende de sık sık yapmaya başlamıştı. Önce kapadım 2 gün kullandım sorun olmadı. Kapadım tekrardan ve sorun yok.
    Abii admasın denedim oldu çok sağol valla eyv
  • serkanege48 S kullanıcısına yanıt
    Telefonundaki bilgiler hayla duruyormu yoksa telefonumu sıfırlıyor bu işlem ??
  • Telefonundaki bilgiler hayla duruyormu yoksa telefonumu sıfırlıyor bu işlem ??
  • Benim telefonda gecen bi gitti geldi şuan bir sıkıntı yok. Geçmiş olsun yeniden

• Telefonum mahvoldu.kameraman bozuldu telefon günde 1 kez kapanıyor ve bütün tuşlara manyak gibi basmadan açılmıyor. Telefonu atasım geliyor zoraki ite kaka kullanıyorum

• Telefonum mahvoldu.kameraman bozuldu telefon günde 1 kez kapanıyor ve bütün tuşlara manyak gibi basmadan açılmıyor. Telefonu atasım geliyor zoraki ite kaka kullanıyorum

• Discovery elite ekran 180 tl isteyene yardimci olabilirim

• Ayni olaybendede oldu garantiye gonderdm

• iyi günler arkadaşlar 3 aya ykındr kullanıyorum hicbir sıkıntısı yoktu yanlız dün gece şarja takıp yattım sabah kalktııgımda ekran yoktu telefon acık alarm calıyor fakat ekran gelmiyor ne yapmam lazım
    Adamsın kardeşim. Aynen işe yaradı
  • General mobile Discovery elite telefonun ile yaşadığım 2 sorun
    1 ekran dondu
    2 yeşil ışık yanıyor ama ekran kapalı

Çözüm : şarj bitince herşey çözülüyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.