Şimdi Ara

Discovery Elite açılmıyor Bozuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
43.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Telefonum servisten dün akşam geldi
    Müşteri hizmetleri evrağında ekran değimişimi yapıldığı yazıyor
    Herhangi bir ücret talebinde bulunmadan onarımı yapıldı
    Gayet güzel temiz bir işçilik yapmışlar telefon sanki hiç açılmamış gibi tertemiz
    Ekrandaki jiletinim dahi duruyor
    Şuan için herhangi bir problem yok inşallah çıkmaz
    Fakat henüz oyunlar da servisten geldikten sonra deneme imkanım olmadı.
    Onda da bir sorun çıkmazsa güzel işçilik yapmışlar demektir
    Telefonumu çok özlemişim harika bir telefon
    Herkesin beraat kandilini tebrik ederim
    İyi kandiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysserdar -- 12 Haziran 2014; 15:38:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysserdar

Merhaba arkadaşlar
    Gayet güzel temiz bir işçilik yapmışlar telefon sanki hiç açılmamış gibi tertemiz
    İyi kandiller

Hayırlı olsun hocam. Bir haftada telefonu yapıp size teslim etmişler. Bu da bazılarına kapak olmuş.

• Geçmiş olsun. İnşallah bir daha sorun yaşamazsınız.

• QRX kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
    İnşallah dediğiniz gibi elite telefonumda tekrar bir sorun ne ben ne de diğer discovery kullanıcı arkadaşlar sorun yaşamazlar
    Sorun demişken eşimin discovery telefonu da ahize sesi çok düşük çıkmaya başladı ve ekranın alt kısmında 4 tane beyaz nokta belirdi.
    Dün akşam telefoncuya verdim bugün servise gönderecek inşallah.
    İnşallah bu telefonumuzda elite gibi güzel ve kısa sürede halledilir.
    Servisten gelince inşallah burada bilgilendireceğim
    Herkes hayırlı cumalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysserdar -- 13 Haziran 2014; 11:16:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysserdar

Merhaba arkadaşlar
    İyi kandiller

hayırlısı olsun hocam kanuni olarak haklarımız tam olarak nasıl bilemiyoruz 1 ay mevzusu vardı aslında yeni ürün vermelerini isteseydiniz nasıl sonuçlanırdı diye merak ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatır belki. Benimde sim kartı girişi arızalıydı alalı yeni 1hafta dolmustu servise verdim değiştik dediler kendi kutu ile açık olarak vermişler pek içime sinmemişti bu yüzden tamir görmüş olabilir diye. Sonra titremeler hissedince servise geri verdim neyseki servis işyerime 5 dakka o yüzden uğraşma imkanım oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazotesi1 -- 13 Haziran 2014; 20:29:43 >

• Merhaba arkadaşlar benimde elite bozuldu akşam şarja koydum bugün çıkardım telefonu elime aldığımda telefonun yeşil led ışığı yanıyordu telefonu açmayı denedim açamadım ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quyas

Merhaba arkadaşlar benimde elite bozuldu akşam şarja koydum bugün çıkardım telefonu elime aldığımda telefonun yeşil led ışığı yanıyordu telefonu açmayı denedim açamadım ne yapmalıyım ?

direk servise gönder hocam.
  • quyas kullanıcısına yanıt
    Servise gönderirsen iyi edersin
    Benim ekran değişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Kullanma klavuzunda oyun oynamayin diye yaziyormu??? sacmalamayin arkadaslar seve seve degistirecekler merak etme sen arkadasim. okadar söylüyorum almayin su telefonu diye iskoclarin bir lafi vardir ucuz mal alacak kadar zengin degilim... bosa konusmamislar

Bilader sen milleti küfür ettirmek içinmi uğraştırıyorsun. GM kullandınmıki konuşuyorsun.
    Forum sopalık insanlarla dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

quote:

Kullanma klavuzunda oyun oynamayin diye yaziyormu??? sacmalamayin arkadaslar seve seve degistirecekler merak etme sen arkadasim. okadar söylüyorum almayin su telefonu diye iskoclarin bir lafi vardir ucuz mal alacak kadar zengin degilim... bosa konusmamislar

Bilader sen milleti küfür ettirmek içinmi uğraştırıyorsun. GM kullandınmıki konuşuyorsun.

bak güzel kardesim senin yasin kac bilmem ama eminim sen babanda vitamin bile degilken ben telefon kullaniyordum caciktan cin telefonuna telefon diyen adamin aklindan süphe duyarim gelmissin maliyeti 50 dolar etmeyen telefonu övme bari kaliteli firmalar bütcesi yetismeyen insanlar icinde telefon üretiyor cin malina para verecegime gider markasi olan ucuz bir telefon alirim sopa atma olayina gelirsekte belkide babani bile dövmüsümdür zamaninda bol keseden klavyenin basinda yazmak kolay dimi güzel kardesim

• quote:

quote:

quote:

bak güzel kardesim senin yasin kac bilmem ama eminim sen babanda vitamin bile degilken ben telefon kullaniyordum caciktan cin telefonuna telefon diyen adamin aklindan süphe duyarim gelmissin maliyeti 50 dolar etmeyen telefonu övme bari kaliteli firmalar bütcesi yetismeyen insanlar icinde telefon üretiyor cin malina para verecegime gider markasi olan ucuz bir telefon alirim sopa atma olayina gelirsekte belkide babani bile dövmüsümdür zamaninda bol keseden klavyenin basinda yazmak kolay dimi güzel kardesim

Hocam tüm telefonlar çinde üretiliyor, Kore malı LG bile Çinde üretiliyor..

Şimdi biz bu firmaların hangi kalitede malzeme kullandığını bilemiyoruz, Elite içinde aynı..

Bu sebepten art niyetli olduğunu düşünüyorum, Elite için konuşuyorum, Discovery sorunlu çıktı, ama şarj sorunları Samsung da da oluyor..

• godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Cacık? Maliyeti 50 dolar? Kesinlikle bonzai yasaklanmalı. Telefonda 16 mp kamera, otofokuslu 8 mp ön kamera, Japan Display'in son derece kaliteli ve enerji tüketiminde en başarılılardan biri olan FHd ekranı var, 3gb ram ve 32 rom'u var. Hepsini geçtim Snapdragon 800 ne zamandan beri 50 dolar? Git sen enayi gibi Samsung'un çöp kalitesindeki telefonlarına para bayıl aynı kalite için iki katı ücret öde ve koreli kazıkçılar yeni model çıkarınca sana güncelleme diye sistemini yavaşlatacak bir şey iteleyine de yeni model almak zorunda kal. Size müstahak olan da bu zaten.

Dipnot: Gionee Elife E7'nin telefonuna bak bakalım kaç paraymış ve bir de yorumlarına bak çöp müymüş? Veya Xiaomi Mi3'ün fiyatına bak? GM'ın bu telefon üzerinden düşündüğün gibi büyük miktarlarda bir kar yapmadığını göreceksin.
  • Telefonu alıp tek memnun Kalan benim herhalde 2. Kattan düştü 5-5.30 metre bir şey olmadı yürüyen Merdiven den düştü yine yok haftada 2 kere sert düşüyor yere canavar 5 kere sarj soketine ters soktum bana mısın demedi Kısmet bu işler yeni üretim olan ürünler sağlam değil herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

quote:

quote:

Şimdi biz bu firmaların hangi kalitede malzeme kullandığını bilemiyoruz, Elite içinde aynı..

Bu sebepten art niyetli olduğunu düşünüyorum, Elite için konuşuyorum, Discovery sorunlu çıktı, ama şarj sorunları Samsung da da oluyor..

marka adi vermek önemli degil benim icin ama kaliteli firmalarda tabiki cinde yapiliyor sözüm bu degil söyle örnek verebilirim orginal bir adidas ayakkabi ile sahtesi nasil ayni kalitede degilde telefon iside öyle kaliteli firmalarin fabrikasi mal kalitesi asla elite veye buna benzer cihazlarla karsilastirilamaz kullanilan o elite veye cin mali diger telefonlarin sar degerlerini bile bilmeden kullaniyor sevgili halkimiz yeterki ucuz mal olsun diye ugrasiyorlar tama sagligini düsünmüyr kimse üretici firmalarda bunu asla düsünmüyor paradan baska hicbir firma düsünmüyor ama en azindan isimli firmalar bazi standartlari yerine getirmek zorunda ama böyle yalandan ucuza satiyormus gibi cikip ortaya aslinda amaci sadece para olan basit firmalarida böyle cahil insanlarin savunmasina hayret icinde bakiyorum almanyada yasiyorum burdaki cin mali cihazlara gelin bakin dönüp bakan yok adamin yüksek kalitede alim gücü yoksa basit 3310 u bile kullanmaktan cekinmiyor utanmiyor ama bizim türk zihniyeti bize bisey olmaz derdinde birde görsen sanki firmaya ortak kendi kullaniyor ya süper zeka arkadasim dayaklik falan konusmaya bak yeni yetme zipir bilmiyorki savundugu o firma yüzünden 40 na gelmeden radyosyandan gidecek birde birak o elit midir nedir alsana samsung desen havada kapar yada sony yada iphone fark etmez demez usta gücümüz buna yetiyor kusurumuza bakma yokkk birde firmayi savunacak dayak atacak bize lale

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

quote:

quote:

marka adi vermek önemli degil benim icin ama kaliteli firmalarda tabiki cinde yapiliyor sözüm bu degil söyle örnek verebilirim orginal bir adidas ayakkabi ile sahtesi nasil ayni kalitede degilde telefon iside öyle kaliteli firmalarin fabrikasi mal kalitesi asla elite veye buna benzer cihazlarla karsilastirilamaz kullanilan o elite veye cin mali diger telefonlarin sar degerlerini bile bilmeden kullaniyor sevgili halkimiz yeterki ucuz mal olsun diye ugrasiyorlar tama sagligini düsünmüyr kimse üretici firmalarda bunu asla düsünmüyor paradan baska hicbir firma düsünmüyor ama en azindan isimli firmalar bazi standartlari yerine getirmek zorunda ama böyle yalandan ucuza satiyormus gibi cikip ortaya aslinda amaci sadece para olan basit firmalarida böyle cahil insanlarin savunmasina hayret icinde bakiyorum almanyada yasiyorum burdaki cin mali cihazlara gelin bakin dönüp bakan yok adamin yüksek kalitede alim gücü yoksa basit 3310 u bile kullanmaktan cekinmiyor utanmiyor ama bizim türk zihniyeti bize bisey olmaz derdinde birde görsen sanki firmaya ortak kendi kullaniyor ya süper zeka arkadasim dayaklik falan konusmaya bak yeni yetme zipir bilmiyorki savundugu o firma yüzünden 40 na gelmeden radyosyandan gidecek birde birak o elit midir nedir alsana samsung desen havada kapar yada sony yada iphone fark etmez demez usta gücümüz buna yetiyor kusurumuza bakma yokkk birde firmayi savunacak dayak atacak bize lale

Hocam takıldığım nokta Sar değeri oldu, S3 Telefonun sar değeri o kadar yüksekti ki, 30 dakikadan sonra başım ağrıyordu,

GM Discovery Elite: 0.22 W/kg

S3 ile aynı gibi..

Üretim kısmını ise bilemiyorum hocam, Elite telefonu incelerken Discovery' de ki gibi bir kalitesizlik göremedim, o yüzden markayı değil, modeli eleştirebiliriz.

• ısınmadan kaynaklı olabilir, geçmiş olsun.
  • Lg g2nin ısınma problemi forumda çözüldü bi bakın derim , ısınmasının sebebi ise en ufak uygulamayı bile 4 çekirdeği çalıştırarak oynatması imiş ama lg g2 üzmez seni bu arada konuya gelecek olursak , telpa garantili ürün : garantisiz ürün gibi birşey , senin yerinde olsam o paraya grand2 veya s4 , s4 active falan alırıdm , umarım halledersin işini
  • Discovery elite ekran 200 tl
    Isteyen olursa pm den ulasabilirler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.