Şimdi Ara

Discovery Elite açılmıyor Bozuldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
43.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ysfky54

ÇÖZÜMÜ ANLATIYORUM (en azından bende işe yaradı)

Merhabalar arkadaşlar, dünde benim başıma gelmişti böyle bişey. İnternette araştırdım, herkez şikayet etmiş kimse çözüm yazamamış. Dün şarjım olmasına rağmen telefonu elime aldığımda kapalı görünüyordu ve açma tuşuna basılı tutmama rağmen hiç bi şekilde ekrana herhangi birşey gelmiyordu. Şarja taktığımda şarj ışığı yanmıyordu. Bende telefon gitti diye düşünmüştüm..

Çözüm -

Telefonunuzun açma tuşuna ve ses kapatma tuşuna uzun bi süre basılı tutun, (30-40 saniye kadar) fastboot ekranı gelecektir. fastboot ekranı geldikten sonra tekrardan sadece açma tuşuna basılı tutun telefonunuz reset atıp eskisi gibi açılarak sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz..

En azından bende işe yarayan bi yöntemdi bu arkadaşlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

kardeşim çok sağol işe yaradı telefonum çalışıyor şu anda

• Arkadaşlar, kitkat güncellemesinden sonra cihazım bir daha açılmamak üzere kapanmıştı. Servise gönderdim ve yaptılar. Fakat bu sefer de cihazım sebepsiz yere kapanmaya başladı. Açılıp discovery elite yazısı ekranında tekrar kapanıp açılıyor ve bu işlem sürekli tekrar ediyor. Ancak şarja taktığım zaman düzgünce açılıyor. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysfky54 Y kullanıcısına yanıt
    İnternetin gözünü seveyim, bendede aynısı oldu servise gönderirim diye düşünürken buraya baktım, iyikide bakmışım. Teşekkürler kardeş beni büyük bi zahmetten kurtardın Allah razı olsun, hakkını helal et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfky54

ÇÖZÜMÜ ANLATIYORUM (en azından bende işe yaradı)

Merhabalar arkadaşlar, dünde benim başıma gelmişti böyle bişey. İnternette araştırdım, herkez şikayet etmiş kimse çözüm yazamamış. Dün şarjım olmasına rağmen telefonu elime aldığımda kapalı görünüyordu ve açma tuşuna basılı tutmama rağmen hiç bi şekilde ekrana herhangi birşey gelmiyordu. Şarja taktığımda şarj ışığı yanmıyordu. Bende telefon gitti diye düşünmüştüm..

Çözüm -

Telefonunuzun açma tuşuna ve ses kapatma tuşuna uzun bi süre basılı tutun, (30-40 saniye kadar) fastboot ekranı gelecektir. fastboot ekranı geldikten sonra tekrardan sadece açma tuşuna basılı tutun telefonunuz reset atıp eskisi gibi açılarak sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz..

En azından bende işe yarayan bi yöntemdi bu arkadaşlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Evet denilenleri yaparsanız [kısa süreli] çözüme kavuşmuş oluyorsunuz. Lakin bu siyah ekran sorunu bende artık çok sık olmaya başladı. Nedeni büyük bir ihtimalle yazılımsal, böyle giderse fabrika ayarlarına sıfırlayacam gibi

Birde yeri gelmişken, bataryası çıkmayan [tümşelik] telefon almanın pişmanlığını net bir şekilde yaşıyorum :( eskiden ne güzel telefon donduğunda batarya çıkar tak yapardık sorun hemen çözülürdü

• Başıma benzeri bir olay geldi şarj son kademe deyken görüşme yaparken kapandı ve açılmadı.Şarja taktığımda animasyon şarj oluyor ekranı gelmesine saatlerce rağmen dolum yapamadı.Şarja bağlıyken Açma kapama denedim sonra reset falan denedim ana ekrana gelmeden şarj ekranına dönüş yapıyordu.Ama bu arada pil yüzdesi artmıyordu bitikti.Ümidi kesmiştim ki madem sen şarj olmuyon bende senin piline kendim bir can suyu veririm dedim ve dolaba koydum yarım saat kadar beklettim çıkarıp yine Şarja bağlayıp aynı şeyleri denedim sonuç yine aynıydı.En sonunda neyi denemedim derken aklıma fast boot yapmak geldi.Şarja bağlıyken fast boot yaptım ana ekrana geldi ve pil yüzdesi şarj almaya başladı bir süre sonra %1 i görünce tamam dedim ve şarjda beklettim derken %97 şarj oldu ve şarjı bitirdi.% 15e düşürene kadar kullanıp Şarja yine bagladim %100 şarj oldu.hala tık yok maşallah..
    FAST BOOT İLAÇ OLDU YANİ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salinux -- 28 Ağustos 2015; 16:47:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim. Ben de bu yontemle telefonu acabildim.

• bende de bu sorun oldu telefonun açma/kapama tusuna ve telefonun ses kısma tusuna basılı tuttum fastboot mode dıye bı yer cıktı sonra orada oyle kaldı sonra tekrar telefon açma/kapama tusuna basılı tuttum kapandı acıldı telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wlann1

bende de bu sorun oldu telefonun açma/kapama tusuna ve telefonun ses kısma tusuna basılı tuttum fastboot mode dıye bı yer cıktı sonra orada oyle kaldı sonra tekrar telefon açma/kapama tusuna basılı tuttum kapandı acıldı telefon

Son güncellemeyi yaptıktan sonra bu sorun yaşanabiliyor. Uzun süre sadece kapama tuşuna basılı tutarsanız da kapanıp acılınca düzeliyor.
    Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayarak alın. Bu aşamadan sonra bir daha bu sorun bende yaşanmadı.
  • Arkadaslar telde nori os rom yuklemistim.daha onceden twrp recovery yukluydu.sonrasinda baska bir rom yuklemek istedim yanliz çin recovery ile oluyormus yukleme.bu çin recovery rashr tool ile flashladim .sonrasinda tel reset atti.suanda gionee yazisina gelip kapaniyor.ne yapmam gerekli.recovery giremiyorum.recovery olmadan mudahale edemiyorum telefona.backup telefonun sd kartinda mevcut.yardimlarinizi bekliyorum

Hocam aradan 1 yıl geçmiş ama yinede yazayım dedim. Çok sağolun sayenizde açtım telefonu. :)
    Hocam cokk tesekkur edeirm acıldı
  • arkadaşlar bende de general mobile elite telefon var.
    byeaz renk ekranı kırıldı
    kırık kırık kullanmaya çalışıyordum
    bugünlerde dokunmatik de bozulmaya başladı.
    servisdeki ekran fiyatı
    410 liradan bahsediliyor
    bir de yans anayi urunleri, var sanırım
    böyle biriumla karşılaşan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.