Şimdi Ara

DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
8.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    40 IQ konuştuğu kelimeler 30 IQ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

40 IQ konuştuğu kelimeler 30 IQ.

Senden daha zeki old uldugum okudugum okuldan belli rahat ol sen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM sözünde durmadı bile varsın özellikleri yüksek olsun ben G2 al derim. Ayrıca GM'de ara sıra sorun çıkmıyor sadece geneli sorunlu, G2'nin bataryasından bahsetmiyorum bile...
  • Arkadaşlar discovery elite i elinize almanızı tavsiye ederim.Cihazı elime alınca görüşlerim çok değişti,fotoğraf ve videolardaki duruşundan gerçekten farklı. Çok hafif ve soft bir cihaz.Kullanılan malzemenin parlak görünmesi çok hoş.Hiç kasıntı bir duruşu yok. Bir teşhirlerine bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: player07

ben anlamıyorum dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz telefon çıksın bakalım bi

hocam bencede tel çıkmadan yoruma başlolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedmcpolat

GM sözünde durmadı bile varsın özellikleri yüksek olsun ben G2 al derim. Ayrıca GM'de ara sıra sorun çıkmıyor sadece geneli sorunlu, G2'nin bataryasından bahsetmiyorum bile...

hocam g2 fanlarından olduğun belli hadi bakalım öğrende gel fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Ya cahilsin bari belli etme :D LTPS ( Düşük sıcaklıklı poli-silikon e ekranın kendisidir. Sanmıyorum ama ingilizcen varsa al okuhttp://www.j-display.com/english/news/2013/20131002.html neymiş ne değilmiş. ZAten cahil olduğunu Omnivison'a dandik diyerek belli ettin susta daha fazla batma :D

Bak burada dahttp://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=38148 display mode'in IPS olduğunu belirtmişler ordakine ingilizcen yetmezse burda direk tablo var :D

gmdiscoveryag Yav ben niye muhatap oluyorum ki seninle?

Söyleyecek laf bulamayınca sustun nickime laf atıyorsun :D Buda benim haklı olduğumu kanıtlar sen eğer omnivison OV16825'in dandirik olduğunu veya LTPS ekranlarda IPS kullanılamadığını kanıtlayacak delillerin var ise bize sunda bilgilenelim bak ben herşeyi araştırmalarımla sunuyorum sana sen nabıyosun dandik çin mali telefon dandik bilmem ne söyleyecek şey bulamayıncada nickimi kullanıyosun :D Üzgünüm ama Cahilsin

Ust uste 2 ltps koy ustune bide amoled koy g2 nin ekran kalıtesine yetişemez. Hala ne konuşuyosun.
    G2 nin ekranı sadece iphone 5s le kıyaslanabilir

Hocam siz hayırdır ? Ben LG G2 ekranı LTPS'den kötü mü dedim adam bna LTPS'de IPS kullanılmıyor dedi onun ispatını yaptım Omnivision OV16825'a dandirik dedi dandirik olmadığını kanıtladım. OV16825 LG G2'nin OIS'li kamerasından daha güzel fotograflar çekmektedir. Bunu göremeiyorsanız siz körsünüdür. Ama ben hiç bir zaman G2'nin ekranı kötü demedim. Ancak LG G2'de kullanılan IPS ekrandan biraz daha cafcafsızdır IPS LTPS ekran. Sİzin belirttiğiniz gibi değildir eğer iki telefonu yan yana inceleme fırsatınız olduysa anlarsınız zaten.

Ben hala iddia ediyorum. Elite'de ips panel yok. Ips panel bir mod degildir. O zaman g2'deki ekran tft lcd ama ips mod mu? Boyle sacma bir sey olamaz. Ya ips'dir yada ltps. O verdigin linkleri de inceledim. Dediklerini dogrulamiyor.

hocam elite g2 5 çeker sen rahat ol okey :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.