Şimdi Ara

DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
8.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG g2 kullanıoyurm 3 yıllık, iphone 4 ve 5 tecrübelerimden sonra, kamera sıkıntılı net bir biçimde, özellikle videolarda başarısız, istediğiniz yeri odaklamıyor, 60fps modunda sabit 60fps çekemiyor, kasıyor. Videoda kasma olduğunu düşünün hoş bir durum değil, gündüz çekimleri çok başarılı laf yok. Herkesin kriteri farklıdır misal ekranda sağdan sola 5 ikon olan telefon isterim ben, iphone dan o yüzden vazgeçtim. Gördüğüm kadarı ile elite 4 ikon, belki ayarından değişiyordur bilemem, yani ekran boş boş büyümesin bana daha çok veri göstersin.

2 telefonuda aynı paraya bulabilirsiniz . Bence zor tercih ama, 5.5" ekrana 2500mah batarya ile G2 nin 5.2" 3000 mah bataryası ciddi fark yaratır bunu unutmayın. Yedek şarj aletinizi hazırlayın elite için.

Bence burun farkı ile G2.

Not: tasarım , zariflik, şıklık, ön kısımda çerçevesiz tasarıma girmedim bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

LG g2 kullanıoyurm 3 yıllık, iphone 4 ve 5 tecrübelerimden sonra, kamera sıkıntılı net bir biçimde, özellikle videolarda başarısız, istediğiniz yeri odaklamıyor, 60fps modunda sabit 60fps çekemiyor, kasıyor. Videoda kasma olduğunu düşünün hoş bir durum değil, gündüz çekimleri çok başarılı laf yok. Herkesin kriteri farklıdır misal ekranda sağdan sola 5 ikon olan telefon isterim ben, iphone dan o yüzden vazgeçtim. Gördüğüm kadarı ile elite 4 ikon, belki ayarından değişiyordur bilemem, yani ekran boş boş büyümesin bana daha çok veri göstersin.

2 telefonuda aynı paraya bulabilirsiniz . Bence zor tercih ama, 5.5" ekrana 2500mah batarya ile G2 nin 5.2" 3000 mah bataryası ciddi fark yaratır bunu unutmayın. Yedek şarj aletinizi hazırlayın elite için.

Bence burun farkı ile G2.

Not: tasarım , zariflik, şıklık, ön kısımda çerçevesiz tasarıma girmedim bile.

hocam bahsettıgınız kamera sıkıntılarından eser kalmadı artık 4.4 orjınal tabanlı optımus romlarda kamera muazzam gerek 4k vıdeo cekımı gerekde 120fps dekı çekımlerı gercekten harıka

• 4.4 gelsin.bakalim, suan.sikinti mevcut insallah duzelir,
    4k ve 120 fps de mi gelecek g2 ye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 29 Mart 2014; 13:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 saat ekran suresini zar zor olabilen bir tel benim icin çöptür. G2'nin kamerasina laf edenler 4.4.2 ile sorun kalmadigini bilmiyorlar. Markasiz bir telefon ile g2 kiyas bile edilemez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

4.4 gelsin.bakalim, suan.sikinti mevcut insallah duzelir,
    4k ve 120 fps de mi gelecek g2 ye ?

hocam 4k da 120 fps de 4.4 de geldı g2 ye su an kullanabılırsınız g2 rom konusuna bakarsanız anlatımlar mevcut
  • Ben.normal kullaniyorum, yani guncelleme ile.bunlar standart hale gelecekmi?

• Kardeşim eğer bu kadar taraflı olacaksan konu açma ! Sen kararını vermişsin belli g2 alacaksın yorumlarından da : değerlendirme değil g2 yi elite karşı
    savunduğun anlaşılıyor. Benim asıl anlayamadığım dh da bu kadar düşmanı olması elite in.tavsiye bölümüne giderseniz de 3 5 kişinin hep elite i kötülediği g2 yi ise yere göğe sığdıramadığı anlaşılıyor.Tamam telefon kötü de olabilir ama tavsiye veriyorum diye adamlara demediğiniz kalmadı."fan boy"(dh da böyle deniyor herhalde) telefonu yerden yere vurdu.Mesut abinin bile yorumları ilk defa "-" leri buldu.Yazık diyorum sadece ...

Edit:Forumda gezip de sonra böyle aşırı taraflı konu açanı görünce patladım herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparen11

Kardeşim eğer bu kadar taraflı olacaksan konu açma ! Sen kararını vermişsin belli g2 alacaksın yorumlarından da : değerlendirme değil g2 yi elite karşı
    savunduğun anlaşılıyor. Benim asıl anlayamadığım dh da bu kadar düşmanı olması elite in.tavsiye bölümüne giderseniz de 3 5 kişinin hep elite i kötülediği g2 yi ise yere göğe sığdıramadığı anlaşılıyor.Tamam telefon kötü de olabilir ama tavsiye veriyorum diye adamlara demediğiniz kalmadı."fan boy"(dh da böyle deniyor herhalde) telefonu yerden yere vurdu.Mesut abinin bile yorumları ilk defa "-" leri buldu.Yazık diyorum sadece ...

Edit:Forumda gezip de sonra böyle aşırı taraflı konu açanı görünce patladım herhalde...

sende gm calisanisin demekki:) gm fanboylarina destege mi geldin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• G2 nin kamerası berbat. Elite her konuda olduğu gibi bu konuda da ezip geçiyor g2 denen fiyaskoyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 29 Mart 2014; 21:56:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

G2 nin kamerası berbat. Elite her konuda olduğu gibi bu konuda da ezip geçiyor g2 denen fiyaskoyu.

Komiksin dostum eline almadan konusmayi da kesseniz super olacak ama.tahmin edeyim kesin arkadasinizda vardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeşim eğer bu kadar taraflı olacaksan konu açma ! Sen kararını vermişsin belli g2 alacaksın yorumlarından da : değerlendirme değil g2 yi elite karşı

evet ben secımımı yapıp g2 aldım fakat eger elıteyı hıc begenmemıs bulsam yada kotu bır tel olarak gorsem aylarca arastırma yapıp bu kadar tereddutte kalmazdım benım ıcın onemlı olan bazı ozellıkler vardı g2 de ve fıyat ve performanslar cok yakın oldugu ıcın tercıh ettım elıte gayet guzel bır telefon fakat benım ıcın pıl ırda sensoru ve ekran kalıtesı on planda olan seyler oldugu ıcın g2 aldım.yaptıgım savunmalarında fanboylukla alakası yok sadece g2 yı hıc kullanmamıs ınsanların sacma sapan yorumlarına karsı cıktım kamerasını yerden yere vuranlar telefonla bır 4k vıdeo cekseler ne demek ıstedıgımı anlayacaklar

• Elite kamera acisindan ve ram acisindan lg g2den üstün cihaz artik 3gb ramli cihaz cikiyo farkindaysaniz ilerde fark anlasilir

• quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

quote:

sende gm calisanisin demekki:) gm fanboylarina destege mi geldin

Al işte kimlerle uğraşıyoruz. Tamam sen kendini kandır ben gm çalışanıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

quote:

evet ben secımımı yapıp g2 aldım fakat eger elıteyı hıc begenmemıs bulsam yada kotu bır tel olarak gorsem aylarca arastırma yapıp bu kadar tereddutte kalmazdım benım ıcın onemlı olan bazı ozellıkler vardı g2 de ve fıyat ve performanslar cok yakın oldugu ıcın tercıh ettım elıte gayet guzel bır telefon fakat benım ıcın pıl ırda sensoru ve ekran kalıtesı on planda olan seyler oldugu ıcın g2 aldım.yaptıgım savunmalarında fanboylukla alakası yok sadece g2 yı hıc kullanmamıs ınsanların sacma sapan yorumlarına karsı cıktım kamerasını yerden yere vuranlar telefonla bır 4k vıdeo cekseler ne demek ıstedıgımı anlayacaklar

Benim tercihine bir şey diyeceğim yok fakat bu konuya ve profiline bakmak yetiyor zaten g2 istemiş ve almışsın hayırlı olsun ama elite in de şurası iyi dediğimizde savunmaya geçme hemen; şunu da söyleyeyim g2 nin tek artısı ve bana göre elite in en büyük eksisi pildir. ama kamera diyorsan elite onu
    ikiye katlar.Şunu da unutma ki g2 ye çıkan güncelleme elitede çıkacaktır.(bence genede elite e tarafsız olarak bak orta segment gm den sonra g2 ye geçince büyük nimet olmuştur tabi :D ama gm yüzünden elite e bakışın değişmesin

• g2 sanal tuş oldugu için çok itici sanal tuş varsa ben yokum bide oval kasadan gına geldi dikdörtgen frover

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

G2 nin kamerası berbat. Elite her konuda olduğu gibi bu konuda da ezip geçiyor g2 denen fiyaskoyu.

Bir sen akıllısın değil mihttp://www.phonearena.com/reviews/Camera-Comparison-iPhone-5s-vs-LG-G2-Samsung-Galaxy-Note-3-Galaxy-S4-HTC-One-Motorola-Moto-X-DROID-Ultra_id3447

• quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

Elite kamera acisindan ve ram acisindan lg g2den üstün cihaz artik 3gb ramli cihaz cikiyo farkindaysaniz ilerde fark anlasilir

Dandik lensli bir kamera ile ois destekli coklu odaklama yapabilen (multi af) bir kamerayi nasil kiyas edersin?http://www.phonearena.com/reviews/Camera-Comparison-iPhone-5s-vs-LG-G2-Samsung-Galaxy-Note-3-Galaxy-S4-HTC-One-Motorola-Moto-X-DROID-Ultra_id3447

• Sana kalsa g2'nin kamerası s4'ten de iyi. Geçen baktık kusura bakma nexustan sadece biraz daha iyi. Hele note 3'ün kamerası ile karşılaştırmak tam körlük.

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Elite kamera acisindan ve ram acisindan lg g2den üstün cihaz artik 3gb ramli cihaz cikiyo farkindaysaniz ilerde fark anlasilir

Dandik lensli bir kamera ile ois destekli coklu odaklama yapabilen (multi af) bir kamerayi nasil kiyas edersin?http://www.phonearena.com/reviews/Camera-Comparison-iPhone-5s-vs-LG-G2-Samsung-Galaxy-Note-3-Galaxy-S4-HTC-One-Motorola-Moto-X-DROID-Ultra_id3447

dediğiniz katekoride sonuçta elite ile çekilmiş bir foto yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

verdiğin linkte resimlere bakıldığında note 3 ün kamerası daha iyi görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.