Şimdi Ara

DİSCOVERY ELİTE Mİ LG G2 Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
8.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar discoverymı satıp yenı bır tel almayı dusunuyorum discovery elite lite ile g2 arasında kalmıs durumdayım tamam elite daha guclu olacak ama bence arada ucurum yok 2-3 fps den fazla bır fark olacagını sanmıyorum kaldı kı elıte lıte de s800ac nın olup olmayacagıda mechul normal s800 olma ıhtımalı oldukca yuksek elıte lıte 1000 tlden cıktıgını varsayıyorum g2 yıde ıkıncı elde 1100 tl gıbı fıyatlara alınabılıyor ve g2 kalıte ekran boyutu pıl ve ekran acısından daha kalıtelı gorunuyor ayrıca ırda sensorude onemlı bır etken benım ıcın sizce ne yapmalıyım yardımlarınızı beklıyorum ?

• Sizin gönlünüz g2de . G2 alin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9D2914531

Sizin gönlünüz g2de . G2 alin
    Elite Lite ile değilde Elite ile G2 karşılaştırmak daha doğru olur .
    Eğer Lite alacaksanız , G2 almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

Elite Lite ile değilde Elite ile G2 karşılaştırmak daha doğru olur .
    Eğer Lite alacaksanız , G2 almanızı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    ben anlamıyorum dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz telefon çıksın bakalım bi
  • Nexus 5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: player07

hocam sonucta cihazın donanımı bellı fıyatıda bellı sayılır ve aralarında ne fıyat nede donanım olarak ucurum yok durum boyle oluncada ınsan daha kalıtelı bır markaya yonelmıyor degıl acıkcası
  • Elite in rakibi g2 degildir g2 alt segment bir cihazdir..buyuzden tabikide elite almalisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Elite in rakibi g2 degildir g2 alt segment bir cihazdir..buyuzden tabikide elite almalisin.

hocam g2 alt segment elıte ust segment madem fakat ne garıptırkı aynı ıslemcı ve gpu yu kullanıyorlar bu durumda elıte de alt segment sızın gozunuzde
  • quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

quote:

Elite in rakibi g2 degildir g2 alt segment bir cihazdir..buyuzden tabikide elite almalisin.

hocam g2 alt segment elıte ust segment madem fakat ne garıptırkı aynı ıslemcı ve gpu yu kullanıyorlar bu durumda elıte de alt segment sızın gozunuzde

Kisaca

+Elite s800 ac versiyonu var

+Elite 4 gb ram

Bunlar cok onemli farklar, antutu testleride ortada g2 alt segmentte kaliyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: player07

hocam sonucta cihazın donanımı bellı fıyatıda bellı sayılır ve aralarında ne fıyat nede donanım olarak ucurum yok durum boyle oluncada ınsan daha kalıtelı bır markaya yonelmıyor degıl acıkcası

sana şunu söyliyim benim güzümde alına bilinecek en iyi android telefon şuanda nexus 5 bende elit lite almayı plalıyorum ama iyi bi fiyatla girerse 1000 tl üssü bi bütcem olsaydı nexus 5 alırdım
  • emptychat2 kullanıcısına yanıt
    GM gibi ne olduğu belirsiz telefonları getirtip satan bir firmadan telefon almayın. Fiyatı ucuz diye işyerindeki arkadaşlarımın birkaçına GMD aldırttım. Şimdi başımın etini yiyorlar, yok şarj girişi bozuldu bunun, yok ölü piksel çıktı diye. Teknik servisi Telpa da beş para etmez. Her şeye kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkıyor. Telefonlara bile bakmıyorlar.

LG G2 dururken GMD Elite maceradan başka bir şey değil. Ha çok beğendim özelliklerini diyorsanız da piyasaya çıksın, insanlar alıp kullansın, şikayetleri, kronik sorunları belirginleşsin, o zaman alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 31 Ocak 2014; 20:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

GM gibi ne olduğu belirsiz telefonları getirtip satan bir firmadan telefon almayın. Fiyatı ucuz diye işyerindeki arkadaşlarımın birkaçına GMD aldırttım. Şimdi başımın etini yiyorlar, yok şarj girişi bozuldu bunun, yok ölü piksel çıktı diye. Teknik servisi Telpa da beş para etmez. Her şeye kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkıyor. Telefonlara bile bakmıyorlar.

LG G2 dururken GMD Elite maceradan başka bir şey değil. Ha çok beğendim özelliklerini diyorsanız da piyasaya çıksın, insanlar alıp kullansın, şikayetleri, kronik sorunları belirginleşsin, o zaman alırsınız.

Hocm bende senin gibi isyerindeki ve diger arkadaslarima gmd tavsiye ettim aldilar memnun olmayan yokki onlarda kendi cevresine tavsiye etti 1 kisinin bile sikayet ettigini uymadim acikcasi hepsi cok memnun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82sekko -- 31 Ocak 2014; 21:19:50 >

• 82sekko 8 kullanıcısına yanıt
    Ben üç arkadaşıma aldırdım. Birinde ölü piksel, diğerinde ise çok dikkatli kullanmasına rağmen şarj girişi arızası oldu. Sadece birinde şimdilik bir sorun yok. "Şimdilik".

GM'nin genel müdürü bile GMD'de şarj girişi problemi olduğunu belirtiyor. Bu forumda da aynı arızaları yaşayan bir çok kullanıcı var. Buna rağmen GM firması ne ölü pikselli cihazları değiştirdi. Ne de şarj girişi bozulan cihazları ücretsiz tamir etti, kullanıcı hatası deyip işin içinden çıktılar.

Ben olsam GM telefon almam. Ucuz etin yahnisi yavan olur.
  • quote:

Ben üç arkadaşıma aldırdım. Birinde ölü piksel, diğerinde ise çok dikkatli kullanmasına rağmen şarj girişi arızası oldu. Sadece birinde şimdilik bir sorun yok. "Şimdilik".

GM'nin genel müdürü bile GMD'de şarj girişi problemi olduğunu belirtiyor. Bu forumda da aynı arızaları yaşayan bir çok kullanıcı var. Buna rağmen GM firması ne ölü pikselli cihazları değiştirdi. Ne de şarj girişi bozulan cihazları ücretsiz tamir etti, kullanıcı hatası deyip işin içinden çıktılar.

Ben olsam GM telefon almam. Ucuz etin yahnisi yavan olur.
    gm logosu yerine telefonun arkasına dh logosu koysak daha mantıklı...arkadaşlar şikayet ediyor...haklılarda kronik sorunlar discoveryde vardı..
    bu telefonun tutma sebebi donanımhaber dir....işallah elitle kronik sorunlardan kurtulur gm.çok özen götermeli gm yoksa en ufak bir saçma hatada bu çıkışın inişi kötü olur...
    şimdi elitte şarj soketi sorunu çıkarsa kamerada pembeleşme olursa yürüken müzik durursa ekranında beyaz lekeler olursa bu dediklerimden bir tanesi yada benzeri olursa gm hiç kusura bakmasın bu dh forumdaşlar gm ye büyük destek verdi....yüzümüzü kara çıkartmazlar işallah...

telpada bir sorun daha var. telefonla ulaşamıyorsunuz beklemekten insan siinir oluyo....

beyler forumda gm konusu en yüksek seviyede ama huawei ascend mate 2 yi unutmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 31 Ocak 2014; 21:34:28 >

• GMD ELITE LG G2den daha iyi telefon ileriyi düşünmek lazım 3gb ramli telefonlar piyasaya girmeye başladı işlemci olarak ram olarak cpu bile mhz olarak üstün GMD ELITE daha iyi bir seçim olur ileriye yönelik
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Dediginde haklisin hocam soket konusunda garanti icinde yapmalari lazimdi

Olu piksele bisey diyemem hic bir firma belli sayida olu piksel cikti diye telefon degistirmez zannetmiyorum

Ben ilk ciktiginda aldim ilk seriden bir sıkıntim yok ben dahil 9 kisi aldik gayet memnunuz kismet olursa gmd yi kardesime verip elite almayi dusunuyorum insallah oda gmd gibi memnun eder

Aklima gelmisken bir arkadasimda bulutlanma oldu servis garanti dahilinde yapiyormus sanirim ama daha veremedik islerimizin yogunlugundan dolayi
    Saygilar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82sekko -- 31 Ocak 2014; 21:42:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Nexus 5.

+1
  • quote:

quote:

quote:

Kisaca

+Elite s800 ac versiyonu var

+Elite 4 gb ram

Bunlar cok onemli farklar, antutu testleride ortada g2 alt segmentte kaliyor..

hocam ılk olarak ac versyon olup olmayacagı bellı degıl ıncelemedekı telefonda duz s800 ıdı zaten ayrıca alacagım model 2gb ramı olan model olacak yanı dogal olarak bahsettıgınız farklar ortadan kalkıyor

• quote:

Lg g2 yi 2 arkadaşıma tavsiye ettim. Aldılar çok memnundular sonra 1 kaç ay geçince batarya şişmeye telefonlar yanlardn açılmaya başladı. Ve daha birçok sorundan bahsetmeye başladılar kısaca önerdiğime pişman oldum. Bilindik markalarıda görüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

quote:

Lg g2 yi 2 arkadaşıma tavsiye ettim. Aldılar çok memnundular sonra 1 kaç ay geçince batarya şişmeye telefonlar yanlardn açılmaya başladı. Ve daha birçok sorundan bahsetmeye başladılar kısaca önerdiğime pişman oldum. Bilindik markalarıda görüyoruz.

Li-po batarya ve Şişme ? Kenarlardan ekran açılması?(cihazin ekrani metal çerçevesine kadar olan yerden özel yüksek ısı dayanımlı özel yapıştırıcı ile sağlanmış) kusura bakmayın ama dünyadaki en yaygın telefon forum sitelerinde (xda, phone area, gadget vs)telefon üretildiginden bu yana böyle bir sıkıntı yasamadi.böyle bir durumdan bahsediyorsunuz. Kanıt Olmadan kimse inanmaz Size.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.