Şimdi Ara

Discovery Elite [SORUN HALLEDİLDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
29.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce discovery elite elime ulaştı. Telefonu açtığımda fastboot mode'a girdi. Yaklaşık 10 dakikadır aynı. Yekpare kasa olduğundan bataryayı da çıkaramıyorum. Güç butonuna bastığımda kapanmıyorda. Ne yapmam gerekiyor acaba.
     Discovery Elite [SORUN HALLEDİLDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenilhn -- 12 Nisan 2014; 15:50:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu kilit sorunu halledildi.
  • evet yenı cıkan dıscovery cıhazı sorunlar cıkartmaya basladı...
  • Herkesin başına gelebilecek gayet normal bir şey sonuçta halledilmiş değil mi

• Halledildi de nasıl halledildi?...Herkes kendine müslüman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welc

evet yenı cıkan dıscovery cıhazı sorunlar cıkartmaya basladı...

Tamam hemen g2 alalım.

• nasıl hallettiniz bilgi lütfen bende de oldu ve off kurtulamıorum
  • elite nasıl cihaz hocam
  • Bende merak ettim sorunu nasil cozdunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 23 Nisan 2014; 20:08:30 >
  • bende bunu anlamiyorum derdi olan buraya yalvar yakar geliyor yandim bittim diyor isini goruldugunde topukluyor arkadas ben gmd1 kullaniyorum merakimdan acaba nedir diye mrk ettim ama sahis topuklamis .

• Tahminine kendiliğinden düzelmiştir.

• hocam bi arkadaş çözmüş ses açma ve kapatma tusuna 20 sn civarı basın düzeliyor bu kadar basit ama saatlerimi harcadım neyse sonunda oldu
  • bende güç açma-kapatma ses açma kısma 3 tuşa 10 sn bastım kapandı sonra normal olarak açıldı
  • Uzun suredir foruma girmedigimden mesajlarinizdan haberim olmadi kusura bakmayin. Ilk olarak fastboot mod hizli format icin kullan bir mod tahminlerime gore. Telefonu ilk elime aldigimda buyuk oldugundan dolayi guc butonuna basip telefonu acmak isterken elim yanlislikla ses acma kapama butonlarina gelmis. Guc butonu ve ses butonuna beraber basildiginda ise cihaz fastboot moda gecis yapiyor. Moddan cikmak isterseniz yine ayni sekilde guc butonuna ve ses butonuna basili tutmaniz gerekiyor. Ikinci olarak cihaz gayet hizli stabil calisiyor. Note3le kiyaslandiginda geride kalir yani yok kamerasi daha iyi diyebilirim hatta. Sistem guncellemesi aldi gecenlerde o konudada gm destek vermis ama ufak tefek gelistirici secenekler alabilir lakin turkiyede 3gb rami olan 2 telefondan biri gayet rahat sorunsuz calistirabilir uygulamalari(son zamanlarda piyasayi takip etmiyorum baska bi telefon cikmis olabilir). Bana kalirsa markasi gm bunun guven olmaz diyip alinmayacak bi telefon degil. Gayet saglam, performansi ust duzey, kamerasi bi cok telefona gore kaliteli, tam bir fiyat/performans urunu. Fazla miktar paralar odeyip samsung gibi tuketiciyi somurmeye ve kendini tekrar etmeye yonelik bi markanin telefonunu alacaginiza elit alabilirsiniz. Isteklerinizi cok rahat karsilayabilecek bi telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenilhn -- 22 Temmuz 2014; 17:08:07 >

• telefonum şarzdayken fastboot moduna alıyor...

gece sarza koyuyorum sabah bi uyanıyorum fastboot modunda. 2 kez yaptı henüz cihaz bir aylık bile değil. 1. yaptıgında noldugunu hiç algılayamadım virüs vardır vs formatla dediler soft ve hard format yaptım. üstelik şebeke sorunu da vardı, avea kullanıyorum simi çıkarıp taktıgımda 1 arama ya yapabiliyordum ya yapamıyordum 2. aramaya kalmadan şebeke komple gidiyordu kendiliğinden. formattan beri 1 hafta kadar geçti henüz. şebeke sorunu yenilemedi ama biraz önce yine şarzda iken titreme sesi geldi iki kez. baktım fastboot mode yazan bir ekran belirmiş. tamam ses ac-kapa ve güç butonlarına aynı anda 10 saniye kadar basıp hallettim durumu ve bu kez formatlamayacağım ama nedir bu sorunun temeli napmak gerekir fikri olan var mı? direk servise mi yollamalıyım diye düşünüyorum bir yandan da...
  • Benim başımada geldi tesbit ettigime göre silikon kılıf tan kaynaklanıyor.

• Vodafone smart 4 fastboot mode sorununun duzelmesi için ses kısma + güç tuşlarına 20-30 sn kadar basın tekrar kapanıp açılıp normale dönüyor.

• alperenilhn kullanıcısına yanıt
    nasıl çözdün bu sorunu
  • GÜÇ TUŞU BOZUK TEL KAPANDI BU MODA GEÇTİ NASI AÇICAM ÇIKICAM BU MODDAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arv3lo

GÜÇ TUŞU BOZUK TEL KAPANDI BU MODA GEÇTİ NASI AÇICAM ÇIKICAM BU MODDAN

çok zaman geçmiş üzerinden.Ama ben yine de yazayım. sorunla ilgili webde arama yapanlar bulaşşın.
    Bir şekilde fastboot mode giriyor ve her yeniden başlatışınızda bu mode takılı kalıyor ve telefonunuz açılmıyorsa sorun muhtemelen kilit tuşundan kaynaklanmıştır.Basılı tutup yeniden başlatabiliyorsanız,önce telefonu kapatın.Olmuyorsa şarjın bitmesini bekleyeceksiniz.Sonra telefon kapalıyken ses açma ve kapama tuşlarına basılı tutun.Bunu yaparken 3-5 saniye sonra tuşlar basılıyken şarj soketini takıp çıkarın birkaç kez.Sonra tuşları ve soketi bırakın,telefonunuzu açın.Aaçılacaktır.Ben çok uğraştım sağolsun bu yöntemi yazan kişi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.