Şimdi Ara

Discovery Hafıza Kartına Kayıtlı Uygulamalar Sorunu !! Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir aydır gm discovery kullanıyorum ve ilk haftalarda yaşamadığım bi sorunla karşılaştım forumlarda çok dolaştım ancak çözümünü bulamadım

sorun şu; ayarlarda uygulama kayıt yerini sd kart olarak belirledim telefon 4 gb olduğu için orayı fazla şişirmek istemiyorum, uygulamalar sd karttayken rahat bir biçimde çalışıyor ancak telefonu usb bağlantısı ile bilgisayara bağladıktan sonra uygulamaya girmeye çalıştığım zaman "Uygulama Telefonunzda Yüklü Değil" yazısıyla karşılaşıyorum silip tekrar yüklemem gerekiyo hafıza kartını pc'den ve telden ayrı ayrı formatlamayı denedim olmadı bunun sebebi ve çözümü nedir ? lütfen yadım edin artık sıkılmaya başladım bu işten

Bu arada hafıza kartım Sandisk Ultra 16 GB Class 10

• Ayni kart ve telefon bendede var kardeşim o sorun SD karti okumasiyla ilgili mesela gecen bende usbden cikardim dediğin hatayi verdi dosyalarima girip SD den istediğimi actim fakat uygulama kisayollarindan sSDyte kurululari acamadim.belki sorun SD karttadir ama bendede oldu kapat aç duzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki denerim de bunun kesin bi çözümü yok mudur yani her seferin de tel acip kapatmak olmaz
    Teşekkürler yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yg07 -- 8 Şubat 2014; 23:06:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.