Şimdi Ara

Discovery hat gitme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yasadigiMproblemi cok aradım ancak beninde yaşadigim problemle karşılaşan görmedim o yüzden yeni konu açma gereği hissediyorum Telefon 16 gb modeli ve 2 hat kullaniyorum. 1 hat avea 3g ile bagliikinci hat türkcel telefonUn ne kadar çektiğini gösteren çekim çubukları bir anda sıfırlanıyor daha sonra üzerinde çarPi (x) çıkıyor sonra büyüteç işareti oluyor sonra yeniden çekim çubukları geliyor bu esnada telefona erisilemiyor. ya da Cekiyormus gibi gorunurken tam arama yapmadan önce aynı mevzu başıma geliyor bu sorunda tanca karşılaşan ve çözüm bulan var mıdır? Örnek ekran goruntulerini asagida iletiyorum.
     Discovery hat gitme problemi Discovery hat gitme problemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok nadir bendede oluyordu sebebini bulursanız buradan paylaşır mısınız

• Uzun süredir avea ve 3g çekimi ile ilgili araştırma yapmaktayım orjinal modem dosyasıyla 3 g az çekmekte DBM olarakta kayıt programlarıyla tespit ettim şebeke az çeken yerlerde hat olmasına rağmen hattı kaybediyor linkte verdiği modem dosyası olan telefon ve olmayan telefon yanyana koyup denediğimde olmayan telefon 10 dakikada en az 4 kere hattı kaybetti bu nedenle linkteki v8 modem dosyasını kurunuz. İllaki cwm ye gerek yok. Root edip esdosya yöneticisi de işinizi görür ayrıntılar ingilizce olarak yazıyor lütfen root ve diğer işlemleri siz araştırınız

http://chinaphonearena.com/forum/Thread-Mod-MTK6589-3G-Fix-multiple-modem-img-pack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donny.x -- 9 Mayıs 2014; 11:16:33 >

• donny.x D kullanıcısına yanıt
    verdiğin sayfada indirme linki görünmüyor. Mümkünse indrime linkini verirmisin
  • Tekrar merhaba MTK için çıkan firmware in v8 versiyonu kurdum. download da zorlananlar linkten indirebilirler.

MODEM V8 Firmware

Ayrıca Mobile Uncle Tools dan da resimde gosterdigim sekilde ayarladım. SIM 1 AVEA (3G), SIM 2 Turkcell. Sevgili donny.x bu ayarlar dogru mudur?

Bu haliyle birkaç gün kullanıp deneyimlerimi paylaşacagim.

Discovery hat gitme problemi Discovery hat gitme problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bofbo -- 11 Mayıs 2014; 9:09:23 >

• arkadaşımda var onda internete girdimi çıkamıyor her zaman değil tabii.
  • Sim kartlarınızı değiştirip deneyin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben mobileuncle dan hiçbir ayar yapmadım v8 modemde az çeken yerde daha stabil olarak hat edgeye düşüyor. Böylece hattı kaybetmiyor. Network signal info gibi pro larla telefonun aynı yerde farklı modem dosyası kullanarak belli periyotta çekimini kayıt ederseniz farkı görürsünüz

• Uzerinden 24 saatten fazla geçti, herhangi bir problem yaşamadım. şimdi anlıyorum ki eskiden az çekmeye başlayınca direk (x) e düşüyordu. şimdi 4 cubuk 2 cubuk 1 cubuk gorebiliyorum. eskiden goremiyordum, biraz çekim azalınca çarpı ya sonra büyütece vs.vs....

Ama bir onceki versiyonda yanlış olan her ne ise sadece 3g hat ile ilgili degildi. sadece 2g çalışan 2.hattımı daha cok etkiliyordu. sanki baz istasyonları arası roaming yapamıyordu gibi geliyordu. neyseki (şeytan kulagına kursun) hiç bir problem kalmadı.

NOT: bu problem telefonu ilk aldığımda yoktu. aralık ayından şubata kadar hiç bir problem olmadan 2 hatlı olarak kullandım. Telefona gelen şubat güncellemesi ile başıma geldi. Neyseki modem firmware i ile durumu toparladık. Teşekkürler Donny.x
    NOT2: TLHARES sana da tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bofbo -- 12 Mayıs 2014; 11:54:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bofbo

Uzerinden 24 saatten fazla geçti, herhangi bir problem yaşamadım. şimdi anlıyorum ki eskiden az çekmeye başlayınca direk (x) e düşüyordu. şimdi 4 cubuk 2 cubuk 1 cubuk gorebiliyorum. eskiden goremiyordum, biraz çekim azalınca çarpı ya sonra büyütece vs.vs....

Ama bir onceki versiyonda yanlış olan her ne ise sadece 3g hat ile ilgili degildi. sadece 2g çalışan 2.hattımı daha cok etkiliyordu. sanki baz istasyonları arası roaming yapamıyordu gibi geliyordu. neyseki (şeytan kulagına kursun) hiç bir problem kalmadı.

NOT: bu problem telefonu ilk aldığımda yoktu. aralık ayından şubata kadar hiç bir problem olmadan 2 hatlı olarak kullandım. Telefona gelen şubat güncellemesi ile başıma geldi. Neyseki modem firmware i ile durumu toparladık. Teşekkürler Donny.x
    NOT2: TLHARES sana da tavsiye ediyorum

"Yakında" gelecek olan kitkat güncellemesinde modem sürümü güncellenir mi yoksa gelmez ben mi yapmalıyım bide root falan pek anlamam kendime pek guvenmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.