Şimdi Ara

DISCOVERY, NAT.GEO, NAT.GEO WILD vb.kanalları nasıl izleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Discovery, National Geographic, Nat.Geo.Wild, Animal Planet vb. kanalları HD ve Türkçe olarak izleyebilmenin yolu varmı D-smart ve digiturk hariç (Paralı server sistemleri son seçenek)

Hangi receiver ı almam ve hangi uyduları seçmem gerekiyor? Full HD tv de izleyeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

• Selamlar. A.planet discovery HD gibi kanalları Türkçe izlemek istiyorsan mecburen Dsmart veya Digi alman gerek. Yok dil önemli değil dersen Astrada ve Hotbird de HD belgeselller var. Tabii ki Paralı server ile izleyebilirsin..
  • Arkadasım dsmart veya dıgıtürk'e üye olman şart ama diğer uydulardan izleme derim çünkü garanti olmuyor.
  • ...... ile garanti yıllardır.

• bende ariyorum bulamadım hotbird nilsat yok eurosport var ama belgesel tr dil desteği yok :S
  • hd için hem dsmart hemde dt ye üye olman gerekiyor,çünkü discovery hd sadece dsmart ta.
  • discovery eutelsatta çıkmadı otomatik aramada animal planet var halbuki :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum eğer lcd televiyonun varsa dsmart hd al sadece dıscovery,anımal planet gibi kanalları izlersin,ancak nat geo kanalları için dıgıye üye olman gerekmektedir.
  • Animal planet turkey HD.Animal planet SD.discovery turkey HD.discovery world.Science turkey HD.Science Europe.ID Xtra Europe.ID Europe..Astra 4..4.8 derecedeki uydudan powerVU sifreleme destegini ile izleniyor..hepsi turkce dil mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filbox al en uygunu

• hepsini tivibu da izliyorum ayda 9liraya
  • Filbox ya da Tivibu en ucuz ve yasal yollu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.