araştırmalarıma göre dokunmatiğin sorunlu çalışması sadece beyaz sürümlerde oluyormuş yazılımsal olabilir diye düşündüm. acaba custom rom yüklesem bu sorun giderilir mi merak ediyorum. deneyen varsa bana da sonucu yazarsa sevinirim
Denemediğim rom kalmadı sıkıntı hala devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek
Denemediğim rom kalmadı sıkıntı hala devam ediyor
garantiye vermeyi denediniz mi?
discovery 2 ve discovery 2+ modellerde beyaz ekranlarda problem mevcuttur.birçok kullanıcının dokunmatık panelinin 3-4 kez değişmesine ragmen sorundan sıkayetcı .servise gönderip siyah dokunmatık panel talep edebilirsiniz. böyle birşey telpa teknik serviste mümkündür
quote:
Orijinalden alıntı: adler1
discovery 2 ve discovery 2+ modellerde beyaz ekranlarda problem mevcuttur.birçok kullanıcının dokunmatık panelinin 3-4 kez değişmesine ragmen sorundan sıkayetcı .servise gönderip siyah dokunmatık panel talep edebilirsiniz. böyle birşey telpa teknik serviste mümkündür
herhangi bir ücret durumu varmı hocam? ayrıca kesin değiştirirler mi?
Dokunmatik panelde darbe yok ise, veya anakart üzerinde sıvı temas yok ise yani cihazın garantı harıcı durumu yok ise. Arıza acıklamasına. Dokunmatık panelim arızalı. Beyazlarda bu sorun oluyormuş. Siyah takılmasını talep ederım gibi bi acıklama yazarsanı yardımcı olurlar
quote:
Orijinalden alıntı: adler1
Dokunmatik panelde darbe yok ise, veya anakart üzerinde sıvı temas yok ise yani cihazın garantı harıcı durumu yok ise. Arıza acıklamasına. Dokunmatık panelim arızalı. Beyazlarda bu sorun oluyormuş. Siyah takılmasını talep ederım gibi bi acıklama yazarsanı yardımcı olurlar