Bildirim
DISEQC SWITCH
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uydu yayınını almak için pc inde digital dvb kart olmalı..
haa illa analog kartla izleyecem uyduyu diyorsan.. normal uydu receiver inden bir paralel pc ine yollaycaksın ve analog kartına takacaksın..
uydu receiver inde hangi kanal izleniyorsa pc de de o izlenir.. ayrı yayın alamazsın .. -
quote:
Orjinalden alıntı: kankys
haa illa analog kartla izleyecem uyduyu diyorsan.. normal uydu receiver inden bir paralel pc ine yollaycaksın ve analog kartına takacaksın..
uydu receiver inde hangi kanal izleniyorsa pc de de o izlenir.. ayrı yayın alamazsın ..
hocam sen yanlış anlamışsın. Arkadaşta iki tane receiver var. Bu diseq switchle lnb den gelen sinyali ikiye bölüp bir tane tv için receivera diğreini de pc deki tv kartı için receivera bağlayabilirmiyim? diye sormuş.
Gelelim soruya evet arkadaşım yapabilirsin. Ama receiver uydu ayarlarından diseq seçmen gerek. PC için TV kartına da o receiverdan S-video kablosuyla görüntü alabilersin. Ama dijital tv kartı kadar kaliteli görüntü alabilirmisin? Orası tartişilir. Ben de Avermedia TV 203 var ben dijiturk receiveri S-videodan bağladım ama görüntü çok başarısız dı. Yani normal anten yayını gibiydi. Hiç beğenmedim. Artı maçlarda çok yawaslama oluyor. Sanki futbolcular ağır çekimde kosuyorlar. Bu beni en çok korkutan sorun. Şimdi ben dijital tv kartı alsam(ss2 olar ss3 olar henuz karar vermedım). Yawaşlama olmadan mesela premier lig maçlarını izleyebılırmıyım?
-
quote:
Orjinalden alıntı: CHE
quote:
Orjinalden alıntı: kankys
uydu receiver inde hangi kanal izleniyorsa pc de de o izlenir.. ayrı yayın alamazsın ..
hocam sen yanlış anlamışsın. Arkadaşta iki tane receiver var. Bu diseq switchle lnb den gelen sinyali ikiye bölüp bir tane tv için receivera diğreini de pc deki tv kartı için receivera bağlayabilirmiyim? diye sormuş.
Gelelim soruya evet arkadaşım yapabilirsin. Ama receiver uydu ayarlarından diseq seçmen gerek. PC için TV kartına da o receiverdan S-video kablosuyla görüntü alabilersin. Ama dijital tv kartı kadar kaliteli görüntü alabilirmisin? Orası tartişilir. Ben de Avermedia TV 203 var ben dijiturk receiveri S-videodan bağladım ama görüntü çok başarısız dı. Yani normal anten yayını gibiydi. Hiç beğenmedim. Artı maçlarda çok yawaslama oluyor. Sanki futbolcular ağır çekimde kosuyorlar. Bu beni en çok korkutan sorun. Şimdi ben dijital tv kartı alsam(ss2 olar ss3 olar henuz karar vermedım). Yawaşlama olmadan mesela premier lig maçlarını izleyebılırmıyım?
Dijital yanda kabloyu ayırmanızı önermem.Tv kartınızın yanma ihtimali var..
-
Cevaplar için teşekkurler.
Eski tv kartımı ( Fly 2000/3000) bilgisayara taktım ve çanağa çift çıkışlı lnb taktım birini bilgisayara diğerini ise tv ye bağlayarak sonuç aldım. Kartın kendi programıyla çok kalitesiz bir görüntü elde ettim ama karta uygun bir program bulabilmek için biraz araştırma yaptım. Sonuç olarak Intervideo WinDVR 3 programını buldum ve çok memnunum görüntü kalitesinden. -
quote:
Orjinalden alıntı: Leke321
Cevaplar için teşekkurler.
Eski tv kartımı ( Fly 2000/3000) bilgisayara taktım ve çanağa çift çıkışlı lnb taktım birini bilgisayara diğerini ise tv ye bağlayarak sonuç aldım. Kartın kendi programıyla çok kalitesiz bir görüntü elde ettim ama karta uygun bir program bulabilmek için biraz araştırma yaptım. Sonuç olarak Intervideo WinDVR 3 programını buldum ve çok memnunum görüntü kalitesinden.
Hayırlı olsun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X