Şimdi Ara

Dishonored 2 (2016) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
7
Favori
12.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

patch ile beraber bir gelisme var mi optimizasyonda ?
  • bellerephone kullanıcısına yanıt
    Ben neogaften takip ediyorum,oyun hala özürlü,1070,1080le 60 fps zor alıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellerephone

oyuna sahip olan arkadaslar,

patch ile beraber bir gelisme var mi optimizasyonda ?

Bu oyunun optimizasyon sorunu ne seviye de bilgim yok fakat, Mafia 3 veya Batman kadar rezaletse, paketlerle falan düzelmez boşuna beklemeyin.

• __

Başlığı çıktı olarak güncelliyorum.
  • Oyunun optimizasyonı ile ilgili pek olumlu yorumlar yok.Bir kaç makale mevcut.Steam yorumlarında da kullanıcılar sıkça bahsetmişler.

İddia: Dishonored 2’nin PC Versiyonu Tam Bir Keşmekeşhttp://oyungezer.com.tr/haber/46823-iddia-dishonored-2-nin-pc-versiyonu-tam-bir-kesmekes
    http://store.steampowered.com/app/403640/#app_reviews_hash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 29 Kasım 2016; 11:0:2 >

• Oyunu 1.5 saat kadar oynadım,bu 1.5 saatlik sürede oyunu beğendiğimi söyleyebilirim,oyunun girişi çok iyi olmuş,grafiklerde gözle görülür bir gelişim söz konusu,Corvoya uyan çok iyi bir ses eklenmiş,çevre güzel tasarlanmış.Herkesin çok merak ettiği performans ise o kadar da kötü değil bence,ben GTX 980M de oynuyorum oyunu ve Yüksekte 40-60 arası FPS aldım ama ara ara takılmalar oluyor menu de yani anlayacağınız performans çok kötü değil ama iyi de değil.
  • oyun yilin oyunu secildi ancak, forumda konu itibariyle hic ragmet gormemesi cok ilginc gercekten.
  • ilk oyunu oynama fırsatı bulamamıştım, ps store da indirime girince ikinci oyunu aldım bakalım kısa zamanda ilk oyunu pc üzerinden oynayıp sonrasında da buna el atmayı planlıyorum.
  • quote:

oyun yilin oyunu secildi ancak, forumda konu itibariyle hic ragmet gormemesi cok ilginc gercekten.

Kimsede oyuna bu kadar fazla para verecek durum yok çünkü.
  • quote:

oyun yilin oyunu secildi ancak, forumda konu itibariyle hic ragmet gormemesi cok ilginc gercekten.

Performans sorunlarından dolayı,yoksa oyun gerçekten hakkediyor yılın oyunu olmayı,ilk oyunun üstüne çıkmayı başarmış.
  • bu oyunu en ucuz nereden temin edebiliriz.

steam key tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bellerephone -- 10 Aralık 2016; 19:43:54 >
  • en uygun g2a da kardeş bende burdan aldım 119tl steam key alıp aktif edebilirsin sıkıntı çıkmadı.
    sayfanın aşağısında en uygun olan 119tl olanı al satıcı puanına bakmayı unutma problem çıkmaması için.
    https://www.g2a.com/dishonored-2-steam-cd-key-preorder-global.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirhünel1982 -- 11 Aralık 2016; 21:15:47 >
  • Oyun efsane ötesi ama 50 lira ve altına inene kadar almayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 11 Aralık 2016; 23:56:05 >
  • Performans ne alemde acaba?
  • Oyun hiç ilgi görmedi galiba konu çok altlarda kalmış. İyi bir fiyata bulursam alacağım ama performans ne alemde beyler halloldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 22 Ocak 2017; 22:8:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

Oyun hiç ilgi görmedi galiba konu çok altlarda kalmış. İyi bir fiyata bulursam alacağım ama performans ne alemde beyler halloldu mu?

Oyunun ilgi görmemesi Denovo'dan kaynaklanıyor..
  • oyunun orijinal kutulu versiyonu 120 tl.ye düşmüş
  • Türkçe yaması çıktığı gibi alıcam oyunu ama evet ilgi görmemesinin büyük bir sebebi korsanın olmaması.
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde yamanın çıkmasını bekliyorum bende. O zamana kadar fiyatı da makul seviyelere gelir inşallah.
  • dishonoreddan gol haberi var sandık yapmayın çocuklar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.