Şimdi Ara

Dishonored 2 (2016) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
7
Favori
12.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bethesda update yolda demiş ama reddit'de bazı kullanıcıların buldukları sonuçlar pek update ile düzelmeyecek gibi. Bu kadar beklediğim bir oyunda böyle olması gerçekten üzdü beni eğer düzelmezse mecbur PS4'de alacağız.
  • Sen gül gibi Unreal'ı bırakıp o rezil oyun motorunuza geçersen böyle olur. Çıkarttıkları her oyun optimize özürlü bir firma hala ders almıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modena07 -- 14 Kasım 2016; 14:47:42 >
  • Arkadaşlar oyun muazzam, harikulade olmuş. İlk oyunu ek paketleriyle birlikte defalarca kez, sanki ilk kez oynuyormuş gibi sevmiştim. 2. oyunda da bozmadılar bu mükemmelliği, helal olsun.

Arkadaşlar oyunda zaman yolculuğu yapabildiğimiz bir cihaz var, yaratıcılığın dibine vurmuş Arkane Studio. Ayrıca cihazın bir apartı açılıyor, nereye tutarsak geçmiş ve gelecek halini aynı anda görebiliyoruz. Kimin aklına geldiyse Einstein gibi beyin var. Ayrıca Daud Reyis'i oyunda görmek isterdim, umarım ek paketlerde filan fırsat verirler. Delillah'ı The Bigmore Witches'ta duman etmiştik, belki Emily affedebilir bizim mangal yürekli assassin'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E87629FD5 -- 15 Kasım 2016; 20:29:49 >
  • Bunuda halletmişler ya ne çabuk ama Denuvo değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Bunuda halletmişler ya ne çabuk ama Denuvo değil miydi?

varmı gerçekten öyle bi şey. Olsun çünkü lütfen
  • Oyun kırıldıysa iyi olur çünkü fiyatı düşer.Bethesda oyunculara hiç acımıyor.Uçuk fiyatlardan oyunu satışa sürüyor. Kırıldıysa sevinirim.
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Doom ve eso bethesda oyunu değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda 2 karakter seçilebiliyor ya. Bu karakterlerin her ikisininde senaryosu ve oynadığımız bölümleri farklı mı oluyor yoksa senaryo ve bölümler aynı sadece karakter mi farklı oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayan yok mu bunu update nasıl?
  • Rietveld kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynamadım ama senaryo yine aynı diye biliyorum. Bazı küçük değişiklikler vardır herhalde, diyaloglar vs. Ayrıca karakterlerin özel güçleri de birbirinden farklı.
  • İkiside Beth'in dağıtımcısı olduğu oyunlar.

Eto bitmişciler gelmiş, sen oynama zaten.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Çıkmadı halen, virüs indirmeyin cracklendi diye.
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Ben indirmedim zaten. Unlocked yazıyor ama ne demek bilemedim.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Steam'e yüklenmiş cracksiz hali. Cracklenen oyunlar için /r/crackwatch'u takip edebilirsiniz.
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Dağıtımcı ile yapımcı arasında fark var.

Dishonored = Arkane Studios - Dağıtım = Bethesda Softworks
    Doom = ID Software - Dağıtım = Bethesda Softworks
    The Elder Scrolls Online = Zenimax Online Studios - Dağıtım = Bethesda Softworks
    Fallout: New Vegas = Obsidian Entertainment - Dağıtım = Bethesda Softworks
    Fallout 4 = Bethesda Game Studios - Dağıtım Bethesda Softworks

Kalın yazılan zaten belli, ikisi arasında fark var. Misal Rockstar Games GTA V yapmadı o dağıtım, asıl oyunu yapan Rockstar North'dur.
  • Forumda orjinal oynayan kalmamış artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Forumda orjinal oynayan kalmamış artık

Oyun fiyatlarını göz önüne alırsak bence normal bir durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimizasyon ne durumda
  • yeni patch ile optimizasyon anlaminda bir gelisme var mi arkadaslar ?

ona gore alacagiz.
  • Hakkaten yav oyundan ne alemde acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.