Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılın oyunu adayım (videolardan izlediğim kadarıyla) Bu oyunu da oynadıktan sonra PC'yi kaldıracağım, kendimi derslere adayacağım Merakla bekliyoruz . . .
  • Merakla bekliyorum, özellikle stealth oynanışını..
  • Dishonored'ın Oynanış Süresi Belli Oldu
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık

Arkane Studios'un geliştirdiği ve çoğu otorite tarafından "en çok beklenen" oyunlarından biri olarak gösterilen Dishonored için oynanış süresi açıklandı.

Stüdyonun bölüm tasarımcısı Dan Todd'un oyunun forumlarında verdiği bilgilerde kendisinin 22 saatte oyunu bitirdiğini belirtti. Ayrıca buna ek olarak tabii ki bütün bölümlerin nasıl geçileceğini bildiğini ve her yeri tam olarak araştırmadığı için böyle bir sürenin ortaya çıktığını, diğer oyuncular için bu sürenin bir miktar daha uzayacağının da altını çizdi.

Kaynak:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoredin_Oynanis_Suresi_Belli_Oldu-31652.htm

• Dishonored'ın İnteraktif Videosu Yayınlandı

Bu ayın merakla beklenen projelerinden Dishonored, 12 Ekim itibariyle PC, PS3 ve X360 kullanıcılarının karşısına çıkacak. Çıkış öncesi tanıtımları hızlandıran Bethesda ekibi, oyun için bir de interaktif video yayınladı.

Yayınlanan interaktif videoya oyunun ilk bölümlerinden birisi eşlik ediyor. Bu videoda karakterimizle nasıl bir yol izleyeceğimizi seçmek, video esnasında çıkan linkler aracılığıyla bize bırakılıyor. Seçtiğimiz yollar sonrasında ise karşımıza farklı farklı sonlar çıkıyor.

Oyunun interaktif oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz;

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoredin_interaktif_Videosu_Yayinlandi-31719.htm

• Dishonored, Boss Mücadelelerinden Uzak Duracak

Deus Ex: Human Revolution geçtiğimiz yılın en başarılı oyunlarından birisi olarak hafızalara kazındı. Ancak oyunun kurgusal yönden eleştirildiği önemli bir nokta vardı. Tüm oyun boyunca gizlilik unsurları üzerine yürüyen ve bir gölge gibi hareket eden oyuncunun karşısına pat diye iri yarı, zırhlı bir boss çıkararak hem oyunun ilerleyiş kurgusunu parçalamış hem de oyuncuyu zoraki bir mücadeleye sokmuştu. Hatta hatırlayanlarınız olacaktır, oyunun tasarımcısı Francois Lapikas belli ki zorlama olan bu eklenti için üzgün olduğunu belirtmişti. Bu anda aklımıza şu soru geliyor: "Her oyunda illaki boss mücadeleleri yer etmeli mi?"

Dishonored'ın yapımcısı Arkane Studios'a göre bu sorunun cevabı hayır. Oynanış yapısı itibariyle Deus Ex: Human Revolution'la büyük benzerlik gösteren Dishonored tıpkı başarılı bilimkurgu oyunu gibi oyuncuya hedefe ulaşması için pek çok farklı yön ve gizlilik ile aksiyon arasında seçme şansı sunacak. Ancak Deus Ex gibi, boss mücadeleleri içermeyecek:

"Bizce boss mücadeleleri Dishonored için gereksiz. Boss mücadeleleri için belki de geleneksel bir alışkanlık demek daha doğru olur. Bilirsiniz işte, ortaya koca bir oğlan çıkar ve siz her tarafına ateş edip zayıf noktasını bulursunuz ve bu zayıf noktaya 3 kere vurunca iş biter."

Önümüzdeki hafta çıkışını gerçekleştirecek olan Dishonored bakalım hayal kırıklığı mı olacak yoksa başarılı bir oyun mu?

Kaynak:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonored_Boss_Mucadelelerinden_Uzak_Duracak-31749.htm

• www.youtube.com/watch?v=tZCA6DvtCkY

gameplay video

• Umarım opti. iyi olur ve sistem gereksinimleri uçuk olmaz.
  • İlk inceleme notu 9.5, CVG vermiş. Tabi diğerleri gelmeden birşey demek istemiyorum bakalım yakında gelir puanlar.
  • sanatsal üslup açısından tamamen bioshock'u andırıyor bana
  • müzik süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

sanatsal üslup açısından tamamen bioshock'u andırıyor bana

Bioshock'ta çok kaliteli oyundur benzesin daha iyi aslında. Lakin ben hiç benzetmiyorum bam başka evrenler gibi geliyor bana. Gerçekten başkaları da Bioshock'a benzetiyor atmosferi yabancı forumlarda filan ben benzetemiyorum çok farklı bir sanat tasarımı var oyunun.

Edit:

IGN 9.2 vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 8 Ekim 2012; 7:42:27 >
  • ne zaman çıkıyor bu oyun?
  • Oyun yarın Kuzey Amerika'da, cuma günü ise Avrupa'da resmi çıkışını yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

sanatsal üslup açısından tamamen bioshock'u andırıyor bana

Bioshock'ta çok kaliteli oyundur benzesin daha iyi aslında. Lakin ben hiç benzetmiyorum bam başka evrenler gibi geliyor bana. Gerçekten başkaları da Bioshock'a benzetiyor atmosferi yabancı forumlarda filan ben benzetemiyorum çok farklı bir sanat tasarımı var oyunun.

Edit:

IGN 9.2 vermiş.

bioshock u ilk oynarken duyulan heyecanın aynısını veriyor bana da oyun. mesela o şırıngayı ilk kola basış ve bio özellik kazanmamızın verdiği heyecan, bu oyunda da farklı büyüler olması benzerliği olabilir diye düşünmekteyim.

• quote:

Edit:

IGN 9.2 vermiş.

9.2 İYİ BİR PUAN
    Bioshock güzel oyundu 2 oyununu da zevkle bitirdim 3'üncüsünü istek listemde bekliyorum.
    İkisi farklı türde oyunlar sırf grafikler ve atmosfer andırıyor yoksa ayrı türden oyunlar...
    piyasada splinter cell dışında gizliliğin hakkını veren doğru düzgün oyun yoktu bu boşluğu dolduracaktır.
    Hitman derseniz ilk çıktığından beri bir türlü ısınamadım hitman'e...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 8 Ekim 2012; 10:00:41 >
  • quote:

quote:

Edit:

IGN 9.2 vermiş.

9.2 İYİ BİR PUAN
    Bioshock güzel oyundu 2 oyununu da zevkle bitirdim 3'üncüsünü istek listemde bekliyorum.
    İkisi farklı türde oyunlar sırf grafikler ve atmosfer andırıyor yoksa ayrı türden oyunlar...
    piyasada splinter cell dışında gizliliğin hakkını veren doğru düzgün oyun yoktu bu boşluğu dolduracaktır.
    Hitman derseniz ilk çıktığından beri bir türlü ısınamadım hitman'e...

Olmaz olur mu deus ex human revolution gibi bir sahaser var piyasada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• deus ex human revolution oynamadım ve videolarını izlediğimde ilgimi çekmemişti acaba çok şey mi kaçırdım bilmiyorum
  • Çok iyi puanlar alıyor oyun,Borderlands 2 veya Dishonored GOTY olacak gibi.
  • Güzel yorumlar ve puanlar alıyor ama asıl oyun çıkınca belli olur herşey. Oyun sitelerine pek de güven olmuyor biraz şişirebiliyorlar.
    Gamespot hiç bir eksik yön belirtmeden 9.0 vermiş, ki ilk defa eksisiz bir oyun açıklaması gördüm o sitede.
    Tekrar edilebilirliği çok yüksek diyorlar ama oyunun süresini söyleyen bir site yok, gerçi çok kısa olsa bahsedirlerdi.

Şehir dizayn olarak Half Life 2 yi andırıyor ve baya normal aslında. Half life 2nin baş bölüm tasarımcısı HL3ün geleceği yok diye sıkılıp geçmiş Arkane Studios'a şehir dizaynı ona aitmiş çoğunlukla.

@svstrgmr
    Deus EX HR yi mutlaka oyna, geçen senenin en iyi oyunlarından. Koca oyunu kimseyi öldürmeden(bosslar dışında) bitirebilirsin. Hatta bunun için ödüllendiriliyoruz bile :=)
  • Ing den 9.2 almış. Assassins creed alacaktım ama fikrimi değiştirdim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.