Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SS geldiğine göre oyun çıktı demek akşam bir yumulayım şu oyuna
  • Oyun dün akşam Steam'den ön yüklemeye açılmıştı. Oyunu Steam'den satın alanlar bugün oynayabiliyor.
    Haa, ben illegal takılacağım diyenler için ise henüz bir şey yok.
  • Bu oyunun bukadar yuksek puanlar alacagini hic ama hic sanmiyordum. Cikinca alinacaklar listeme ekledim.
  • 2 buçuk saattir oynuyorum oyunu, 10/10 arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Oyun dün akşam Steam'den ön yüklemeye açılmıştı. Oyunu Steam'den satın alanlar bugün oynayabiliyor.

No-steam şeklinde de oynanıyor oyun.

Kısaca hayırlı olsun diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Oyun dün akşam Steam'den ön yüklemeye açılmıştı. Oyunu Steam'den satın alanlar bugün oynayabiliyor.

No-steam şeklinde de oynanıyor oyun.

Kısaca hayırlı olsun diyelim.

no-steam derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

2 buçuk saattir oynuyorum oyunu, 10/10 arkadaşlar.

steam'den mi aldın dostum ?
  • Dishonored'ın Yeni Güçlerini Yakından Tanıyalım
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık

Dishonored'ın inceleme skorları göz kamaştırıyor ve yapımın çıkışına az bir süre kala Bethesda, potansiyeli oldukça yüksek olan yapım için yeni tanıtım videoları yayınlamaya başladı bile.

Oyundaki onlarca güçten iki tanesi yeni videolarda daha yakından tanıtılıyor. Devouring Swarm ile, bir fare sürüsü çağırıp düşmanlarınızı yemelerini sağlayabilirken Wind Blast ile rüzgarın kontrolünü ele geçiriyorsunuz. Tamamen doğaçlamanıza bağlı olarak birçok kullanıma ve kombinasyona sahip olan bu güçler ile çok yaratıcı öldürmeler ve ilerleyişler sağlayabilmeniz mümkün.

Dishonored, bugün Amerika çıkışını gerçekleştirdi, 3 gün sonra yani 12 Ekim'de Avrupa'da olacak.

[bscfp=4723]
    [bscfp=4724]

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoredin_Yeni_Guclerini_Yakindan_Taniyalim-31791.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

quote:

Evet Steam'dan aldım ama aslen bize 12'sinde açılıyor oyun ben Steam'ı kandırarak oynamaya başladım.

Üste Edit: BSC ''oyundaki onlarca güçten iki tanesi'' yazmış haberinde lakin oyunda toplam 6 tane güç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 9 Ekim 2012; 12:21:30 >

• steam'i kandırmayı biraz açar mısın dostum :) tarihi ileri alarak mı yapıyorsun ? öyle denedim olmadı çünkü bende
  • quote:

quote:

quote:

Evet Steam'dan aldım ama aslen bize 12'sinde açılıyor oyun ben Steam'ı kandırarak oynamaya başladım.

Üste Edit: BSC ''oyundaki onlarca güçten iki tanesi'' yazmış haberinde lakin oyunda toplam 6 tane güç var.

oyun çok fazla dialog içeriyor mu yoksa full aksiyon mu, yani ona göre potansiyel bir tr yama bekliycem?

• Optimizasyon çok iyi gerçekten HD 6790 ile yüksek ayarlarda oynayabiliyorum.
  • quote:

steam'i kandırmayı biraz açar mısın dostum :) tarihi ileri alarak mı yapıyorsun ? öyle denedim olmadı çünkü bende

farklı IP numarası ile girip satın alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

steam'i kandırmayı biraz açar mısın dostum :) tarihi ileri alarak mı yapıyorsun ? öyle denedim olmadı çünkü bende

farklı IP numarası ile girip satın alabilirsin

eyvallah hocam deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

oyun çok fazla dialog içeriyor mu yoksa full aksiyon mu, yani ona göre potansiyel bir tr yama bekliycem?

İkisi de değil. Nasıl desem RPG olmadığı için çok fazla dialog yok tabiki ama full aksiyonda değil orta seviye İngilizce ana senaryoya hakim olmak için yeter heralde. Ama yok ben sağda solda her kitabı okuyacam yan hikayelerin suyunu çıkartıcam filan diyorsan iyi bir İngilizce veya TR yama şart. Ana senaryoya bağlı gidebildiğiniz gibi yan taraflarda da baya içeriği var oyunun.
  • An itibariyle malum olay gerçekleştiğine göre artık başlığa ÇIKTI yazmanın zamanı gelmiştir.
  • quote:

İlk SSleri paylaşayım oyunun ne kadar güzel olduğundan bahsetmeme gerek yok heralde.

Dishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana Başlık
    Dishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana Başlık

Optimizasyon enfes olmuş. Oynanışta çok akıcı FPS mekanikleri ara menüler hiç hız kesmiyor.

Hocam AA kapalımı acaba ss lerde köşeler çok keskin sanki AA hiç yokmuş gibi...

• bu ne ya grafikler iç açıcı değil ss lere bakılırsa
  • Bu grafiklerle oynanmaz, ne kadar iyi olursa olsun. Texture mod + kırıkların gitmesi lazım, o zaman çekilir seviyeye gelebilir.

FPS-optimazyon denmiş de yukarda, emülatörle çıkarsalar 100+ fps çalışır yahu neyini optimize edecek
  • @Ashez

Sonuna kadar katılıyorum sana dostum sene 2012 32x32 texture bak...Berbat yaa..

Dishonored (2012) PC Ana Başlık
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.