Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kaplamalar kötü değil firmanın seçimi bu şekilde. oyunda kaplamalar artworklerdeki gibi boyama tarzı ve fırça darbeleri tarzında kaplamalar. cellshade oynayan bunuda oynar kötülüğünden değil yani tarzı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 9 Ekim 2012; 21:01:43 >
  • Grafikler yağlı boya sitilinde yapılmış çokta takmamak lazım, grafikleri yüzünden oynanmaz diyen varsa zaten oynamasın bu oyunu
  • Güzel oyun diye de göz bozacak halimiz yok. Kabul edilir seviyeye getirilirse oynar herkes.
    Cell shade falan bunları geçelim, çamur-balçık-pixel karışımı dokular resmen
  • Kötü grafik göz bozuyormuş, bunlarıda gördük ya
  • Grafik ön planda olsa minecraft bu kadar tutulmazdı, oyun zevklimi önce ona bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

beyler kaplamalar kötü değil firmanın seçimi bu şekilde. oyunda kaplamalar artworklerdeki gibi boyama tarzı ve fırça darbeleri tarzında kaplamalar. cellshade oynayan bunuda oynar kötülüğünden değil yani tarzı bu.
    Evet, ama bazıları maalesef bunu anlamayıp bu grafiklere laf atıyor. Oyunlarda grafik deyince sadece gerçekçi grafiğe aklınız erebiliyorsa lütfen susun ve kendinizi rezil etmeyin. Sizi ancak Crysis gibi oyunlar paklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

beyler kaplamalar kötü değil firmanın seçimi bu şekilde. oyunda kaplamalar artworklerdeki gibi boyama tarzı ve fırça darbeleri tarzında kaplamalar. cellshade oynayan bunuda oynar kötülüğünden değil yani tarzı bu.

borderlands 2 nin grafikleri cell-shade ama bu kadar kötü değil açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashez -- 9 Ekim 2012; 21:13:45 >
  • Wiedźmin hocam konsolda oyna gitsin, pc bölümünde 10 senelik derme çatma grafikler garipseniyor ister istemez.
    Göz bozma olayını ciddi aldıysan tabi bilemicem ama beyni yorduğu kesin. Bir yanda 2560x1440 dev gibi monitörler, bir yanda 1024x1024 dokularla 64x64 dokuların iç içe geçtiği bulamaç gibi konsol portları. Eskiden küçük ekranlarımızda, tamamı çamurdan ibaret oyunlarımızı oynardık, bir uyumu vardı en azından Mevcut durum daha yorucu.
  • Ben oyun inse de oynasam diye kuduruyorum, bazıları burun kıvırıyor.

Bakış açısı işte...
  • bu arada oyun çıkmış arkadaşlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Wiedźmin hocam konsolda oyna gitsin, pc bölümünde 10 senelik derme çatma grafikler garipseniyor ister istemez.
    Göz bozma olayını ciddi aldıysan tabi bilemicem ama beyni yorduğu kesin. Bir yanda 2560x1440 dev gibi monitörler, bir yanda 1024x1024 dokularla 64x64 dokuların iç içe geçtiği bulamaç gibi konsol portları. Eskiden küçük ekranlarımızda, tamamı çamurdan ibaret oyunlarımızı oynardık, bir uyumu vardı en azından Mevcut durum daha yorucu.

Hayır bende pc de oynayacam oyunu ama grafikler yüzünden goty olma potansiyeli olan oyuna oynanmaz denilmesini garipsedim, gameplay videolarında da belliydi zaten grafikleririn iyi olmadığı şimdi neden tü kaka deniyor anlamadım adamlar frostbitela yapıyoruz über grafik verecez de demediler. İlk konsol portu oyun da değil ki bu adamlar grafiklere kasmamışlar belli(teknik kısmına yani, yoksa sanatsal olarak çok başarılı olduğu söyleniyor), hikayeyi anlatmaya yetecek bir stilde grafik yapısı koymuşlar bence yeterli, hala 10 sene önceki Rpg oyunlarını oynarım benim için sıkıntı değil açıkçası..

• Sene 2012 hatta neredeyse 2013 ama hala sadece grafikle oyun değerlendirenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

bu arada oyun çıkmış arkadaşlar:)
    Gerçi ben çıktığını daha önce yazmıştım ama bunu bir daha yazmaya gerek yoktu. Görmediyseniz lütfen biraz dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ben oyun inse de oynasam diye kuduruyorum, bazıları burun kıvırıyor.

Bakış açısı işte...

Aynen.

Açıkcası grafikler çoğu oyunda olduğu gibi bu oyunda da zerre kadar umrumda değil, hikaye ve oynanış beni benden alsın bana yeter.

Bu hızda devam ederse sabaha oyunda olurum.
  • beklediğim şey geldi sonunda
  • Herkes takmış grafiklere
    Artık oyunlarda grafikten başka birşey aranmıyor sanırım ?
    Oynanışı yeter oyunun
  • Şerefsiz güzel çıktı
  • Yaa grafiğe takan var takmayan var ben grafiği iyi olan oyun oynamayı tercih ediyorum mesela,bunda ne var.oyunu kimsenin kötülediği yok oynanış,hikaye,aksiyon ve ilerleyiş güzelse bende oynarım ama grafiğe de çok önem veriyorum herkesin bakış açısı işte saygı duymak lazım... Ama önerilen sistem gereksinimleri hemen hemen herkeste yok bu kadar sistem istiyorsa grafiklerde de beklentiye giriyor insan ister istemez...

Recommended:
    Processor: 2.4 GHz quad core or better (enhanced for multi-core processors)
    Memory: 4 GB system RAM
    Hard Disk Space: 9 GB
    Video Card: DirectX 9 compatible with 768 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
    Sound: Windows compatible sound card

Şimdi grafikleri kötü olan bi oyun,ne için quad core 2.4ghz b işlemci ve 4gb ram ister...Hatta şöyle değiştireyim konsoldan port olan bi oyun için neden bu kadar yüksek sistem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 9 Ekim 2012; 22:29:23 >

• Ben de grafiğe önem veririm de bu oyun resmen "çok güzel"

Buram buram "çok güzel" yahu bırakın grafiği şu oyunda. Kaldı ki efektler olsun atmosfer olsun dönemin çizimleri vs. çok iyi yapmışlar. Kaplama falan takmayın bu kadar. Metro Last Light'a az kaldı, grafiğe doyarsınız o oyunda. Bu oyunun olayı farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Ekim 2012; 22:47:09 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.