Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk başladığımda yapılan övgüler biraz abartı olmuş sanki dedim ama ilerledikçe az bile övmüşler şeklinde düşüncem değişti, harika bir distopya, harika bir oyun olmuş, herkese farklı oyunları anımsatmış, ben de ise Half-Life 2 atmosferinde geçen bir Thief serisi oynuyormuşum hissi uyandırdı.

Bir birinin benzeri vur-kır-parçala şeklinde düz bir ilerleyişe sahip olan ve FPS türünü tekdüze bir hale sokan oyunların arasında pırlanta gibi parlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 10 Ekim 2012; 5:18:09 >
  • Oyunun grafıklerı, atmosferı half lıfe bırazda bıoschock'u anımsattı. Bu arada oyunun renklerı bıraz soluk. Yıllar once sanırım fıfa ıcın enb dırectx9 ındırmıstım. Neredeyse dırectx9'la calısan butun oyunların(klasorun) ıcıne atıyorum. Renkler daha bır canlı, guzel gozukuyor. Bu oyunda da ıse yaradı. Sadece oyun calısıyor mu ve save edıyormu dıye baktım. Bır 10dk oynadım. Bekledıgıme degmıs gıbı..

not: Yenı bır serımı doguyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 10 Ekim 2012; 5:46:56 >
  • Arkadaşlar benim sistemim artık eskimeye başladı AA açsam oynuyorum ama anlık FPS düşüşleri oluyor tam akıcı oynayabilmek için kapadım AA'yı oyunla alakalı bir durum yok sistemim yetmiyor artık. Hem hiç gözüme de çarpmıyor.

Grafiklere takılanlar var. Benim sevindiğim şey hep artworkler görüpte oyunun içi niye bunlar gibi değil diye üzülürdüm bu oyun istediğimi karşıladı. Adamlar ne çizmişse oyunda sanki konsept çizimleri hayata geçirmişler bir Dünya ruh vermişler. Çok bomba birşey çok. Öyle boş boş dizaynlar yok adım adım tasarlamışlar.

Hala bu sanatsal tasarımı hiçe sayıp nasıl grafikler var öyle böyle diyorsunuz anlamıyorum. Ulan zaten korsan kullanıyorsun boş boş yorum atma bari.

@ANDREI

Bu oyun öldür öldür öldür değil. Hedefler dahil hiç kimseyi öldürmeden oyunu tamamlayabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 10 Ekim 2012; 6:59:28 >

• Bana grafikleri kötü gelmedi, hatta bariz başarılı buldum..müthiş bir atmosfer var oyunda, ışıklandırma ve mimari dizayn üst düzeyde bu oyun efsaneler arasına girer, ikincisi, üçüncüsü de yapılır..demedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Çok çok büyük umutlarım olmasa da, merakla beklediğim oyunlardandır

Kimseyi öldürmeden bitirebiliyoruz oyunu, ana hedefler dahil ki en çok şaşırdığım nokta bu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 10 Ekim 2012; 9:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adu1905

Beyler bu oyunu ps3 e nerden alabilirim. Orjinal ? Çıktı demişssiniz ancak ben türkiyede göremedim hiç bi magazada ?

Sadece amerikada çıktı. Avrupada cuma çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

İlk başladığımda yapılan övgüler biraz abartı olmuş sanki dedim ama ilerledikçe az bile övmüşler şeklinde düşüncem değişti, harika bir distopya, harika bir oyun olmuş, herkese farklı oyunları anımsatmış, ben de ise Half-Life 2 atmosferinde geçen bir Thief serisi oynuyormuşum hissi uyandırdı.

Bir birinin benzeri vur-kır-parçala şeklinde düz bir ilerleyişe sahip olan ve FPS türünü tekdüze bir hale sokan oyunların arasında pırlanta gibi parlıyor.

Aynen Thief'i de çok fazla anımsatıyor ben de söyleyecektim.

Oyunun çizimleri aşırı derecede Bioshock kalitesinde, atmosferi ise Thief olmuş. Bir oyunun başka oyunlardan bir şeyler almasını ben kötü karşılarım normalde ama bu oyun onların yanında kendi havasını da eklemiş çok güzel olmuş.

Böyle bazı şeylerden esinlenirken keşke her oyun böyle kaliteli olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: nettlethrone

Dishonored kelimesinin Türkçe karşılığı Makzuf muş. Bugünde 1 şey öğrendik ve günü boşa geçirmemiş olduk.

Dostum kopardın beni sabah sabah.

Bu arada makzuf ne demekmiş onu da açıkla da bizde birşeyler öğrenelim. :)))
  • Şerefsizim goty
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweredbygkn

quote:

Orijinalden alıntı: nettlethrone

Dishonored kelimesinin Türkçe karşılığı Makzuf muş. Bugünde 1 şey öğrendik ve günü boşa geçirmemiş olduk.

Dostum kopardın beni sabah sabah.

Bu arada makzuf ne demekmiş onu da açıkla da bizde birşeyler öğrenelim. :)))

Oyunçeviri.com da gördüm makzuf Osmanlıca bir kelime anlamı oyunun konusuyla ilgili
    üzerine iftira atılan hayatı ters düz olan gibi birşeydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kaliteli ve güzel bir oyun olmuş, hikayesi olsun oynanışı olsun. GOTY olurmu bilemem ama çok ses getirecektir bu oyun.
  • oynanış süresi kaç saat?
  • herkese bi oyunu anımsatmış bana da
    senaryosu bakımından, koruması olduğumuz kadının ölümü bizim üstümüze atıldı diye ve tabi başlangıç sahneleri zindanda geçtiği için fazlasıyla witcher 2'yi
    hatırlattı.
  • Arkadaşlarbu sistem kaldırımı oyunu ona göre indircegim.

işlmeci i3 2.40 GHZ M370

3 gb ddr3 ram

1 gb hd545v

sistemim kaldırırmı çogu yerde 4 gb ram yazıyor ama bana saçma geldi.İndirenlerin yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erör

quote:

Orijinalden alıntı: adu1905

Beyler bu oyunu ps3 e nerden alabilirim. Orjinal ? Çıktı demişssiniz ancak ben türkiyede göremedim hiç bi magazada ?

Sadece amerikada çıktı. Avrupada cuma çıkacak.

teşekkürler bilgi için.PEki cuma günü nerden alabilirim ? Yani hemen bizim piyasaya düşermi. Yoksa beklemek mi gerekicek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Oyunun grafıklerı, atmosferı half lıfe bırazda bıoschock'u anımsattı. Bu arada oyunun renklerı bıraz soluk. Yıllar once sanırım fıfa ıcın enb dırectx9 ındırmıstım. Neredeyse dırectx9'la calısan butun oyunların(klasorun) ıcıne atıyorum. Renkler daha bır canlı, guzel gozukuyor. Bu oyunda da ıse yaradı. Sadece oyun calısıyor mu ve save edıyormu dıye baktım. Bır 10dk oynadım. Bekledıgıme degmıs gıbı..

not: Yenı bır serımı doguyor

İndirdiğiniz yerden bana pm atın linki..
  • Bu oyunun kesin devam oyunları gelir
  • bence oyun şahane olmuş, Borderlands 2'den daha iyi.
  • Oyunda ne kadar çok okunacak şey var. Okumaktan adam akıllı ilerleyemiyorum bile. Ayrıca kasaların kombinasyonlarını nereden ve nasıl buluyoruz? İki tane kasa heba oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabaha oyunda olmayı bekliyordum ama bu gidişle 1 hafta sürer herhalde oyuna girmem.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.