Oyunda ne kadar çok okunacak şey var. Okumaktan adam akıllı ilerleyemiyorum bile. Ayrıca kasaların kombinasyonlarını nereden ve nasıl buluyoruz? İki tane kasa heba oldu.
Bazılarını birilerine yardım ederek kazanıyorsun, bazılarını da birilerine işkence ederek Bazıları sağda solda yazılı oluyor mesela ilk görevdeki lağımdaki kasanın şifresi
viski şişelerinin arkasında yazılı
Oynanış süreside uzunmuş bildiğim kadarı ile.
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
Oyunda ne kadar çok okunacak şey var. Okumaktan adam akıllı ilerleyemiyorum bile. Ayrıca kasaların kombinasyonlarını nereden ve nasıl buluyoruz? İki tane kasa heba oldu.
Bazılarını birilerine yardım ederek kazanıyorsun, bazılarını da birilerine işkence ederek Bazıları sağda solda yazılı oluyor mesela ilk görevdeki lağımdaki kasanın şifresi
viski şişelerinin arkasında yazılı
O notu görmeden önce viski şişesini kırmıştım. Bir daha da dönmedim. Bir de laboratuar olan binada var kasa, bir tane asker ve sevgilisi muhabbet ediyor. İkisini de öldürdüm acaba onlardan mı alacaktım şifreyi, ayrıca işkence olayı nasıl oluyor?
Zaten uzun süredir bekliyordum; oyun zevkini bildiğim bazı arkadaşların da yorumlarına bakacak olursak çıldırmamam için hiçbir sebep kalmamış. Thief'ler, Bioshock'lar, Half-Life'lar havalarda uçuşuyor. Fena heyecanlandım, öyle böyle değil.
Borderlands 2, Dark Souls ve Killzone 3'e bir süre ara vermem gerekecek.
Herhalde oyunu kırmayan bir grup kalmadı. Şuna baksanıza her grup kırmış oyunu resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
Zaten uzun süredir bekliyordum; oyun zevkini bildiğim bazı arkadaşların da yorumlarına bakacak olursak çıldırmamam için hiçbir sebep kalmamış. Thief'ler, Bioshock'lar, Half-Life'lar havalarda uçuşuyor. Fena heyecanlandım, öyle böyle değil.
Borderlands 2, Dark Souls ve Killzone 3'e bir süre ara vermem gerekecek.
Ben bu oyunu yeni gördüm. Harbiden değişik işler yapıyor bu bethesda mıdır nedir
quote:
Orijinalden alıntı: adu1905
Beyler bu oyunu ps3 e nerden alabilirim. Orjinal ? Çıktı demişssiniz ancak ben türkiyede göremedim hiç bi magazada ?
Oyun muhteşem olmuş cidden 2012 nin en iyi oyunu olabilir aralıksız 4 saat oynadım
merakla inmesini bekliyorum :)
yorumlar iyi yönde ucuzlasın alırım
şerefsiz sabahtan beri uğraştırıyo. bi part kalmıştı, % 99 da hata veriyo
sil baştan başlıcam
quote:
Orijinalden alıntı: viiiz
İlk başladığımda yapılan övgüler biraz abartı olmuş sanki dedim ama ilerledikçe az bile övmüşler şeklinde düşüncem değişti, harika bir distopya, harika bir oyun olmuş, herkese farklı oyunları anımsatmış, ben de ise Half-Life 2 atmosferinde geçen bir Thief serisi oynuyormuşum hissi uyandırdı.
Bir birinin benzeri vur-kır-parçala şeklinde düz bir ilerleyişe sahip olan ve FPS türünü tekdüze bir hale sokan oyunların arasında pırlanta gibi parlıyor.
Ekleme yapayım, daha başlarında sayılırım sonlarına doğru yukarıdaki görüşlerim değişmezse ki değişecek gibi değil oyunun sonunda jenerik akarken The Drunken Whaler isimli parçayı açıp bir dakikalık saygı duruşuna geçeceğim
Oyun fena değil.2 saat oynadım 10/7 veririm. Grafikler felaket bunu söylemeden geçemeyeceğim.
quote:
quote:
İlk başladığımda yapılan övgüler biraz abartı olmuş sanki dedim ama ilerledikçe az bile övmüşler şeklinde düşüncem değişti, harika bir distopya, harika bir oyun olmuş, herkese farklı oyunları anımsatmış, ben de ise Half-Life 2 atmosferinde geçen bir Thief serisi oynuyormuşum hissi uyandırdı.
Bir birinin benzeri vur-kır-parçala şeklinde düz bir ilerleyişe sahip olan ve FPS türünü tekdüze bir hale sokan oyunların arasında pırlanta gibi parlıyor.
Ekleme yapayım, daha başlarında sayılırım sonlarına doğru yukarıdaki görüşlerim değişmezse ki değişecek gibi değil oyunun sonunda jenerik akarken The Drunken Whaler isimli parçayı açıp bir dakikalık saygı duruşuna geçeceğim
3 gündür bu müziği dinliyorum, kitlendim resmen
Oyun nasıldır?Ona göre alayım 60 dolar vermeyelim boşu boşuna :)
Oyun open world mü?Kafamıza göre dolaşıp görev yapıyorsak iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: Never_Down
quote:
Beyler bu oyunu ps3 e nerden alabilirim. Orjinal ? Çıktı demişssiniz ancak ben türkiyede göremedim hiç bi magazada ?
7 gün bunun yurtdışından gelmesini bekliyene kadar. kendim alırım zaten. Sorduğum soru Türkiyeden nerden alabilirim. Yinede sagol hayırlı satışlar sana.
adamlarda nasıl kafa var hangi dünyada yaşıyor bunlar ya...hayal güçlerine hayran kaldım..oyun muhteşem ..bende grafiğe önem veririm hemde çok ama bu oyunda hiç farkına bile varmadım...parayı sonuna kadar hakkediyor..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Never_Down
quote: