Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Oyunda ne kadar çok okunacak şey var. Okumaktan adam akıllı ilerleyemiyorum bile. Ayrıca kasaların kombinasyonlarını nereden ve nasıl buluyoruz? İki tane kasa heba oldu.

Bazılarını birilerine yardım ederek kazanıyorsun, bazılarını da birilerine işkence ederek Bazıları sağda solda yazılı oluyor mesela ilk görevdeki lağımdaki kasanın şifresi
    viski şişelerinin arkasında yazılı
  • Oynanış süreside uzunmuş bildiğim kadarı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Oyunda ne kadar çok okunacak şey var. Okumaktan adam akıllı ilerleyemiyorum bile. Ayrıca kasaların kombinasyonlarını nereden ve nasıl buluyoruz? İki tane kasa heba oldu.

Bazılarını birilerine yardım ederek kazanıyorsun, bazılarını da birilerine işkence ederek Bazıları sağda solda yazılı oluyor mesela ilk görevdeki lağımdaki kasanın şifresi
    viski şişelerinin arkasında yazılı

O notu görmeden önce viski şişesini kırmıştım. Bir daha da dönmedim. Bir de laboratuar olan binada var kasa, bir tane asker ve sevgilisi muhabbet ediyor. İkisini de öldürdüm acaba onlardan mı alacaktım şifreyi, ayrıca işkence olayı nasıl oluyor?

• Zaten uzun süredir bekliyordum; oyun zevkini bildiğim bazı arkadaşların da yorumlarına bakacak olursak çıldırmamam için hiçbir sebep kalmamış. Thief'ler, Bioshock'lar, Half-Life'lar havalarda uçuşuyor. Fena heyecanlandım, öyle böyle değil.

Borderlands 2, Dark Souls ve Killzone 3'e bir süre ara vermem gerekecek.
  • Herhalde oyunu kırmayan bir grup kalmadı. Şuna baksanıza her grup kırmış oyunu resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Zaten uzun süredir bekliyordum; oyun zevkini bildiğim bazı arkadaşların da yorumlarına bakacak olursak çıldırmamam için hiçbir sebep kalmamış. Thief'ler, Bioshock'lar, Half-Life'lar havalarda uçuşuyor. Fena heyecanlandım, öyle böyle değil.

Borderlands 2, Dark Souls ve Killzone 3'e bir süre ara vermem gerekecek.

Ben bu oyunu yeni gördüm. Harbiden değişik işler yapıyor bu bethesda mıdır nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: adu1905

Beyler bu oyunu ps3 e nerden alabilirim. Orjinal ? Çıktı demişssiniz ancak ben türkiyede göremedim hiç bi magazada ?

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/dishonored-ps3-pal-plus-exclusive-dlc-hediyeli-64300080
    iyi günler burdan alabilirsiniz.
  • Oyun muhteşem olmuş cidden 2012 nin en iyi oyunu olabilir aralıksız 4 saat oynadım
  • merakla inmesini bekliyorum :)
  • yorumlar iyi yönde
    ucuzlasın alırım
  • şerefsiz sabahtan beri uğraştırıyo. bi part kalmıştı, % 99 da hata veriyo

sil baştan başlıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

İlk başladığımda yapılan övgüler biraz abartı olmuş sanki dedim ama ilerledikçe az bile övmüşler şeklinde düşüncem değişti, harika bir distopya, harika bir oyun olmuş, herkese farklı oyunları anımsatmış, ben de ise Half-Life 2 atmosferinde geçen bir Thief serisi oynuyormuşum hissi uyandırdı.

Bir birinin benzeri vur-kır-parçala şeklinde düz bir ilerleyişe sahip olan ve FPS türünü tekdüze bir hale sokan oyunların arasında pırlanta gibi parlıyor.

Ekleme yapayım, daha başlarında sayılırım sonlarına doğru yukarıdaki görüşlerim değişmezse ki değişecek gibi değil oyunun sonunda jenerik akarken The Drunken Whaler isimli parçayı açıp bir dakikalık saygı duruşuna geçeceğim

• Oyun fena değil.2 saat oynadım 10/7 veririm. Grafikler felaket bunu söylemeden geçemeyeceğim.
  • quote:

quote:

İlk başladığımda yapılan övgüler biraz abartı olmuş sanki dedim ama ilerledikçe az bile övmüşler şeklinde düşüncem değişti, harika bir distopya, harika bir oyun olmuş, herkese farklı oyunları anımsatmış, ben de ise Half-Life 2 atmosferinde geçen bir Thief serisi oynuyormuşum hissi uyandırdı.

Bir birinin benzeri vur-kır-parçala şeklinde düz bir ilerleyişe sahip olan ve FPS türünü tekdüze bir hale sokan oyunların arasında pırlanta gibi parlıyor.

Ekleme yapayım, daha başlarında sayılırım sonlarına doğru yukarıdaki görüşlerim değişmezse ki değişecek gibi değil oyunun sonunda jenerik akarken The Drunken Whaler isimli parçayı açıp bir dakikalık saygı duruşuna geçeceğim

3 gündür bu müziği dinliyorum, kitlendim resmen

• Oyun nasıldır?Ona göre alayım 60 dolar vermeyelim boşu boşuna :)

Oyun open world mü?Kafamıza göre dolaşıp görev yapıyorsak iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never_Down

quote:

Beyler bu oyunu ps3 e nerden alabilirim. Orjinal ? Çıktı demişssiniz ancak ben türkiyede göremedim hiç bi magazada ?

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/dishonored-ps3-pal-plus-exclusive-dlc-hediyeli-64300080

7 gün bunun yurtdışından gelmesini bekliyene kadar. kendim alırım zaten. Sorduğum soru Türkiyeden nerden alabilirim. Yinede sagol hayırlı satışlar sana.

• adamlarda nasıl kafa var hangi dünyada yaşıyor bunlar ya...hayal güçlerine hayran kaldım..oyun muhteşem ..bende grafiğe önem veririm hemde çok ama bu oyunda hiç farkına bile varmadım...parayı sonuna kadar hakkediyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Never_Down

quote:

7 gün bunun yurtdışından gelmesini bekliyene kadar. kendim alırım zaten. Sorduğum soru Türkiyeden nerden alabilirim. Yinede sagol hayırlı satışlar sana.

Kusura bakmayın. Yurtdışından getirilme kısmını görmemişim..

• oyunu muhteşem yapan seneryosu sanırım ingilizcem olmadığı için oyun bana tamamen The Darkness II gibi geliyor
  • girdim 10 dakika oynadım grafiklerden miğdem bulandı baş ağrısıyla kapattım oyunu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.