Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Very Hard da başladım oyuna şimdilik gayet kolay gidiyor, bir adamı öldürmek için çokça yol var bu hoşuma gitti.
  • Oynadıkça görüyorum ki oyun çok orijinal.

Çok güzel fikirleri birleştirip harmanlamışlar çok fazla varyasyon var. Ayrıca yan görevler vs. derken oyun çok uzuyor. Yan görev dediğim de öyle kıytırık değil hikayeye bağlı yan görevler genelde. Hem de sonunda ihtiyacımız olan şeyleri hediye eden yan görevler. Yani gerekli bir şey. 2 saattir 2. bölümü oynuyorum daha ilk göreve gitmeye fırsat bulamadım etrafı keşfedecem diye.

Fifa 13 almıştım o kadar tüh kaldı şimdilik kenarda. Dishonored bitene kadar beklesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Ekim 2012; 0:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

5 farklı ekran görüntüsü alıp bunları birleştirip güzel bir panoramik ekran görüntüsü elde ettim.

Dishonored (2012) PC Ana Başlık

Ekleme:Kısa ama güzel bir video, hafif spoiler içerir.

Güzelmiş harbiden. Canım çekti şimdi. Max payne 3 bitsin ilk fırsatta alıp oynamayı düşünüyorum.. Ayrıca müzik şahane. Dinledikçe dinleyesi geliyor insanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never_Down -- 11 Ekim 2012; 1:20:43 >

• Nvidia kullanıcılar inspector ile AA açılabiliyor malum...

Aşağıdaki ayarları ayarlayabilirsiniz.

http://whoisjimothy.com/public/dishonored_nspector.png

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2964837&page=3

• Hem oyun hemde soundtrack gercekten muazzam olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun işi hoşta çok kısa hemen bitti :D
  • arkadaşlar bu oyunun save olayı biraz saçma geldi mesela bi questi yapıyorum diyelim ilerledim baya questin ortasında işim cıktı kapatmak zorunda kaldım. tekrar açtığımda o questin ta başından başlıyoruz. çıkarken save yapmama rağmen baştan başlıyor. direk kaldığı yer neresiyse ordan devam etme olayı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

arkadaşlar bu oyunun save olayı biraz saçma geldi mesela bi questi yapıyorum diyelim ilerledim baya questin ortasında işim cıktı kapatmak zorunda kaldım. tekrar açtığımda o questin ta başından başlıyoruz. çıkarken save yapmama rağmen baştan başlıyor. direk kaldığı yer neresiyse ordan devam etme olayı yok mu?

create save demiyon mu genelde ilk baştaki değilde 2nci saveyi sec
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

quote:

arkadaşlar bu oyunun save olayı biraz saçma geldi mesela bi questi yapıyorum diyelim ilerledim baya questin ortasında işim cıktı kapatmak zorunda kaldım. tekrar açtığımda o questin ta başından başlıyoruz. çıkarken save yapmama rağmen baştan başlıyor. direk kaldığı yer neresiyse ordan devam etme olayı yok mu?

create save demiyon mu genelde ilk baştaki değilde 2nci saveyi sec

ya işte nasıl anlatayım. autosave olayı var zaten ama mesela bi görev var ilerliyorum diyelim bi anda oyundan çıkmam gerekti f5 basıyorum quick save yapıyor. işim garanti olsun diye esc basıyorum save'liyorum eski savenin üzerine yazıyor. herşey normal. ama sonra oyuna başlarken saati en güncel olanından başlasam bile son autosaveden alıyor oyunu. son kaydettiklerim hiç işlememiş oluyor.

• Güzel mekanlar gördükçe elimi PrtScn tuşundan çekemiyorum.

• quote:

dostum ilacın sorunlu. bende başta oyundan sanıyordum ama ilaçta sorun var. bütün gruplar tek tek fix çıkardı en sonunda reloaded fix halleti ben şu an sorunsuz oynuyorum dakika başı autosave alıyor oyun. son ilacı bul sorunun hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

quote:

dostum ilacın sorunlu. bende başta oyundan sanıyordum ama ilaçta sorun var. bütün gruplar tek tek fix çıkardı en sonunda reloaded fix halleti ben şu an sorunsuz oynuyorum dakika başı autosave alıyor oyun. son ilacı bul sorunun hallolur.

reloaded fix bende buldum ama şuana kadar oynadığım bölümleri bozar mı? oynayıp buraya kadar getirmişim silinmesin bide?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

quote:

reloaded fix bende buldum ama şuana kadar oynadığım bölümleri bozar mı? oynayıp buraya kadar getirmişim silinmesin bide?

Save gidiyor ama kurtarabiliyorsun. Şöyle ki önceki indirdiğin hangi sürümse klasörüne git local içerisinde olur muhtemelen programdata içerisinde malum fixin klasörü var oraya atıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Oyunda altyazı açmanın herhangi bir yolu var mı?
    Options - Audio bölümündeki Subtitles Mode ayarını All Speeches olarak değiştirin.

Teşekkürler hocam, Audio kısmına bakmak hiç aklıma gelmemişti, ilk defa bir oyunda altyazı seçeneğinin Audio kısmında olduğunu görüyorum.
    Sadece bu oyuna özgü bir şey değil bu. Kimi oyunda altyazı ayarı ses ayarları kısmında bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

oyunda haffide olsa stuttering mevcut skyrimdeki gibi window mod yapınca gidiyor ama ekrana oturtmak için .exe lazım

Ben bu sorunu nba2k13de de yaşıyorum tüm ayarlar sonda ama tam ekranda shuttering oluyor. Window modda en ufak takılma kalmıyor bunun neden olduğuna dair bi fikriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

oyunda haffide olsa stuttering mevcut skyrimdeki gibi window mod yapınca gidiyor ama ekrana oturtmak için .exe lazım

Ben bu sorunu nba2k13de de yaşıyorum tüm ayarlar sonda ama tam ekranda shuttering oluyor. Window modda en ufak takılma kalmıyor bunun neden olduğuna dair bi fikriniz varmı

port sorunu olması lazım , skyrim için güzel bir exe ayarlamışlardı window modda açtıktan sonra o şekilde tam ekrana oturtuluyordu oyun umarım bundada yaparlar
  • nba ve bu oyunda dediğiniz gibi bu sorunlar mevcut, umarım yamayla düzelir.
  • Grafik olarak kullandıkları yapı ile değişik bir atmosfer yaratmak istemişler. Pastel renk ve yağlı boya tarzı grafikler. Uzaktan hoş geliyor ama yakınlaşınca soluk ve bulanık bir havası var grafiklerin. Kapalı mekanlarda özellikle etkisini gösteriyor. BrockLyn dediği gibi miğde bulantısı olmasada hafif baş ağrısı ve rahatsızlık verdi bana. Bence de herşey grafik değil ama bu oyunda kullanılan tarza ısınamadım kısacası. Ortamın havasına ısınamayınca doğal olarak oyuna da bir türlü ısınamadım. O yüzden pas geçiyorum bu oyunu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunda altyazı açmanın herhangi bir yolu var mı?
    Options - Audio bölümündeki Subtitles Mode ayarını All Speeches olarak değiştirin.

Teşekkürler hocam, Audio kısmına bakmak hiç aklıma gelmemişti, ilk defa bir oyunda altyazı seçeneğinin Audio kısmında olduğunu görüyorum.
    Sadece bu oyuna özgü bir şey değil bu. Kimi oyunda altyazı ayarı ses ayarları kısmında bulunuyor.

Elbette sadece bu oyuna özgü değildir, ben ilk defa görüyorum onu demek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Valla torrent çalışır bizde, bugün indirip oynadım, şu an silah ve kılıç ile savaşıyorum ama özel güçler ilerki bölümlerde herhalde. O anı iple çekiyorum.

Oyunun grafikleri çoğu zaman yetersiz. Bu kadar ileri teknoloji ile hala bu seviyede grafikler yapılmamalı artık. Crytek nirvanaya ulaştı bazı şirketler aval aval bakıyo hala biraz iyi bir şey bu ama neyse

Oyunun oynanışı çok iyi, yeterli, gereksiz ses veya müzik koymamışlar, hatta müzik koymamışlar oynadığım kadarı ile.

ama bıçakla adam öldürmek çok zevkli hale getirilmiş. Alanlara hayırlı olsun güle güle sabahlasınlar

Valla torrent çalisir bizde

hala bu seviyede grafikler yapılmamalı artık

Pc pirate logic.Adamlar onuncu senesine kosan konsol icin oyun yapacak tabi ne grafigi ne aa si.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.