Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikler iyi bence nesini begenmediniz? Biraz daha oynayinca yazicam tekrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası grafiği o kadar takmadım ancak nedir ya bu oyun mantığı ne arkadaş sevemedim bi türlü yapacak bişey yok sağlık olsun bu oyunu da oynamayıvereyim
  • oyunun kurgusu baya iyi 10 üzerinden 8 alır benden
  • grafiği kafaya takanlar daha yeni yetmeler
    ahh eski seneler ne güzel wolfeinstein 3d vardı o zamanlar grafik ne demek bilmezdim
    arcade salonlarında azmı sabahladım bee
  • Siparişi verdim gelmesini yemin ediyorum kapılarda bekliyorum dört gözle.
  • Valla torrent çalışır bizde, bugün indirip oynadım, şu an silah ve kılıç ile savaşıyorum ama özel güçler ilerki bölümlerde herhalde. O anı iple çekiyorum.

Oyunun grafikleri çoğu zaman yetersiz. Bu kadar ileri teknoloji ile hala bu seviyede grafikler yapılmamalı artık. Crytek nirvanaya ulaştı bazı şirketler aval aval bakıyo hala biraz iyi bir şey bu ama neyse

Oyunun oynanışı çok iyi, yeterli, gereksiz ses veya müzik koymamışlar, hatta müzik koymamışlar oynadığım kadarı ile.

ama bıçakla adam öldürmek çok zevkli hale getirilmiş. Alanlara hayırlı olsun güle güle sabahlasınlar

• Oyunda altyazı açmanın herhangi bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Oyunda altyazı açmanın herhangi bir yolu var mı?
    Options - Audio bölümündeki Subtitles Mode ayarını All Speeches olarak değiştirin.
  • oyunda haffide olsa stuttering mevcut skyrimdeki gibi window mod yapınca gidiyor ama ekrana oturtmak için .exe lazım
  • ilk 15 dk yı oynadım, biraz dark messiah havası sezdim...başka böyle olan var mı?
  • MLAA mı iyi sonuç veriyor FXAA mı deneyen var mı?

edit: Tr yama yapılmadan bu sanat eserine saygısızlık yapmayacağım.

En iyisi bir babayiğit çevirinceye kadar oyunu bekletmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 10 Ekim 2012; 23:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ilk 15 dk yı oynadım, biraz dark messiah havası sezdim...başka böyle olan var mı?
    Zaten Dark Messiah'ı yapanlar yaptı bu oyunu. O yüzden bu durum normaldir.
  • save sistemi sinirimi bozdu 1-2 kere otosave yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

MLAA mı iyi sonuç veriyor FXAA mı deneyen var mı?

2 tür AA da yetersiz geldi bana
    genel olarak iyi ama bazı yerlerde yuh dedirten tırtıklar oluyor bi çaresine bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

MLAA mı iyi sonuç veriyor FXAA mı deneyen var mı?

Türkçe yamanın çıkacağını düşünmüyorum... Çünkü çok fazla metin var... Çıkarmaya karar verseler bile bayağı bir zaman alır.

Düzenleme: Gerçi skyrim'in çevirisine başlamışlar. Maşallah. Bunu da çevirirler o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 10 Ekim 2012; 23:31:45 >
  • nispeten eski sistemimle yaklaşık 1 saatlik bir oyun deneyiminin ardından diyebilirim ki eğer bu oyun diilde bi' film olsaydı sanat yönetmenliği dalında oscar adayı olur muhtemelen de alırdı.
  • bekledıgıme degıcegınden hıc suphem yoktu muthıs olmus be oynamaya kıyamıyorum bıtmesın dıye, baska gozle baktıgım oyunlar arasına gırdı guzel ınsanlar bu oyunu yapanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Oyunda altyazı açmanın herhangi bir yolu var mı?
    Options - Audio bölümündeki Subtitles Mode ayarını All Speeches olarak değiştirin.

Teşekkürler hocam, Audio kısmına bakmak hiç aklıma gelmemişti, ilk defa bir oyunda altyazı seçeneğinin Audio kısmında olduğunu görüyorum.
  • 5 farklı ekran görüntüsü alıp bunları birleştirip güzel bir panoramik ekran görüntüsü elde ettim.

Ekleme:Kısa ama güzel bir video, hafif spoiler içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 11 Ekim 2012; 0:07:20 >

• oyun çok güzel. grafikler hafif RAGE kıvamında olmuş ve onun gibi hatalar içermiyor, Bethesda bu sefer dersine iyi çalışmış. ben grafikleri beğendim, sırıtmıyor. asıl önemli olan oyunun sunduğu dinamiklerin, gizlilik öğelerinin ve ilerleyişin çok doyurucu olması. kesinlikle oynanması gereken bir oyun ve orijinal alınmayı hak ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.