Bir şey soracağım benim de dişim kırık sol tarafta bir tane sağda bir tane arkadan.
gerçi soldakinin ortası delik ne yesem arasına doluyor ama acımıyor ama yemek yerken sağ tarafımı kullanamıyorum neredeyse en ufak bir şey girdiğinde resmen çenem sızlıyor tüylerim diken diken oluyor,benim sormak istediğim yaşım olmuş 19 bu saatten sonra önden veya arkadan fark etmez dişim kırıldığında yerine yenisi çıkar mı?
Evet doktora gitmemek için dişlerimi kıracağım...
quote:
Orijinalden alıntı: VoLken7
Bir şey soracağım benim de dişim kırık sol tarafta bir tane sağda bir tane arkadan.
gerçi soldakinin ortası delik ne yesem arasına doluyor ama acımıyor ama yemek yerken sağ tarafımı kullanamıyorum neredeyse en ufak bir şey girdiğinde resmen çenem sızlıyor tüylerim diken diken oluyor,benim sormak istediğim yaşım olmuş 19 bu saatten sonra önden veya arkadan fark etmez dişim kırıldığında yerine yenisi çıkar mı?
Çıkmaz tabi ki mecbur diş doktoruna gitmen lazım Her gün o acıyı çekmektense bi kere diş doktoruna git daha iyi benim şimdi hiç ağrım kalmadı daha dolgu yapılmadığı için biraz tedirgin oluyorum sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: :NeFeS:
quote:
Çıkmaz tabi ki mecbur diş doktoruna gitmen lazım Her gün o acıyı çekmektense bi kere diş doktoruna git daha iyi benim şimdi hiç ağrım kalmadı daha dolgu yapılmadığı için biraz tedirgin oluyorum sadece.
Yook ağrı falan olmuyor gayet rahatım ama ortaları delik
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: :NeFeS:
quote:
Yook ağrı falan olmuyor gayet rahatım ama ortaları delik
İlk önce ağrı olmaz ama orası git gide çürür daha beter duruma gelir belki seninki sadece normal dolgu yapılarak kurtulabilir kanala gerek kalmadan İlerde başınmı vurursun niye gitmedim o zaman diye geceleri uyuyamayınca
benim dişimin birinin de sadece kökü kaldı
Kanal tedavisi gördükten sonra yazmak istedim. Gidin gidin ağrısı yok sızısı yok. Fısfıs sıkıyor ardından iğneyi batırıyor. En fazla acı hissettiğim kısım bu kısımdı ki acı değil daha çok etin içine giren birşeyi hissediyorsunuz. Acı filan yok.
Diş sağlığı ihmale gelmiyecek bir şey.Bende ilk gittiğimde korkmuştum 2 tane dolgu yaptırdım.Artık 6 ayda bir kontrollere gidiyorum.Herkes in gitmesi gerekir diş dokturuna.
WirLieBen
kullanıcısına yanıt
dostum sanırım aynı durumdayız benimde sağ taraf kırıktı yemek yiyemiyodum sol tarafımda çürük ve kırıktı ama acı ağrı sızı yoktu taki bikaç hafta öncesine kadar şu an çok kötü durumda işlerin sakinleşmesini bekliyorum doktora gitmek için fakat diş doktorundan okadar korkmama rağmen öyle bi acı saplanıyor ki ben bu acıyı çekmemek için dişimi bile çektirebilirim ne olur sen uzatma işi gerçekten bu acıyı çektikten sonra doktor korkusu filan kalmıyor mecburen ama resmen kilo verdim yemek yiyemiyorum :(
Pideden taş çıktı dişimin yarısı kırıldı. Soğuk su içim ama ağrı yok. Yarın dişçiye gitsem mi? Gerçi rahatsız ediyor, dilim hep oraya gidiyor, oluşan kırık tik yaptı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme