|
Bildirim
|
Namaz.
|
Takipteyim.
Duzenli olarak spor salonuna gidiyorum. Protein agirlikli, duzgun beslenmeye calisiyorum. Erken yatip, erken kalkiyorum ve gunde 2 defa 30 dk odami havalandiriyorum. 3 litre suyu gun icine yayarak iciyorum. Ve ayrica Gunde 2-3 defa 5 dklik soguk dus almayi deneyecegim. Her gun 30 dk kitap okumaya baslayacagim Gunde 40 dk-60dk arasi yabanci dil ogrenmeyi planliyorum, ne kadar ilerleyebilirsem artik. Ek olarak esneme, durus hareketleride yapacagim. Edit: telefonumda ve bilgisayarımda ki butun oyunlari sildim. Kendime daha gercekci ve daha guzel vakit gecirecegim, hobiler arayisina girecegim.(okulda voleybol takimini girmek gibi) |
![]() Bilgisayara daha az oturmak için program kurdum. Zamanımın kısıtlı olduğunu bildiğim için önemli şeyleri halletmemi sağlıyor, zaman dolunca tekrar açarsam bile geri kapatıyor. Öneririm. Programın adı Romaco Timeout. Ben dayanamam süresini değiştiririm falan diyorsan, programın şifresini başkasına girdir. |
inanmadigin bir dinin ibadetlerini yapmaya çalışsana bi. Dua filan et, namaz kılmaya çalış hatta 30 gün boyunca inan, Müslüman ol bakalım ne olacak. Bundan daha iyi bir disiplin kazanma programı bulamazsın.
|
Bela misin ulan gece gece! Derdin ne dökül!
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K -- 14 Mart 2015; 19:59:00 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 14 Mart 2015; 20:05:06 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |