Şimdi Ara

Disipline gittim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lise3teyim.Bu gün okulda çok ufak bir olaydan dolayı disipline yollandım. Öğretmen masasına tekme atarken bir öğretmen tarafından görülüp müdür yardımcısına götürdü. Normal bir öğrenciyimdir daha önce hiç gitmedim müdür yardımcısıymış oymuş buymuş falan. Müdür Yardımcısı tak numara sınıf ad soyad aldı devlet malına zarardan disipline yolladı kağıdı. Vurdum masaya fakat bir kırılma bir şey olmadı. Ben Polis olmak için uğraşan birisiyim biliyoruzki sicil'e işlenen bir şeyden sonra polis olunmuyor.Bu adamlar bana ne ceza verir ? Aranızda vardır suç işleyen yardımcı olun yaa.

• Olmayacaksın sanırım.Okul malına zarar büyük bir suçtur.
  • Zarar vermekten kasıt kırmak ise kırılan bir şey yok ortada sadece ufak bir şuur kaybıyla normal bir tekme
  • Devletin malı mı?

Ulan meslek lisesinde duvarlara neler neler yazıyorlar.Askıları söküp birbirlerine fırlatmalar, bilmem neler.Ben yapmadığım halde, zararını benden de çıkartıyorlardı.Neymiş efendim sınıfın bir suç işlemişse sende bu suça ortak olmuş oluyorsun.

Bu arada sebepsiz yere niye masaya tekme atıyorsun?
  • Takma kafana , kendinini de hocalara ezdirme, ileride bu olayları hatırlayıp güleceksin korkma boşa.
  • Sinir patlaması diyelim bir anda gittim attım işte oda hocaya denk geldi.

Ezdirmedim zatende ben Polis olamazsam yaşamanın bir anlamı kalmaz ben kendimi ona programladım bir hatadan dolayı giderse psikolojim bozulursa ben bu adamlara neler yapmam ki insan düşünür şundan dolayı hayat karatmaya ne gerek var diye :S
  • geçmiş olsun inşallah kazasız belasız atlatırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Folder34

Sinir patlaması diyelim bir anda gittim attım işte oda hocaya denk geldi.

Ezdirmedim zatende ben Polis olamazsam yaşamanın bir anlamı kalmaz ben kendimi ona programladım bir hatadan dolayı giderse psikolojim bozulursa ben bu adamlara neler yapmam ki insan düşünür şundan dolayı hayat karatmaya ne gerek var diye :S

Biranlik sinirle oldu pismanim ozur dilerim hocam de.

'Bir anlik sinirle herkes istedigini yapsin o zaman' der hocalar.

Basini eg ve dinle, polis olmak istedigini soyle. Bundan sonra hareketlerine dikkat edecegini soyle.

Hem disiplindeki hocalar kil olmaz hem de sen rahat edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Velini çağır. Olmadı gösterecekler 100lük.
  • abovvvv biz öğretmen masasını kırıyoduk bişey yapmıyolardı. tekme attı diye disipline gitmiş

böyle saçma birşeye dilekçe yazmak için a4 kağıdı bile harcamazlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 7 Mart 2013; 13:49:55 >
  • Ya işte o olayda gelir benim başıma. 100lük bir şey değil.

Bu arada teşekkür ederim inşallah dediğin gibi kazası belasız geçer.

Benim tek korkum polis olamamak. Ben kendimi buna göre planladım. Tek 1 olay ile herşeyi bitirirlerse o olaydan sonraki psikolojimle onlara neler yapabilceğimi ben bile bilmiyorum :S
  • anadolu lisesi mi ki olsa polis olmak isteyeceğini zannetmiyorum sanırsam düz lise.

Ben gittim 5 gün uzaklaştırma yedim, dönüp arkama baktığımda pişmanım evet ama yaptıklarım için değil yapamadıklarım için.

Kafana takma hiç desem boş, o yüzden olabildiğince ucuz sıyrılmaya bak bu işten, hocayla konuş polis olmak istiyorum hayalim vs die söyle hatta ağla ama yeterki için rahat etsin
  • ben lise sondayım ve bir yılda kaldım bu 5 yıl içinde en az 20 defa disipline gittim ama bu yıl yani son yılında silerler tabi velinle gidersen
  • Sana imza attırmadan yapamaz diye biliyorum onu.İmza atmasaydın keşke.Genelde sadece imza attırıp göz korkuturlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

abovvvv biz öğretmen masasını kırıyoduk bişey yapmıyolardı. tekme attı diye disipline gitmiş

böyle saçma birşeye dilekçe yazmak için a4 kağıdı bile harcamazlar...

Bizim arkadaş kameranın yönünü değiştirdi diye okuldan attılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.