Şimdi Ara

Sivilce için doktora gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yaşındayım sivilce izleri geçmedi çok kötü gosterior gerçekten herşeyi olumsuz etkiliyor okuldan tut sosyal hayata kadar bunaldim daha oncede gitmistim baska bi doktora isotrexin verdi 2 ay kullandım gecmedi bugün gittim azitro 250 mg 6 film tablet , cleocın T %1 Topikal Çözelti 30 ML , Sivex 50 Gr Losyon Bunları verdi bilgisi olan varmı artık kurtulmak istiyom yasitlarimda hic doğuştan çıkmıyor adanlarda kızlarda inancımi kaybedicem intihar edicem artık yeter buda gecirmesse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özelde bir cildiyeye gorun.
    acnetrend var bende onu kullaniyorum leke ve sivilceler icin yan etkileri vs var. Güçlu bir ilaç.

Tabi ilaci direk vermez kan tahlil sonuclarini inceleyip bakar bi ilgilen 1 2 gununu alir bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: deyimlersözlügü

Özelde bir cildiyeye gorun.
    acnetrend var bende onu kullaniyorum leke ve sivilceler icin yan etkileri vs var. Güçlu bir ilaç.

Tabi ilaci direk vermez kan tahlil sonuclarini inceleyip bakar bi ilgilen 1 2 gununu alir bunlar.

Abi yaş kaç senin ?

Ozel hastane yazdı zayen Bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

Orijinalden alıntı: deyimlersözlügü

Özelde bir cildiyeye gorun.

Abi yaş kaç senin ?

Ozel hastane yazdı zayen Bunları

Bu ay sonu 18'e girecegim.

• Derdini seveyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: antiretro

Derdini seveyim.

Dertmi ? Ya ne olacaktı
    Cirkinlik tipsizlik bunlar kimde olsa oda cirkin gosterir evlenemicem belki hiç boyle biriyle kim evlenirki
    Hayatımi yasiyamiyorum yasitlarim eglenirken gezerken sevgili olurken mutluyken ben mutsuzum deprosyandayim psikolojim bozuldu bu yıllar harcanıp gidiorum daha birsuru şey varda anlatsam roman olur şimdi senin ne derdin var söylesene ulan sanki aşk acısı cekiom sevgilimden ayrildim kavga ettimde derdini seviyimmis

• KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    İleride dediğimi anlayacaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid için doktora gittim:(
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vayy be. Bende böyleydil 4-5 sene önce. Tek derdiniz bu olsun. İleride anlıcaksın yukarıdaki arkadaşın dediği gibi
  • kardesım devlet hastanesıne cildiyeye git de ki, ben aknetrend kullanmak istiyorum. vermesi lazım yani direkt bunu de ama sacma sapan jeller falan hıkaye. ben lıse 2de kullanmıstım 4 ayda bebe gıbı oldu yüzüm. üstünden 6 yıl gecti hala cıkmadı bı tane bıle sıvılce. hıc bır zararı yok ılacın. tek kotu yanı ılk ay dudak kurutuyor ve kulakarın kızarıyor. ona da katlan artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi ye beni yeme

kardesım devlet hastanesıne cildiyeye git de ki, ben aknetrend kullanmak istiyorum. vermesi lazım yani direkt bunu de ama sacma sapan jeller falan hıkaye. ben lıse 2de kullanmıstım 4 ayda bebe gıbı oldu yüzüm. üstünden 6 yıl gecti hala cıkmadı bı tane bıle sıvılce. hıc bır zararı yok ılacın. tek kotu yanı ılk ay dudak kurutuyor ve kulakarın kızarıyor. ona da katlan artık.

Özelden telini yıllar misin abi konuşalım

• ben 18 yaşındayım yaklaşık 1 haftadır aknetrent kullanıyorum şuanlık bir etkisini göremedim ama sivilcelerim artmaya başladı doktor da bunu söylemişti zaten. Şu an suratım mayın tarlası gibi aynada bile bakamıyorum aslında ara ara iltihap akıyor rezalet durumdayım ama yok karı kız ne der diye zerre düşünmedim. Bırak bu boş meseleleri sağlığına kavuşmak için tedavi ol öyle yok kızlar bakmıyo yok millet dalga geçiyo işlerini bi köşeye bırak 3 ay sonra sivilcelerin geçer gider yok intiharmış bilmem ne biraz aklını kullan be kardeşim sivilce izin kalırsa bile seansı 100 lira civarı lazerle tedavisi var gidersin 2-3 seans hallolur gider boş boş karamsarlığa kapılmanın bir mantığı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiretro

İleride dediğimi anlayacaksın.

Şüküre getirceksen konuyu ...

Benden kotulerde var biliyorum sakat olan bacağı olmayan gözü görmeyen engelli olanlar ama bizim duygularimiz yokolmus kardeşim gerisi teferruat ...
    İnsanlar hep daha iyisini ister daha fazlasini insanin yaratilis amacı budur
    Kısacası Herşey Tipdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

Vayy be. Bende böyleydil 4-5 sene önce. Tek derdiniz bu olsun. İleride anlıcaksın yukarıdaki arkadaşın dediği gibi

Dalga geçiliyor moral bozuluyo dislanmak çabası kız garip garip bakıyor suratına

Sen bile evlimisin bilmiom ama evlenicen begendigin güzel biriyle evlenmk isticen çirkin biriyle evlenirmisin yüzü sivilce izi olan ayni yastiga baş koyarmisin Cevap : HAYIR
    Kendinizi kandırmayın gerçekler acıdır çok hemde

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuresel ikinma

ben 18 yaşındayım yaklaşık 1 haftadır aknetrent kullanıyorum şuanlık bir etkisini göremedim ama sivilcelerim artmaya başladı doktor da bunu söylemişti zaten. Şu an suratım mayın tarlası gibi aynada bile bakamıyorum aslında ara ara iltihap akıyor rezalet durumdayım ama yok karı kız ne der diye zerre düşünmedim. Bırak bu boş meseleleri sağlığına kavuşmak için tedavi ol öyle yok kızlar bakmıyo yok millet dalga geçiyo işlerini bi köşeye bırak 3 ay sonra sivilcelerin geçer gider yok intiharmış bilmem ne biraz aklını kullan be kardeşim sivilce izin kalırsa bile seansı 100 lira civarı lazerle tedavisi var gidersin 2-3 seans hallolur gider boş boş karamsarlığa kapılmanın bir mantığı yok

Özelden tel yollarmisin konuşalım bnde baslayabilirim

• Geçer merak etme zaten etkisini hemen göstermez düzenli kullan yüz temizliğine dikkat et

• Azitro hapimi pzt,sali,crmba her gun birer tane sonra obur hafta ayni sekik
    Sabah aksam sivex losyon gecede yatrken cleocin t bu sekilde kullaniyom

• Bakalım şu sivilceler geçse benler var onları aldirtacam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.