< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 8 Mayıs 2023; 21:49:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 8 Mayıs 2023; 21:49:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ne demek yaş 19 oldu ergenlik vs kalmadı
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yorgunluk yaptı mı sende? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 7 Mayıs 2023; 20:31:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kanka o ilaç karaciğere fazla yük bindiriyormuş.bende sivilce problemi yok ama cildim yağlı olduğu için ufak dozlarla başlamayı düşündüm. doktor ufak doz alsan da karaciğeri fazla yoruyor dedi.yağlanmayı kesecekse kullanırım dedim ama genellikle bırakınca sıkıntılar yeniden başlıyor dedi sonra azalderm yazdı ve çıktım |
hocam benim de 1 yıl önce suratım baya kötüydü mayın tarlası gibi işte t bölgem hemen yağlanıyor filan doktora gitmiştim o da benzoxin diye bir şey vermişti 3 ay boyunca gece yatmadan sürdüm sonra yüz yıkama jeli + güneş kremi kombosuna geçtim şimdi yanaklarımda sadece 2-3 tane derin iz kaldı pürüzsüz oldu suratım güneş kremi tavsiye ederim izler için |