Şimdi Ara

Sivilce sorunu edit: doktora gittim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya hocam her şeyin bir etkisi oluyor.
    Biraz yt den de bakacağım çoğu kişi senin ilacı konuşuyor zaten. Doktor da ne derse duruma göre bakacağım, olmadı ben de teklif edebilirim.
    Sıkıldım artık bu sivilcelerden 3 4 yıldır böyle yüzüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben zamanında antibiyotik olarak monodoks kullanmıştım ve kısa zamanda iş görmüştü.Bunun yanında roaccutane herkese yazılmıyor eğer ciddi anlamda cilt problemi varsa yazılıyor diye biliyorum ve bahsettikleri gibi yan etkisi olan da bir ilaç.

• doktor en iyisini söyler sana 

• Ergenliğin nirvanasındasın şu an.
    Birkaç sene daha sal kendini, sivilceleri bu kadar kafana takma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92 doğumluyum 2020 nisan mayis aylarina kadar 3 5 tane sivilce çıkmıştır vücudumda. 2020 de ic bacaklarda sivilcelenme başladı, son 7-8 aydirda saclarimin yanlarinda sivilcelenme başladı. Gidiyor tekrar çıkıyor. Sivilcenin yaşı yok bence. Sinir stres kaygi üzüntü ve yediklerinin etkisi cok yüksek

• tek tük çıkıyorsa eğer normal ama suratın yara bere şeklindeyse doktora git

yedikleriniz içtikleriniz çok etkiliyor

çoğu kişi bilmeyebilir ama süt ve süt ürünleri sivilceyi arttırır

• Bu hayatta şanslı doğduğum konulardan birisi, benim gibi biri var mı hiç bilmiyorum ama tüm ergenliğim döneminde yüzümde çıkan toplam sivilce sayısı 3'ü geçmez onu da hatırlamadığımdan söylüyorum

• benim ailem hap kullanmama izin vermedi ben de sebamedin sivilce sabunu var onu kullanıyorum günde 3 kere ayrıca yağı az tüketirsen ve şekeri hiç tüketmezsen yüzün pürüzsüz oluyor hocam

• ahmetfeyiz kullanıcısına yanıt
    Bu ilacı 5 defa kullandım. Sivilceleri temizliyor ama kökünü kurutmuyor. Her 5 kullaşımda da ilaçlar bittikten sonra yüzüm tertemiz oluyordu ama 1 ay sonra falan aynı tas aynı hamam. Böyle antibiyotikleri kullanıp bağırsaklarınızı yok edeceğinize acnetrent roacutane falan filan alın bitirin işi.

• CowardlyCobra kullanıcısına yanıt
    Bende dediğiniz gibi etki etmemişti.Uzunca bir süre çıkmamıştı.Doktorun önerdiği en doğrusu olur.

• ahmetfeyiz kullanıcısına yanıt
    Hocam doktorlar da bir değişik. Normalde gittiğim cildiyeci 21 22 yaşına kadar bu antibiyotikleri kullanacan dedi. Başkasına gittim bağırsaklarının içine tükürmüşsün acnetrent yazacaz dedi. Sınavdan sonra başlayacam işte ona.

• CowardlyCobra kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam en başında devlet ve özelin size muamele ve yazdığı ilaçlar farklılık gösteriyor oldukça.Hangisi iyi hangisi doğru anlayamiyorsunuz yine mecburen doktor ne yazdıysa onu kullanıyorsun.

• Karaciğer değerlerine baktır. Toksik yük fazla ise sivilceler söz konusu olabilir. Yani iş bence beslenmeye çıkan yolda gizli olabilir

• Karaciğerde değerler yüksek zaten hocam, yarın doktor kan tahlili istedi bakacak tekrardan.

• Karaciğerde değer yüksekliği varmış, tekrar test istedi.
    Eğer sorun yoksa kullanacağım ilaç:
    Zoretanin 20mg
    Güneş kremi de Anthelios uvmune 400 invisible fluid spf50+ ppd 46 kullanmami istedi.
    Dermoxin izobox setini de kullanmami söyledi
    Yarınki tahlil sonucuna göre tekrar konuşacağız.
    Muhtemel tedavi 8 ay civarı sürecek.
    Başlangıcı yapmış oldum, umarım kurtulurum.

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    Zoretanin verdi hocam

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam benimki de zoretanin

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    Hocam, sence yazdığı şeyler nasıl temizleme, güneş kremi?

Bir de sende etkisini gösterdi mi?
    Sivilceleri Bir anda artırıp azaltma vs vs.

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Hocam benim yüzümü ilac kullanirken daha çok kuruttugu için temizleme jeli kullanmıyorum (ilactan önce kullanırdım her gun ) TTO temizleme jeli kullanıyorum doktora sordum bunu önceden kullanıyordum devam edeyim mi diye o da et dedi ama 2 3 günde 1 kullanıyorum

Nemlendirici ise bepantol kullanıyordum doktora devam edeyim mi dedim et dedi onu kullanıyorum. Dudak için ise evde hametan dışarıda blistex balm kullanıyorum pratik olduğu için

Bende dudakta orta derece kuruluk başladı sürekli saat başı blistex kullandığım için çatlama gibi bir durum olmadı (ilk zamanlar unutmuştum 1 gün boyunca sürmeyi ve dudagim baya dehşet yarıldı baya aci verici o yüzden nemlendiriciyi kesinlikle ihmal etme) burun için ve göz kuruluğu oldu hafiften. Kuruluk ilk haftayi bitirdiğimde yani 7. Günden sonra falan basladi bende. Bir de burun ve kenarında gözenekleri belirginlestirdi 10. Günden sonra.

Sivilce artması olmadı 20 gün oldu 3 4 sivilce falan çıkmıştır, azalma da henüz başlamadı aynı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 8 Mayıs 2023; 22:0:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.