Şimdi Ara

Sivilce sorunu edit: doktora gittim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben temizleme, güneş kremi vs hepsini geç. Dişimi fırçalama günde 2 defa yüzü yıkama harici hiçbir şey yapmıyorum.

Bana verdiği şeylere birazdan bakayım yorumlara vs.
    Seneye üniversiteli oluyoruz inşallah :)
    Kendimize bakmak lazım.
    Sınav stresiyle çok saldım.
    Dermoxin setini biliyor musun?
    Bir de hocam senin cilt tipi nasil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 8 Mayıs 2023; 23:0:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    Sivilce çıkmaması iyi yine de.
    Keşke azalma olsa 20 gün kısa değil.
    Bir de seneye kadar böyle devam edecekmiş, umarım faydalı olur.
    Yarı yarıya azalma ve çıkmama olsa bile kafi yaz sonuna :)

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Hocam yaz sonuna kadar gozle gorulur azalır zaten okullar Eylül ortasına doğru açılıyor 4-4.5 ay var baya etki eder muhtemelen. Kisiden kişiye değişir tabi ama genelde o zamanlara kadar baya iyileşmiş oluyor. Ben güneş kremi kullanmıyorum şimdilik çünkü zaten Güneşli havalarda dışarı çıkmıyorum, genelde de gece çıkıyorum zaten gündüz pek çıkmam. Yine de çıkarsam diye biodermanin gunes kremini aldım, dediğiniz seti hiç bilmiyorum pek hakim olduğum söylenemez de zaten.

Cilt tipim benim yağlı idi. Saçımı mesela 1 gün yıkamasam baya kötü dururdu ama şimdi 0 yağlanma. Kupkuru. İlaç bitince maalesef eski haline geri dönecek ama şimdilik güzel hissettiriyor

Çok fazla marka var kafam karıştı, bu kadar bakıma benim yüz dsha kötü olmasa iyidir.
    İşin şakası tabi :)

Yarın biraz daha bakıp alacağım

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Hocam çok dandik olmayan bir nemlendirici almadığın sürece sorun olmaz. Maddi durumunu biraz zorlasan iyi olur bu konuda ama zorlayamam diyorsan bepantol iyidir bence. Ben bepantol kullanıyorum öyle çok kaliteli değil ama iyi bence. Doktor bana mesela sebium hydra gibi bir şey önermişti ama 40 grami 400 lira falan. Alsam alırdım ama mantıklı gelmedi bana, sizi zorlamazsa o tarz kaliteli ürünlere bakabilirsiniz. Bepantolun 100 gramlik tüpü 150 liraya almıştım 1 ay götürüyor günde 2 kere kullandığımda.

Bir de saçı çok sık şampuanlamamak gerekiyor diye biliyorum çünkü saç çok kurudugu için sampuandan daha fazla zararlı etki görebilir diye duydum zaten gerek de kalmıyor pek saç kupkuru oluyor çünkü. ama ne kadar doğru bilmem belki de yalan bilgidir. Ayrıca saçta bir tık dökülme oluyor ama sıkıntı edecek kadar değil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 8 Mayıs 2023; 23:23:47 >
    Teşekkürler hocam.
    Saç konusunda zaten çok şampuan iyi olmuyor, ilacı kullanıma göre bakayım. Dengesi kurulur.

Nemlendirici konusunda da dandik bir şey almam zaten.
    Kullandigima değecek bir şey bakacağım.
    Doktorun önerdiği seti de alabilirim yani.

Tekrardan teşekkür ederim, çok yardımcı oldun :)
    Umarım en kısa zamanda bu sivilcelerden kurtuluruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.